- Konu Sahibi gxuxlixsxxsx
Konu içerik nedeniyle " Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz " Bölümüne taşınmıştır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aile ilişkilerde çok büyük bir etkenmiş bunu daha iyi anladım. haftalardır kendime sorduğum soru nedensiz yere neden bitiyor olmasıydı. deli gibi severken birdenbire ne oldu diyordum. herşey o kadar güzelken ne oldu? başka biri mi vardı? aklımdan bir sürü soru geçiyordu.
yavaş yavaş anlıyorumki nedeni aile. birgün bana ailem ile ilgili sorunlar olmadıkça vazgeçmem demişti. o sözü hatırladım. sonra olanları. ailesinin cesareti yoktu. taşıyamayacaklardı. korktu ve vazgeçiyor. seve seve o da vazgeçiyor.
üzülme desemde boş anlıyorum seni. hemd eçok iyi anlıyorum. söylenenleri duymazsın bile. sadece yüreğinin isyanını acısını duyarsın. kanadıkça kanar yüreğin. ama anladımki acı çektikçe alışıyosun. varlığını istemez hala geliyorsun alışmış alıyosun acıya. belki uzun zaman alıcak aylar geçicek bir bakıcaksın daha az düşünür olmuşsun daha az aklına gelir olmuş. umarım korkak olmayan senden vazgeçmeyecek biriyle karşılaşır aradığın mutluluğu bulursun.
Ayyy inanamıorum
Bi anne yaa bi anne nasıl der bunu Allah yaratmştır begenmemk ne demek
sen kimsinki ya hem çokmu guzel kendisi oglu nasıl çokmu yakışıklı
aLLa alla çok şaşırdım ama emin ol bunlar yanına kalmaz canım
ömür boyu o kadında o oglan çok çekicekler senin önun açık meslegnde var çok mutlu
olursun inşallah onlarda Allaha havale (!)