ailesinden çekinen dışarı çıkamayan erkek arkadaş sevgili::(

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
yıllardır yazıp durdum siteye eski eşimle yaşadığım bir sürü problem oldu
ve yıllar sonra tek celsede boşandık.anlaşmalı 10 yıl sonra bebeğimiz oldu ve benimle şimdi .özel sektörde çalışıyorum çok çükür elim ekmek tutuyor.ailemden ayrı farklı bır sehırdeyım ilerleyen surecte yanlarına gıder mıyım sımdılık bılemıyorum.
çok yeni olmasına rağmen benden bir yaş küçük biriyle görüşmeye başladık.sohbetimiz her sey cok guzel .ileriye yönelik konular konustugumuzda evladım ı da problem etmıyor mus gıbı aılemı ıkna ederım dıyor kendısı hıc evlenmemıs bekar aılemle aramdakı konu bana kalmıs aılem de kesın cızgıler yoktur .orta yolu bulunur elbettekı cok ıyı yapıyorsun demıcekler .ama zaman dedı oldu bıttıye gelmesın her sey guzel olucak 2016 bızım yılımız olacak dese de ben oncekı yasadıklarımdan dolayı sureklı suphecı sureklı korku ıcındeyım .
benı bırakır mı aılesı ıstemezse ben den ayrılır mı aldatırmı resmen paranoyaya bagladım .evladım la da cok ılgılı benden daha hassas.
ısı gucu yerınde .ama en son evlılık konusunda cok ustume gelıyorsun .oldu bıttıye getırme dedı bunalttım herhalde .aılesı cok baskıcı .ıkı aksam dısarı cıktık arkadası aılesını arıyıp ızın aldı ole cıkabıldı.koskoca memur olmus adam.garıbıme gıdıyor .daha oncekı unıversıte dekı kız arkadasından annesı alevı oldugu ıcın ayrılmasını soylemıs ve ayrılmıs bu adama ben guvenemıyorum bunları duyunca.o zaman ogrencydım dıyor aılemle aramdakı dıyolog benım sorunum.dıyor olacake vlenıcez sakın ol dıyor ama bu aılesınden bunca cekınmesı benı sınır edıyor varlıklı okumus bır aılenın oglu .tabıkı aılesının bınbır hayalı vardır .ogulları ıcın benı duyunca naparlar hıc bılmıorum kendımı kaptırmasam mı ayrıldım bı kac defa yıne barıstık

bence kaptırma kendini, yani hiç evlenmemiş biri karşındaki ve ailesi üzerinde baskısı olan biri, çizgiyi aşmadan saygı çerçevesinde devam edin olacağı varsa olur zaten ama kaptırmamalısın kendini

Böyle bir aileye sahipse evliliğe pek olumlu bakmayacaklar gibi hissettim nedense. Sanmıyorum seni kabul edeceklerini. Ayrıca daha boşanmadan başka bir erkeğe evlilik için baskı yapmak nedir? Başkasını bulmadan önce keşke boşanmayı bekleseydiniz.

Böyle bir aileye sahipse evliliğe pek olumlu bakmayacaklar gibi hissettim nedense. Sanmıyorum seni kabul edeceklerini. Ayrıca daha boşanmadan başka bir erkeğe evlilik için baskı yapmak nedir? Başkasını bulmadan önce keşke boşanmayı bekleseydiniz.

Anlaşmalı boşandık yazıyor ama .

O hala ailenin küçük çocuğu.
Bakkala giderken bile izin alır.
Sizin çocuğunuz var lütfen kendinizden önce çocuğunuza babalık yapabilecek biriyle olun.
Daha kendi büyümemiş çocuğunuzla beraber mi büyüyecek?

yani bu derece bagımlı olması benı urkutuyor ama ısrarla kabul edıcekler dıyor uzatmadan ayrılayım mı bılemedım

Bence daha fazla uzatma cok sorun yasayacak gıbısın , izin alan bır ınsan sonucta ve hıc evlılıkde yapmamıs yenıde bosanmıssın kendıne bıraz zaman tanı hem cok erken degıl mı ? Bu adamla olacagına pek aklım ermıyor acıkcası .

evlı degıl ıs arkadasım ın amca oglu tanıyorum aılesını
Ne biliim bole telefona bakamamalar izinsiz cikamamalar evlilik konusunda hakletcez demeler falan... Sanki bende oyle bi izlenim birakti. Madem evli degil ve ailesi boyle bence senle evliligini kabul etseler bile cocugunu kabul etmezler. Zira kuzenim ayni sekilde bi evlilik yapti. Cocugunu ailesine birakti. Sonra da bi dunya problem yasadi ve hala yasamakta. Senin yerinde olsam kendimi hic kaptirmadan yoluma bakmaya cabalardim.

yasadıgı sorun derken nasıl sorunlar .acabılır mısınız neyle karsılabılırım en kotusunu dusunmem lazım
Cocugunu esinin ailesi istemedi. O da sanirim o ara hamile kalmis o yuzden ikinci esiyle apar topar evlenmek zorunda kaldi. Zaman icinde cok asi bi evlat yetisti. Kardesi annesiyle yetisti ama cocuk anane ve dedeyle yetistigi icin. Yaninda tatil icin bile kalmayi istemiyor artik oglu. Suan iki evladi arasinda kalmis bi kuzenim var.

:(tesekkur ederım yorumunuz ıcın..cok ustune tıtreyen bır aılenın ıkna olacagını sanmıyorum sureklı aynı mevzu yuzunden tartısıyoruz .kuruntu senınkı dıyor gecıyor

Cok uzuldum gercekten. Eminim sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer. Umarim her sey yolunda gider ama suanlik gidisat daha cok sizi uzecek gibi sanki. Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah.

Back
X