- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Insanlae ne kadar objektifim dese de kendi ailesine laf soylemiyor, soyletmiyor. Esiniz de o cins. Yalniz cok cinss bir durum. Esinize bu kadar cok misafirden hoslandiginizi soyleseniz sen benim ailemi istemiyor musun olur. Demesen kendini heba edersin. Esinin ailesinin dusunce tarzlarini degistirmesi lazm amma velakin bu imkansiza yakin bir durum.
Kendi ailesi gelince sesi cikmayip güle oynaya karsiliyorsa , aynisini senin ailenede göstermek zorunda ha göstermiyorsa ozaman sende onun gibi yapacaksin onun ailesi geldimi surat asacaksin hizmet etmeyeceksin...
çok zor işin canım..maşallah bol kardeş ve bol sorun..Allah yardımcın olsun...
Aramıyosa sende arama. Ben öyle yapıyorum dünyaya 3-5 kere daha mı gelicez?
Kardeşler'in lafıyla değil kendi isteğinle hareket et.
Mesela haftasonları mı geliyolar ? Birlikte mi geziyosunuz ?
Artık ben de aramıyorum. Sanırım eşim bu duruma bozuluyor ama bir daha sorarsa söyleyeceğim ben de sen benim kardeşlerimi kaç kez aradın diye.
Genelde haftasonları geliyorlar. Akşam yemeği, gece bizde kalıyorlar sabah kahvaltısından sonra da gidecekleri yerlere gidiyorlar. Bir nevi otel görevi görüyoruz. Çoğunlukla birkaç günlüğüne geliyorlar zaten. Biz onları iyi ağırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ama sağolsun onlar sürekli dar bir bütçede oldukları için (maaşları iyi ama dediğim gibi hepsi yatırım oluyor) çok istedikleri halde! bizim için birşey yapamıyorlar.
Gelicekleri zamana misafir çağırın yada hastalanın yemek yapmayın arayıp kardeşi dışardan yemek almasınıisteyin.
Herşeyin Hesabını yapan 1-2 olunca keser ayağını
Eşim hayatta kardeşinden birşey istemez. Yazık onların paraları yok değil mi? Bazen gelirken yarım kilo şekerpare getirirler ona bile üzülür eşim kardeşim masraf yaptı diye. Ben bir kere gelirken limon alabilir misiniz evde kalmamış demiştim yine yemeğe geliyorlardı. 3 tane limon almışlar
bir arkadasin dedigi hastalan yemek yapma gerekirse kavga cikar ozellikle onlarin yaninda yap bunu ki anladinlar bazi seyleri gerekirse rest cek bazi durumlarda ise yaraya biliyorKendimi çok mutsuz hissediyorum. Artık hiç yüzüm gülmez oldu.
bazen kisasa kisa yapmak ise yarayabiliyorEşin senin ailene nasıl davranıyorsa sende aynısını yap benim esim bayram dan bayrama arar ailemi bende onun için aramıyorum onun ailesininbana neden aramıyorsun demiyor ama kp sürekli neden aramıyorsun diyor sinir oluyorum ama yine aramıyorum
bir arkadasin dedigi hastalan yemek yapma gerekirse kavga cikar ozellikle onlarin yaninda yap bunu ki anladinlar bazi seyleri gerekirse rest cek bazi durumlarda ise yaraya biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?