- 25 Ekim 2018
- 2.784
- 2.774
- 133
- Konu Sahibi beyazprensess
Annem ve arkadaşları eve geliyolar ama bunu ilk kez duydumEvet gelmiyorlar maalesef ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem ve arkadaşları eve geliyolar ama bunu ilk kez duydumEvet gelmiyorlar maalesef ki
Gerçekten dayanılır gibi değil ya çok korkunç nasıl kalacaklar aileden uzakta zaten çalışma şartları kötüGörümcem hemşire. Kayınpederim bypasslı e tabi yaşlı bir de. Çocuğun aklı gidiyor bir şey taşıyacağım diye. ☹ Hastane, otel ayarlayabilir çalışanlarına diyordu en son mesajında, inşallah ayarlamıştır. Alt kattımızda oturuyor ne yüzünü gördük ne sesini duyduk anca atarsa mesaj atıyor ama belli çok stresli olduğu. ☹
Allah hepinizin yardımcısı olsun.![]()
Gerçekten dayanılır gibi değil ya çok korkunç nasıl kalacaklar aileden uzakta zaten çalışma şartları kötüallahim yardım et bu dönemi sağ salim atlatalim
![]()
Bizde Kim'se gitmiyor. Esim. De ayri odada Suan ama ev ariyorz otelde kalsn istemyrz ama odalar Hersey ayrildiAnnem ve arkadaşları eve geliyolar ama bunu ilk kez duydum
Ben geldim dertleşmeye benim de annem tıbbi sekreterMerhabalar kızlar.. Bu gece ilk kez buraya konu açacak kadar dertliyimannem hemşire ve kronik kalp hastası o yüzden süreci başından beri büyük bi gerginlikle takip ediyoruz ailecek
ve son olarak bugün annemin çalıştığı hastane karantina hastanesine çevrildi ve tüm hemşireler doktorlar covid19 lu hastalarla ilgilenmek üzere göreve çağrıldı
tabiki çok aşırı endişeliyiz annemin kronik bi hastalığı var ve devlet onu ölüme sürüklemek pahasina asla izin vermiyor hatta istifalar bile kapalı sadece hamilelere izin verildi.. bugün anneme sarılıp onu gozyaslarimizla nöbete uğurlamaktan başka hiç birşey gelmedi elimizden küçük kardeşim saatlerce ağladı.. ve ilçeye anneannemin yanına geldik bizde annem işe gidip geldiği için bizi riske atmak istemedi oysa o bizden daha büyük bi risk altında
aglamaktan gozlerim sisti inanin delirmek uzereyim annemi orada dusundukce
yalnız hissediyorum oysa benim gibi bi çok sağlıkçı yakını vardır eminim burada birbirimize moral olalım istedim
rabbim hayatını hayatımıza adayan tüm sağlık çalışanlarını korusun tüm hastalara da şifa versin sevdiklerimizi bize bağışlasın.. Umarım bu karanlık günleri beraber en az hasarla atlatırız
![]()
Haklisiniz kendi mi toparladım artık icime atıyorum o gun aglayarak bakmistim arkasindanÖncelikle bu günler geçecek bizler bu işe yemin ederek başladık lütfen ağlamayın annenizi ağlayarak işe göndermeyin moralini yüksek tutun o da üzülmesin bizler hiçbir insanın ağlamasına dayanamayız çocuklarımıza asla hele bizim için çocuklarımız bizim en kıymetlimiz birilerinin annelerine babalarına çocuklarına bakmaya iyi etmeye gidiyoruz lütfen güçlü olun destek olun tez zamanda bu günler geçsin inşallah
Güçlü ol geçecek bugünler bizler sevdiklerimizi döneceğimz ve döndüreceğizzz sevgiyle kalHaklisiniz kendi mi toparladım artık icime atıyorum o gun aglayarak bakmistim arkasindanama artık korkumu üzüntümü belli etmiyorum canım annem allaha emanet olsun rabbim herkesin sevdiklerini korusun bagislasin
kötüyü düşünmek istemiyorum elimden sadece dua etmek geliyor Bide bu devletin adaletsizliğine isyan etmek
![]()
