Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşım biraz ağır konuşacağım lütfen kusura bakma.ne demek boyunu posunu beğenmemek.annesimi koynuna alıp yatacakmış evlenince.ya da kendi gözü körmüymüş 3 yıl boyunca.3 yıldır güzeldiniz de annesi beğenmeyince mi çirkin geldiniz gözüne.bu nasıl karakterdir ya.gönül kimi severse güzel o dur.demek ki bu adam sizi gerçekten sevmemiş.üzülme.annesinin eline ipleri vermiş bir kukladan adama koca moca olmaz.terbiyesizler.gitsin anası dünya güzeli bulsun ama yüzü güzel olanın illaki huyuda güzel olmuyor.yüzü güzel huyu beş para etmeze çatsınlar o da onların ağzına etsin akıllansınlar.çok basit insanlar.üzülme canım.hiç üzülme.üzülünecek bir tarafları yok.
böyle sevenleri ayırmak çok günah.bu tarz insanları anlamıyorum ben.Seni oğlu beğenmiş ne güzel okumussun mesleğin elinde.Daha ne ister ki bir insan.Kısmet değilmiş canım üzülme daha önünde uzun bir hayat var böyle olduğuna göre sonu, demek ki senin için hayırlısı buymuş.Üzülmeni anlıyorum sonuçta onca emek vermissin ilişkine ve seni bir kalemde silip atmış ama büyümek böyle bişey.ınsanları tanıdıkça seçici oluyorsun ve doğru yolu bulman daha kolay oluyor.Üzülmeyi bırak olan olmuş devam et yoluna düşünmemeye çalış hobiler edin kendine, sosyalleş.Hayatinın bundan sonrasında tüm güzelllikler senin olsun canım.
sorun ne senin mesleğin ne senin boyun ne de güzelliğin
o çocuk öyle bi anneye manken götürse onu bile beğenmezdi
bilirim o tipleri
sen hiç üzme kendini
her gün burada kayınvalidesinden ne zulümler gören gelinleri okuyoruz
iyi kide olmamış Allah'ın sevgili kuluymuşsunda böyle aciz bi kadına gelin gitmemişsin
yat kalk dua et güzelim
anası bi olmaz dedi diye bi msj.la seni silecek adamdan nasıl bi koca olurdu büşünsene
iyi kurtulmuşsun valla
sakın üzülme herşey gönlünce olsun
bizim gelinimiz de hemşire olacak hem çok seviyoruz hem de gurur duyuyoruz onunla
arkadaslar ne guzel yazmıslar zaten bana yazıcak bır sey kalmadı.bence hakkında hayırlısı olmus be canım oyle bırıyle hayat gecmezdı kurtulmussun yol yakınken.
canim ya
uzulme diyecegim ama uzulmemek elde inanki 3 yil uzun sure ama boyle
biriyle evlensen ne olucakti yillarca uzulecektin, Yarin evlneseniz Annem hakkiini helal
etmiyor diy kukla gibi annesinin her dedigini yapan bir kocan olucakti. Bu kadar anne duskunu bir erkekten hayir gelmez . Ben gicik oluyorum annem annem diyenlere.
Elbetteki annler kutsal saygi duymak uzmemek lazim , ama dengleyemeyide bileceksin.
Anne dedi diye hemen ayrilinir mi? hic bir mucadele yok, caba yok sebep? annem
helal etmicekmis hakkini.
canim bence sen sukretmelisinki boyle bir aileye gelin gitmedin
ha bu arada kaynanan begenmiyormus, omu koynuna alicak acaba seni
merak ettim. kendini liv taylor miymis neye gore degerlendirme yapiyormus.
Ins sana gercekten hakettin degeri veren biri cikar karsina . Canim inanki ilerde iyikide boyle
olmus diyeceksin. O insnalardan hayir gelmezdi sana
Hey Allahhım ya boşver canım iyi ki kurtulmuşsun ondan..Adama bak ya evlensen hep annesinin dediğine giderdi bu yol yakınken kurtulmuşsun boşver.. Onların beğenip beğenmemesi de önemli olmasın canım hiç sıkma sen o güzel canını
arkadaşım şimdiden bitmesi senin için hayırlısı olmuş bence.böyle koca sana mutluluk getirmezdi ki canım .eşini bile seçme hakkına sahip olamayan bir insan sana nasıl bir hayat vaadede bilirki demi ama. ki senin boy. kaç ki oğlu hidayet türkoğlu muymuş.boşver.
