Ailesi Yüzünden Eşimden Soğuyorum...

Siz de kendi kardeşlerinizi sık sık ağırlayın, alın hediyelerini yollayın. O anne baba diyorsa, siz de kendi anne babanıza sarılın, belki görerek biraz anlar.

İki kardeşim var ikisi de şehir dışında ve ancak senede bir ya da iki kez gelebiliyorlar.

İki kardeşim var ikisi de şehir dışında ve ancak senede bir ya da iki kez gelebiliyorlar.
Ya sinir oldum, arada onlar geleceği hafta siz ailinize gidin bari.

Ya da dışarda arkadaşlarınızla takılın, gezin tozun, yiyin için. Eşiniz kendi ağırlasın çok kıymetli kardeşlerini.

hemen hemen her evlilikte yaşanıyor bu.
herkes ne kadar adaletli

yukarıdaki yazımı bitirmeden yolladım yanlışlıkla.

hemen hemen her evlilikte yaşanıyor bu.
herkes ne kadar adaletli sansa da kendini kimse ailesine kıyamıyor. tabi ki onlara daha farklı olunur aile sonuçta. kadın içinde erkek içinde durum bu bence.
ama size gelip kalmaları yanlış her zaman.
annesi babası oradaysa zaten ne gerek var.
maddi olarak kendini kullandırıyorsa eşiniz burada da hata var.
siz yine eşinize öfkeyle yaklaşmayın o zaman ailesine daha çok yaklaşacaktır

Şahsen ailede değilde sizde kalmalarını yadırgamadım yani benim kardeşim gelse bende isterim bizimle kalsın.
Tabi senin kardeşlerin gelince surat asıyorsa o ayrı mevzu.
Diğer konuya gelince. Bir ay siz gidin bir ay onlar gelsinler.
Sürekli hastayım, misafirim var gibi şeylerle sorun pekte çözüme ulaşmaz.
Onların yaptıklarının yanlış olduğunu göstermek istiyorsan aynısını yapman gerekir.
He derlerse ki olmaz o zaman sende dersin ki , kardeşim bize olmazsa size de olmaz

Evet haklisiniz. Öfke değil de taktik ihtiyacım olan.

bizde de aynı durum vardı.boşanma raddesine kadar geldik hatta.ama artık eşimin çekirdek ailesiyle görüşmüyorum.misilleme olarak,eşim de benim ailemle görüşmüyor.zor bir durum gerçekten.ama en iyisi evliliğinize kimseyi karıştırmamak.kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu yapmalısın.ben şu an çok huzurluyum.kimseyi evimde çekmek mecburiyetinde değilim.kafam rahat

Benim eşim de aileci ama bu şekilde değil. Benim aileme de kendi ailesine davrandığı gibi sıcak davranır, ilgilenir. Sizin durum fena. aileniz geldiğinde surat asması falan, ailenizin evinize çekinerek gelmesi ben olsam kıyamet kopardı.

benim durumuma çok benziyor sizin durumunuz. kelin merhemi olsa keşke
eşiniz okadar aileci ve kardeşleri para harcamayan insanlarsa sizin hasta numarası yapmanız eşinizin dışardan yemek ısmarlamasına neden olacak, elini cebine atan sizden başkası olmıcak diye düşünüyorum (tecrübeliyim) özensiz yemekler yapmanız yarayabilir,dısardan yemek isterlerse gönül koyun yemeklerimi beğenmiomusunuz die

Reactions: anu
peki sizin aileniz eşinize nasıl davranıyordu? yani eşinizin ailenizle görüşmemesi için bi sebep varmıydı? eğer yoksa durduk yere bu tepki ailenizi kırmadı mı?

Kesinlikle ben yapmasam eşim dışarıdan ismarlar.

Çok çok çok iyi anlıyorum maalesef bizde öyleyiz eşim daha anlayışlı ama bizde sürekli ailesi yüzünden kavga ediyoruz artk o kadar sinir oluyorum her hareketlerine ne gidesim var ne seslerini duyasım Allah yardımcın olsun Nedim

İnsan bir kere gıcık olunca artık her hareketleri batar oluyor.

Canim rearkarnasyona inanmiyorsan kendini heba etme yazik gencligine. Ayni onun gibi davran. Ailesi geldigi zaman as suratini fazla ilgilenme. Abisinede midem bulaniyor arkada oturamiyorum dersin gec kurul one. O kendi kardeslerine aliyorsa hediye sende seninkilere al

Onlar tabiki ailesi fakat suan oncelikli olan sizinle olan GERCEK ailesidir. Eger siz eve misafir istemiyorsaniz esiniz de olsa istemediğiniz birseyi yapma zorunlulugunuz YOK! Arkadaslar hastalanma vs gibi gecici cozumler söylemişler iyi fikir fakat bu sorunun tek çözümü esinizle konusup anlasmaniz. Insallah anlar sizi. Allah yardimciniz olsun. Umarim esiniz size yaptigi haksizligi idrak eder.

peki sizin aileniz eşinize nasıl davranıyordu? yani eşinizin ailenizle görüşmemesi için bi sebep varmıydı? eğer yoksa durduk yere bu tepki ailenizi kırmadı mı?
Tabi ki çok kirildilar.ama yapacak başka bişey yok.istemediğin insanlarla sırf kocanla kan bağları var diye aynı ortamda bulunmak zorunda değilsin.üzülme eğer benim gibi yaparsan , 1 kaç yıla kadar zaten iki tarafın ailesiyle yine barişilir.ama bu kez herkes haddini bilir.

Daha geçen hafta küçük gelmişti bu hafta büyük geliyor. Ömür boyu böyle mi geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…