Valla canım iyi hoş demişsinde okadr sene besle büyüt sen gitsin kızın yada oğlun ( hırsız, dolandırıcı, katil, yada herhangibi sebeple hapse girmiş, yada aile kötü, dini uyuşmazlık, vs vs.. )gibi bi insanı seçmiş yada ailesinde bu tür insanlar var illa Bu sebepler olması şart değil benzer sebeplerde olabilir ve sana ters gelen huyları var şahsın.. tabiki ailenin uyarı yapması gerekir. Bazen aşk sarhoşu olabiliyo insan ve doğru kararlar veremiyebilir.. Ve burda ailenin rolü tabikide çok büyük.
Ama şöle bi durumda bunun eli yüzü düzgün değil, işi yok, evi yok,biz bunu beğenmedik gibi sebeplerden ötürü ailen sana geliyosa tabikide bırakmıcaksınn sevdiğini...
Ailenin herzamn yapıcı olması gerekir..
cnm haklısın bu sitede de bu çok var.ama bir düşünürsek,erkekler aileye daha az bağımlı olmalı yani ne bileyim eğer sevgilimin ailesi beni istemezse o karşı çıkar dinlemez benimle evlenir,yani bu konuda zorlanmaz bile,çünkü ailesinin desteğine ihtiyacı yok maddi olarak,manevi olarakta zaten zamanla barışırlar diye düşünür
ama eğer kadın ailesine rest çekerse,bir çok kadın gibi kocası dışında maddi dayanağı kalmaz,boşanma durumu olduğunda aileye geri dönme yüzü bulamaz,manevi olarakta kızlar aileye daha bağlıdır.
diye düşünüyorum..
benim yazdıgım seyi anlamadın sanırım bu yuzden erkekler terkettiklerinde burda vay nasıl erkek sahip cıkamamıs deniliyor ama kız yaptıgında haklısın ailene sırt cevirme deniliyor ne alaka bunu anlayamıyorum..
ben cok gordum cevremdede cocuk araba aldıda daha arabanın koltuklarının posetlerini cıkarmadı diye kayınvalide bunlar gorgusuz deyip istmediler kızda ayrıldı simdi burda nerde var mantık yani
ailesinin istedigi kisiyle evlenip ayrılanda cok var..zaten konu su benim demek istedigim kendi ailenizde olan kızı karsı tarafın ailesi istemiyor ve erkekde ailesinin istedigini kabul ediyorsa o adam adamlıktan cıkıyor ne bicim erkek deniyor ama aynı seyi kız yapınca aileye sırt donmes vardır bildikleri deniyor buna kızıyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?