benim tek üzüldüğüm nokta 3yıl boyunca nası bu kadar aptal olabildim.bide bu şahıs annemim uzaktan akrabası muhakkak ki bazı ortamlarda karşılaşcam mecburen.
hayatımın en büyükk aptallığını yaptım.geçen yıl erasmusu kazandım danimarkaya gitcektim.hatta gitmiş dönmüş olacaktım.onun yüzünden gidemedim.istemedi.nasıl bir saf salak aşkı varmış bende ya şimdi çok kızıyorum.ben artık onun için üzülmüyorum verdiğim mücadele yaptığım saçma sapan fedakarlıklar için üzülüyorum.
bide arkadaşlar önemli bişey duydum.bu şahısın dünyalar güzeli bi kızkardeşi vardı.gerçekden gördüğüm en güzel kızlardan biri.kız nette tanıştığı biriyle kaçtı.3ay oldu evleneli ama şimdi boşanmış.
ben ona bitirirken bana yaşattıklarınız inş. sizinde başınıza gelir demiştim.kendimi bi tuhaf hissettim ya suçlu gibi çok kötü oldum
hemşirelik kötü bır meslekmiş gülüyorum ha bende hemsıreyım 24 saat nöbet tutuyoruz hala ne kadar kutsal oldugnu anlamadıysalar yuh dıyorum..cocugunu evını bırakp gece nöbete gelenler var..
iyi yapmıssın canım 3 yıl 5 yıl 9 ay degmez haketmeyene.dua et ki sımdıden anlamıssın iş işten gecmeden..
ben hep söylerım en kötü sey nedır bılıyomusun erkek dengeyı kurmayı bılecek.sen onu ailenın karsısına cıkarıyorsan bıseylerı göze alarak bu işte sevdıgım kişi diyebılıyosan cunku ben hep öyle dusunuyorum aılem en azından kendı adıma konusursam bana sonsz guvenır hıc sarsmadm guvenlerını.bu güne kadar,bundan sonrada dogru kısılerle cıkayım karsısına ısterım.bende 9 aylık ılıskımı bıtırdım uzatmaya gerk yok bayanlar hayır demesını bılmıyo.kendınden cok karsı tarafı dusunuyo,cok pişman oldu döndum bıkac hafta gecmedı aynı..bana sorarsan sakın dönme yalvarsada bıseyler kopunca düzelmıyor.gecen yılları da bosver sükret ki kurtuldun.erkek dedıgın gerekırse senı aılesnınde bır baskasının da karsısına gecıp kollarının arasına almasını bılecek..ben bunu yapmayan erkege zaten erkek demıyorum korkagın tekıdır..
aynı duyguyu kaynanamda bana yaşatmıştı. benimde boyum kısa diye bahane etmişlerdi ama bunalrın hepsi bahaneden ibaretti. çok seviyorduk birbirimizi ama ayrılmak zorundaydık ve ayrıldık ama işyerimiz aynı olunca her gün görüştük arkadaşça dostça birbirimize destek olduk. çok yakınlaşınca uzaklaşmak için durup dururken kavga bile ettik birbirimizle ama küsemiyorduk nedense. 3,5 sene ayrılıktan sonra bir gün evlenme teklifiyle karşılatım ve saatlerce ağlamıştım. annesi sonunda tamam demiş ama aması var işte. yüzükleri taktık kadın ayırmak için neelr neelr yaptı. nikahımız olmasın diye o gün kavga çıkarttı. 1 ay içerinde düğünümüzü yaptık eşim öyle istedi yoksa bu bizi ayıracak ölürüm ben sensiz dedi. evlendik ama hep kavga gürültü çok sustuk çokkkk. düğün ertesi yine kavga bukez daha fazlası hemde. meğerse kızken ayıramadım düğün olsun bir akdın olsun dul bırakayımda onu görsün demiş cadı karı. eşim hep destekçi ama 4 senedir hala uğraşıyor bizimle yuvamızı bozmaya çalışıyor. sürekli direniyoruz sevgimiz galip geliyor.