Aynı evde yasamak başlı başına bi risk faktörü odaları ayırmak çözüm mü bilemedim ancak ne yapcak bu insanlar belli değilBizde Kim'se gitmiyor. Esim. De ayri odada Suan ama ev ariyorz otelde kalsn istemyrz ama odalar Hersey ayrildi
Cozum.degil tabiki ama sosyal izolasyonu simdilik.bu sekilde sinirlandiryrz bide ev bulursam.ayiracgAynı evde yasamak başlı başına bi risk faktörü odaları ayırmak çözüm mü bilemedim ancak ne yapcak bu insanlar belli değil![]()
Eğer otel tahsis edilirse otele geçebilir daha konforlu olur yemek içmek Her şeyi devlet karsilar çünkü herkes ev tutamazCozum.degil tabiki ama sosyal izolasyonu simdilik.bu sekilde sinirlandiryrz bide ev bulursam.ayiracg
Dayınızın son durumu nasıl acaba? Herkes kronik hastalıkları olanlar çok dikkat etsin dedikçe bizde sevdiklerimiz adına tedirgin oluyoruz. Olumlu haberler duymak istiyoruzBu arada dayım 60 yaşında diyabet hastası. Yaklaşık iki hafta önce bu virüse yakalandı ve atlattı sayilir. Hatta hastaneye bile yatmadı. Kendi evinde atlattı. Her kronik hastalığı olan yenik düşmüyor bu salgına. Içinizi ferah tutun ❤
Saglik Bakaninda degil suc, cunku o her hastaneyi yonetemez. Bashekimler, il saglik mudurleri nasil aktarim yaparsa saglik bakani, yardımcıları oyle biliyor. Ee bashekim ve il saglik mudurleri de ordan kısalım, burdan kisalim, sorun yok gosterelim, goze girelim, koltuklari saglamlayalim diye hic bir sorun yokmus gibi yansitiyorlar. Saglik Bakani kendini parcaladi saglik personelinin eksiklerini tamamlayin diye, tamamladilar mi? Kimse odasindan bile çıkmadı. Sonra Saglik Bakani 2 gun once "size malzeme verilmiyorsa her yeri aşın, bize yazin" dedi ondan sonra o yonetici adi altindaki vasifsizlar, koltuk korkusuna bizlere yeterli olmasa da ekipman dagitmaya basladi. Her hastanenin basinda Saglik Bakani gibi bir bashekim ve il saglik muduru olsa su an saglik personelinde gorulen vaka sayisi bir elin parmaklarini gecmezdi.Dün sağlık bakanının yaptığı açıklamaya göre 601 sağlık çalışanı enfekte olmuş ve 3 kişi vefat etmişiçimiz yanıyor. Çinde sağlık personeli astronot gibi giydiriliyordu ekipman herşey tamdı! Malzeme ve koruyucu ekipman verilmiyor sağlık personeline bişey olursa tüm halk ve insanlar tehlikeye girer
![]()
Kesinlikle öyle. Bu kul hakkıdır bu savaşın kahramanları sağlıkçılar su an pırlanta degerindeler onları koruması gerekiyor devletin baştakiler rant savaşında.. idareden torpilliler riskli bölümlere verilmiyor bu nasıl bi vicdandır?? Kafayı yiyecegim!Saglik Bakaninda degil suc, cunku o her hastaneyi yonetemez. Bashekimler, il saglik mudurleri nasil aktarim yaparsa saglik bakani, yardımcıları oyle biliyor. Ee bashekim ve il saglik mudurleri de ordan kısalım, burdan kisalim, sorun yok gosterelim, goze girelim, koltuklari saglamlayalim diye hic bir sorun yokmus gibi yansitiyorlar. Saglik Bakani kendini parcaladi saglik personelinin eksiklerini tamamlayin diye, tamamladilar mi? Kimse odasindan bile çıkmadı. Sonra Saglik Bakani 2 gun once "size malzeme verilmiyorsa her yeri aşın, bize yazin" dedi ondan sonra o yonetici adi altindaki vasifsizlar, koltuk korkusuna bizlere yeterli olmasa da ekipman dagitmaya basladi. Her hastanenin basinda Saglik Bakani gibi bir bashekim ve il saglik muduru olsa su an saglik personelinde gorulen vaka sayisi bir elin parmaklarini gecmezdi.