ailesinden ayri gurbette olanlar

müsait olduğunda baban gelsin alsın seni canım? o arada da kayınpederinle konuşsun ve açıklasın durumu, kızımızı gurbete verdiysek temelli bırakmadık diye, ay sinir oldum şimdi.

ne alakası varki orası senin yılarca yaşayıp büyüdüğün ev ailen onlar senin bu resmen sana güvenmiyorum demek oluyo eşin tarafından ayy sinir oldum neyse seni gazı getirmiş gibi olmiyim şimdi zamanla düzelir bence o önyargılar falan sende ısrarcı ol devamlı konus ben ailemi özlüyorum torunlarını görmeye hkları var diye ki doğrusu bu.. benimki erkek canım 7 nisanda geliyor zaman geçmiyo resmen biran önce gelsede arkadaş olsa bna hiç sıkılmam. neredeki annenler sen neredesin

benımkıler izmirde canımcım aynn orda eşimi özlüyodum burdada ailemi. allah hepsine uzun ömürler versin amin. istanbula alıştınmı bari ne taraftasın

Alıştım İstanbula :) Üsküdar dayız. İzmir de Karşıyakada oturuyor ailem. Anne babadan uzakta olmak dışında başka sıkıntı yok çok şükür. Sen hangi taraftasın istanbulda canım ve izmirin neresinden? :).

bende alıştım alışmayıp napıcaksın yakın sayılırız bende pendikte oturuyorum merkezde allahtan canım sıkıldıkça çıkıyorum sahile çarşıya falan. benımkılerde bucada oturuyor ama hayatım bornovada geçti yeni taşındılar buca tarafına. ev hanımımısın

Aslinda guvenmemek degil beni o kadar sahipleniyor ki ucak aktarmali ve ben hamileyim diye yollamiyor sanirim. Bakalim bebek bir dogsun az ele avuca gelsin her daim taarruzda olucam
Oyle miii cok az kalmis ya Allah hayirli evlat olmak nasip etsin hayirli insanlarla karsilastirsin hayirla kucagina almayi nasip etsin bir avazda kurtarsin... ismini ne düşündünüz?

müsait olduğunda baban gelsin alsın seni canım? o arada da kayınpederinle konuşsun ve açıklasın durumu, kızımızı gurbete verdiysek temelli bırakmadık diye, ay sinir oldum şimdi.

Ohooo ben babama bunlari acik acik anlatsam babam ortaligi karistirir kimi kimin yanina yollamiyorsunuz diye. Hele bir bebegim dunyaya gelsin o zaman bakicam bir daha neymis nasilmis tutumlari. Ben normaldr cok dik biriyimdir de simdi hamileyim diye boyle yapiyolar diyorum. Yoksa anam babam yani insan ozluyor da gitmek de istiyor...

poyraz olacak senin?

doğru canım haklısın, doğuma ailen gelir inşallah

Hmm buca tarafını iyi bilirim dokuz eylülde okudum :). Yok ev hanımı değilim bir kamu kurumunda çalışıyorum kadıköyde. Siz çalışıyor musunuz? Biz de sıkıldıkça üsküdar sahile gidiyoruz ya da avm ye gidiyoruz :).

ben çalışıyordum halkia ilşıler uzmanıyım ama istanbula geldıgımden beri çalışmıyorum hamile olduğumuda öğrenince ev hanımı oldum.:d doğumuma 1 ay kaldı benım eşim 25 yıldır istanbulda zaten arkadasları falan var onların eşleri öyle geçiyo zaman ama tabi tüm arkadaslarım izmirde kaldı:S

aaa ne güzel bebişiniz olacak demek Allah uzun ömürler versin sağlıkla kucağınıza alın :). Bebişinizi doğurun doya doya vakit geçirin daha sonra da çalışırsınız nasılsa istanbulda özellikle halkla ilişkilerin iş alanı geniş.

Bende ailemden gurbetteyim gercekten bazen cok daraliyorum burda icimi dokup dertlesecek kimsem yok esimin ailesiyle kendi ailem ayni ildeler ama keske ayni ilde olmasalardi ailemin yanina daha rahat giderdim. Tek tesellim oglum ama cok isterdim en azindan ablamla ayni sehirde olmayi cok zormus yasayinca anladim. Annem dogum yaptigimda geldi biraz kaldi gitti sonra eve gelip cok agladim insan alisiyo evde sese onlar gidince buyuk bir bosluga dusuyosun Rabbim butun gurbetteki kardeslerimize yardim etsin sabirlar versin

Amin canim amin... Allah hepimize sabir versin cok zor varken yokluga alismak cok zor. . .oglun var Allaha sukur o biraz destek olur sana onunla ugrasmak... Insan cok ozluyor ariyor ozellikle zor zamanlarında.

Amin canim amin... Allah hepimize sabir versin cok zor varken yokluga alismak cok zor. . .oglun var Allaha sukur o biraz destek olur sana onunla ugrasmak... Insan cok ozluyor ariyor ozellikle zor zamanlarında.

Hani diyorum ailemden bir kisi olsaydi yanimda onada raziydim dusunsene hastaneye gidicem ama erteliyorum cocugu guvenip birakacagim hicbir yer yok tabiki halime yinede sukrediyorum. Bir tane kafa dengi komsum olsaydi o da yok dua edelim Allah karsimiza iyileri cikarsin

Amin canim insaallah... esinin isinden dolayi mi farkli sehirdesiniz? Esinin ailesiyle sizinkilerin ayni sehirde olmasi cok guzel ya donus imkaniniz belki olabilir? ?

Amin canim insaallah... esinin isinden dolayi mi farkli sehirdesiniz? Esinin ailesiyle sizinkilerin ayni sehirde olmasi cok guzel ya donus imkaniniz belki olabilir? ?

Evet isinden dolayi ayri yerdeyiz. Memlekete donmeyi aslinda istemiyoruz her iki aile orda onlarin idareside zor ama ailemle ayni sehirde olmayi isterdim anne gibi kimse olmaz ve kimse yerini dolduramaz her turlu nazini ceker. Sen bir nebze daha rahatsin esinin ailesi yaninda eger iyilerse neden gorusmeyesin

Benim durumumda sana yakin sayilir bende arada bir bunalima giriyorum sonra toparliyorum esim cok esprili eglendirir beni sagolsun. Su sozune katildim dedikodu yapmayip durust olunca kimse yanasmiyor, bende dedikodulu ortamdan kacarim bir kac denedim komsulari gittim falan ayy biri kayinvalidesini biri kaynini ne bileyim iste dedikodu kazani gibi cok acidim hallerine bidaha ayni ortamda bulunmak istemiyorum kendim geri cektim. Allah hepimizin karsina guvenilcek insanlari cikarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…