ama sen sen ol güzelim geçmişi boşver seni beğenmeyeni sende beğenme yoluna devam et. sen onunla evlensen bile benim gibi çok acı çekeceksin. inşallah çok mutlu olacağın birisiyle karşılaşırsın.
bu ne şekilciliktir yaa nasıl bir mantıktır buu... gitsin güzeller güzeli bi kız alsın oğluna.. oğlunu aldatmayacaği oğluna saygısızlık yapmayacaği oğlunu yeterince sevmeyeceği ne malum ne ????? sadece şekilden mi itibarız biz.. güzellik midir sadece evlenmeye karar verdiren şey.. önemli olan onun sizi nasıl gördüğüdür.. size olan sevgisidir.. valla çocuk da pek pasifmiş.. ben erkek olsam sevdiğim kıza annem çirkin dese sana yakişmiyor dese asla laf söyletmem.. nerden bilecek benim onu nasıl gördüğümü nasıl sevdiğimi.. böyle şekilci insanlar layıklarını bulurlar.. alırlar manken gibi kızı ama bir sürü kazık yer otururlar.. benim de etrafımda var aman güzel olsun da ne olursa olsun diyen tip kaynanalar.. valla yazık yaa.. acıyorum ben bunlara.. sen oğluna olan sevgisine saygısına hanımlığına bakacaksın.. güzelliğine değil... benim yengemi de abime kimse yakıstırmadı.. bütün sülale çirkin dediler.. annem bebek gibi benim gelinim.. asaleti yeter kurban olsunlar dedi kimseye laf söyletmedi.. harbiden de öyle.. abimin bebek gibi sevgilileri oldu ama hepsinden kazık yedi hepsi karaktersiz çıktı.. ama yengem o kadar hanımefendi o kadar asil bi kadın ki.. çok güzel değil belki ama abim onu seviyor o da abimi.. bu yeter yaa.. ne güzelliği... abimin onu nasıl gördüğüni kim bilebilir.. bizde ona baktiğimizda çok güzel görüyoruz.. çünkü karakterinin sağlamliği.. abime olan aşkı.. hanımefendiliği güler yüzü bize olan sevgisi saygısı kaşından gözünden boyundan posundan çoooook daha önemli
ne dıyım allah böyle karakterlı bırını daha çıkartmasın karsına..
gerci bu cinsten çok var ama neyse...
arkenden kurtulduğuna sevınırsın acın dınınce....
düşünsene devamlı anasının sözunu dınleyen bı eşin oılacaktı...
geçmiş olsun canım..
onlar kimki ya hepsi senin tipine kurban olsunlar zekasız insanlar ay çok sinirlendimbırak allahtan bulsunlar belalarını ezik karekterli insan taklidi yapan yaratıklarsen hiiç üzülme şükretki nası biri olduğunu görmüşsün inşallah çok mutlu olucaksın canımkaydirigubbakcemile5
canım sana kendi yaşadığım olayı anlatıyım daha önce çıktığım bi erkek arkadaşım vardı ve 3 sene boyunca çıktık bütün zorluklara rağmen çünkü o aydında ben ankaradaydım askere gitti bekledim okul için başka şehire gitti bekledim hem de ne beklemek başkasına gözüm dahi kaymadan. onun ailesi de öğrendi fakat arada mezhep farkından dolayı beni istemediler bu şahsın da o aralar ailesiyle arası kötüydü beni onlara karşı savunuyodu işte ben senden vazgeçemem gerekirse herkesi karşıma alırım diye 3 sene oyaladı ve sonra bir gün msj atıp olmuyo aileme karşı gelemiyorum dedi çok içim yandı ama dik durdum yaptığı şerefsizlikti çünkü ve ona üzülmeye değmezdi onu allaha havale ettim sadece. ve 1 sene önce facebookta beni arayıp buldu evlenmiş (muhtemelen annesinin bulduğu bi kızla) ve çocuğu olmuştu ama mutsuzdu ve bana dediği tek şey ne olur evlenirsen iyice düşün sonra benim gibi pişman olma. demekki bir hayır varmış ben şimdi ara sıra facebooktan bakıyorum ve diyorum ki allahım iyiki olmamış çünkü yaşam tarzlarımız o kadar farklıymışki o zaman anlayamamışm. sakın üzülme ve onları allaha havale et bak gör bir gün kafasını taşlara vura vura gelecek a.s