arkadaşlar ben çok kötü durumdayım çok sevdiğim sevgilimle evlenmeye karar versik çok güzel anlaşıyoduk mutluyduk ailesi baştan beri biliyordu.. sağlık sektöründe çalışıyorum annesi kaç defa gelsi yanıma banada ii davrandı işlerine yardım ettim ..geçen hafta geldiler evimize ama şimdi beni istemiyolar akraba gibi olmaz diyolarmış babam önceden alkolikti eöekli polis babamda babamın geçmişiyle beni istemiyolar ama benim suçum günahım çok zor durumdayım .erekek arkadaşımın sevgisinden asla şüphem yok şuan oda zor durumda eve gitmiyomuş içiyomuş normalde içen biri değil oda berbat ne senden ne ailemden vazgecerim diyo ama ailesi nuh diyo peygamber demiyo..hergün ağlamaktan yoruldum ya o kız ya biz demişler çok mutsuzum
erkek o evlilik yürümediğinde boşandığında hayatında çok fazla şey değişmiyor dul erkek baskısı olmuyor...
ama kadında oluyor ne kadar ailen sana sahip çıksa bile etraftan dedikodunu çokça duyarsın, tekrar bir erkekten hoşlandığında birliktelik yaşamaya çalıştığında etraftan hep olumsuz laflar duyarsın kadının sorunu çoktur.
bir de tabi kız ailesinin kızını sahiplenmediği tiplerde var hele öyle oldumu daha da kötü.
eskilerden gelen bir şey nasıl denir anlayış olabilir. kız evlendiğinde erkek tarafına gider kadın yer değiştirir , erkek olduğu yerde kalır boşanma olduğunda da erkek gene aynı yerdedir ama yer değiştiren gene kadındır. bu yüzden kadının ailesine sırt dönmemesi gerekir
akşama geliyolar beni bırakmadı bana sahip çoktı ailesine resti çekti çok mutluyum dua edin bana arkadaşlar alllah herkeze nasip etsin
çok teşeküğr ederim pamko aslında haklısın nekadar mutlu olsamda içimde hala bişe olacakmış gibi korku var..içimde bi ukte kaldı
Kadınlar herzaman daha fazla zor duruma düşer o yüzden..oyüzden onlar daha az hata yapmalı,kendi iyiliği için...
maviay...Bu durum benim de başıma geldi..Beni de ailesi boşanmışım diye istemedi..Doğudaki aileler genelde katı düşünüyorlar..Oyüzden özellikle doğudaysa baştan ailenin onayına göre başlamak gerekiyor..Ben bunu göz ardı ettiğim için çok pişmanım..Böyle sorun olacağını sanmıyordum.Babam istemez ama ben sonuçta onun istediği kızla evlenemeyeceğim''dedi..Ayrılık aşamassındaysa bu sözünü yalanladı.Ben öyle söylemedim ''dedi..Sen bana geç söyledin ''dedi,sadece bir ay sonra söylemiştim.Ozamanlar hiç konusu bile olmazdı...Ama iş cididye binince babasına söylemiş(söylemeye de bilirdi)..Babası nerde buldun,onu'diye kızmış.Elaleme ne deriz''demiş.Sankisöylemek zorundalar..Üstelik biz başka şehirde yaşayacaktık,buna karşı değillerdi,yani kim bilecek..Şimdi yurtdışına gitti,arada gidip geliyor,orda pek tutanamadı yoksa yerleşir oraya.Yabancı kızla evlenmeyi düşünüyormuş,hem kendi hem kardeşi söyledi...Yani şimdi buna burun kvırdılar ya sana da bana da;Allah öyle verir k onlara;...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?