ailesinden ayri gurbette olanlar

slm kızlar bende ailemden ayrıyım izmirdeler ben evlendim istanbula geldim gelir gelmezde hamile kaldım daha duygusalım özlüyorum aklım onlarda hep:S bazen kendımı çok yalnız hissedıyorum eşimin ailesi var ama ınsanın kendi anası babsı kardesleri gibi olmuyorki ilk başlarda seni sevip sevmediklerinden bile emin deilsin hep diken üstündesin çok zorlandım çok agladım şmdi biraz biraz alıştım annemler geçen ay geldiler nasıl ağırlıycamı şaşırdım doğumuma bir ay kaldı annem gelecek bebeim gelecek öyle işte kızlar:)

Durumumuz o kadar benziyor ki... evlendim ortalama 1 ay sonra hamile kaldim. Esimin ailesiyle ayni sehirdeyiz onlardan yana sikintim yok ama insanin kendi anne babasi kardesi gibi olur mu... hicbir insan dolduramiyor. Insaallah bebegin hasretini biraz olsun dindirir... benimkiler de dun gittiler o kadsr üzülüyorum ki su anda bile aklima geliyor iki gece önce yan odada yatiyorlardi simdi ayri sehirlerdeyiz. Cok soyleyen oluyor zor diye ama sevince insan umursamiyir fakat bir yerde dinlemek de gerekiyormus büyükleri. . . Allah sabir versin hepimize ins.

bende umursamadım ama kader yani eşimi sevdim hayat buralara sürükledi hayal etmiyorum degıl evlerımız yakınmıs herzaman cıkıp gidiyormusuz eşimlee falan. şuan hamilemisin

bende umursamadım ama kader yani eşimi sevdim hayat buralara sürükledi hayal etmiyorum degıl evlerımız yakınmıs herzaman cıkıp gidiyormusuz eşimlee falan. şuan hamilemisin

Ben en cok ramazanda sahurda iftarda gariplendim kendimi kotu hissettim. Babama sahur hazirladigim zamanlar terasta iftar bekledigimiz aksamlar geldi aklima huzunlendim... ben de esimi cok sevdim hala da seviyorum. Uc sene de onun icin gozyasi doktum ama annemi babami istedigim zaman gidip gorme imkani vermiyor bana. Bir kere bana surpriz yapip memlekete bilet almisti ki o zaman da teyzemin kizinin dugunu vardi.fakat bir sinirle aldigini da biliyodum. Gitmiyorum dedim bileti aldim gideceksin git istiyorsun dedi bir sure sonra heveslendim mutluluktan ucmaya basladim nasil giderim surpriz yaparim hesabini yaptim.valizimi hazirladim ama beni yollamadi.sabaha kadar agladim o gun. Cok kiriyor beni bu konuda hic anlasamıyoruz. . .
evet canim ben de hamileyim :)

ya öyle izin alıp gidemiyorsun min 9 saat falan sürüyor. izinler sınırlı ama yine de şükür bi kaç yıl dayanmak gerek..

Benim ailemde izmirde yaşıyor ben evlenince istanbula yerleştim. Onları çok özlüyorum . Eşimle 3 buçuk sene çıktık o sıra ondan ayrı şehirdeydim onu özledim. Şimdi de ailemi özlüyorum. Ama en azından hayattalar uzakta olsalar da. Allah uzun ömürler versin ailelerimize

Aynen bende. Altı aylık evlyim evliliğim sürecinde bayramda on günlüne gittim. Bizimkiler de gelmıyor. Eşimin ailesi iyi ama ne kafa dengim var nede güvene bileceğim bir dert ortağı.

aynen canım, iyiler ama "kafa dengi bi arkadaş yaa". bir de iş arıyorum bulamıyorum sinir oluyorum, en azından bi çevrem olurdu burada... tek başıma çıkıp gezemiyorum da :s şimdi dönüp bakınca diyorum ki gözüm ne karaymış arkadaş...

Valla aynı aynı tamamen aynı bende :) aynı dert maduruyum (

banada evlenmeden önce izmir burdan 1 saat uçakla istedğin herzaman gidersin diyodu öyle öyle kandırdı yani gitmedim değil ama dediği gibi olmadı tabiki yinede . ama okadar heveslendirip yollamaması çok ayıp yani ben ortalığı yıkardım vallahi:) 33 haftamdayım ben senin nekadarlık bebişin kızmı erkekmi

benımkıler izmirde canımcım aynn orda eşimi özlüyodum burdada ailemi. allah hepsine uzun ömürler versin amin. istanbula alıştınmı bari ne taraftasın

Canım. Bende çoook ağlamıştım ilk gittiklerinde hatta gidecekleri gün başladım duygulanmaya gözlerim hep dolu doluydu gittiler o gün dönüşte arabada ağladım eve geldim giydikleri terliklere bakıp ağladım gece yatakta eşimden gizli gizli ağladım ben ağladıkça o çok üzülüyordu çünkü gideli 1 ay oldu hala yazarken ağlıyorum bende kendimi garip hissetmiştim kocaman oldum evlendim yarın birgün ben anne olacağım hala nırmal mi diyodum ki sizin yazınızı okudum evlensekte yarın çocuğumuz olsada hatta ilerde torun torba sahibi olsakta anne annedir baba babadır bunu anladım.ayrı yaşamak çok zor sevinçte üzüntüde her an görememek çok zor allahtan eşim iş gereği tek bir yerde durmayacak bende ailemin yaşadığı ile gitmek için sabırsızlanıyorum Allah ım onları korusun onları bizlere bağışlasın en çok korktuğum şeyde ayrıyken onlardan birine birşey olması Allah ım esirgesin

Son düzenleme:
ya öyle izin alıp gidemiyorsun min 9 saat falan sürüyor. izinler sınırlı ama yine de şükür bi kaç yıl dayanmak gerek..

Tabi ya orasi oyle her istediginde gidemezsin ... insaallah en kisa zamanda kavusursun ailene canimm...

Allah korusun canim. Benim annem biraz rahatsizdi giderken yolda bir sikinti olur mu ya da gittiginde rahatsizligi nukseder mi hep bir tedirginlik var bende... simdi bile ev o kadsr sessiz ki on bes gun kaldilar sabah kalktigimda onlarla uyandim gece yatarken onlarla yattim cok alistim cok varliga alismak kolay ds yokluga alismak cok zor... Allah basimizdan asla eksik etmesin. Yuregimizde oyle bir sevgi var ki bölünüyor sevgiler ana baba gibi olur mu hic... bebegimiz olacak nasipse onun sevgisi dahi bambaska olur da bi ana baba cok baska ya. Her istendiginds gidilebilse. Benik gitmem cok zor esim esimin ailesi hep gitme isime karisiyorlar bana bu kadar kisitlama getireceklerini hic dusunmemistim. Benim esim gittikleri gun benimle beraber agladi ama bir yerde usaniyor her yuzum asildiginda alosmaya calis diyor. Bire bir yasamadiktan sonra asla anlayamaz...

Maalesef yikamadim ortaligi cunku araya babasi falan da girdi tek basina gitmen uygun olmaz annen baban ne der diye. Ki benim anne babam asla bu tarz seylere takilacak tarzda insanlar degildir.cok kötü olmustum cok. Dusunsene valiz hazir bilet hazir sabah gidecem ama resmen izin yok. Kendimi bazen esir gibi hissediyorum. Direk ucus yok maalesef aktarmali gidip gelmek gerekiyor.
Ben de 28. Haftamdayim canim
Kiz insaallah...senin minigin cinsiyeti ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…