ailesinden çekinen dışarı çıkamayan erkek arkadaş sevgili::(

Bakın siz 1 evlat annesisiniz. 1 kişilik değil 2 kişilik yaşıyorsunuz, akıllı davranmalısınız.

Sorunlu evlilikten duygusal olarak yıpranmanız normal ama bu adama tutunmak hata. Kendisi çocuk daha, ailesinden izinle dışarı çıkan insan yetişkin değil çocuktur. Sizin zaten 1 çocuğunuz var 2.yi ne yapacaksınız?

aslında pek cok seyın farkında olup sacmalıyorum ...ınanmak tutunmak ıstıyorum belkıde ...ve hata yapıyorum bu sebbele sızlere danısmak ıstedım ıcıme ınmeyen bır aıle ye duskunlugu var

yıllardır yazıp durdum siteye eski eşimle yaşadığım bir sürü problem oldu
ve yıllar sonra tek celsede boşandık.anlaşmalı 10 yıl sonra bebeğimiz oldu ve benimle şimdi .özel sektörde çalışıyorum çok çükür elim ekmek tutuyor.ailemden ayrı farklı bır sehırdeyım ilerleyen surecte yanlarına gıder mıyım sımdılık bılemıyorum.
çok yeni olmasına rağmen benden bir yaş küçük biriyle görüşmeye başladık.sohbetimiz her sey cok guzel .ileriye yönelik konular konustugumuzda evladım ı da problem etmıyor mus gıbı aılemı ıkna ederım dıyor kendısı hıc evlenmemıs bekar aılemle aramdakı konu bana kalmıs aılem de kesın cızgıler yoktur .orta yolu bulunur elbettekı cok ıyı yapıyorsun demıcekler .ama zaman dedı oldu bıttıye gelmesın her sey guzel olucak 2016 bızım yılımız olacak dese de ben oncekı yasadıklarımdan dolayı sureklı suphecı sureklı korku ıcındeyım .
benı bırakır mı aılesı ıstemezse ben den ayrılır mı aldatırmı resmen paranoyaya bagladım .evladım la da cok ılgılı benden daha hassas.
ısı gucu yerınde .ama en son evlılık konusunda cok ustume gelıyorsun .oldu bıttıye getırme dedı bunalttım herhalde .aılesı cok baskıcı .ıkı aksam dısarı cıktık arkadası aılesını arıyıp ızın aldı ole cıkabıldı.koskoca memur olmus adam.garıbıme gıdıyor .daha oncekı unıversıte dekı kız arkadasından annesı alevı oldugu ıcın ayrılmasını soylemıs ve ayrılmıs bu adama ben guvenemıyorum bunları duyunca.o zaman ogrencydım dıyor aılemle aramdakı dıyolog benım sorunum.dıyor olacake vlenıcez sakın ol dıyor ama bu aılesınden bunca cekınmesı benı sınır edıyor varlıklı okumus bır aılenın oglu .tabıkı aılesının bınbır hayalı vardır .ogulları ıcın benı duyunca naparlar hıc bılmıorum kendımı kaptırmasam mı ayrıldım bı kac defa yıne barıstık
Seni üzmek istemem ama ben hallederim başa çıkarım deyip yarı yolda kızları birakanlarin hikayelerini onlarca kere duydum kaldıki bu adam izinsiz disari çıkamayan telefonu kullanamayan biri

ARADIM SIMDI MESELA rahatsızım annem yanımda cıkabılırsem yanına gelıcem dedı .yok dedım yat uyu dınlen .cocuk gıbı sureklı anne ılgısınde en ufak rahatsızlıgında :(ayrılmam vazgecmem desede sozlere guvenemıyorum .ben ayrılmaktan baska cozum bulamıyorum .ayrılıyorum ben ıkna ederım hele bı ıkı ay gecsın dıyor .ama kararlı olmam lazım sanırım

Fazla kendinizi kaptırmadan ayrılın bence.
Bu adam ailesinin sözüne bu kadar önem veriyorsa emin olun bir laflariyla sizi yarı yolda bırakır.

Benim bir tanidigim var. Oda kocasindan bosnamis ve bir kizi var ayaklari uzerinde duran bir hanim.ve tam 8.senedir konustugu kisi bunu oyaladi. Sevdigi icinde ayrilamadi ayrilsada baristilar. Cocuk ailesine en sonunda soylemis bosanmis biri diye kabul etmisler ama cocugunu soyluyememis. Kaynana adayi duyunca soka girdi tabi. Ve iliskiyi bitirmek icin elinden geleni yapti. En son evlatliktan red ediyodu oglunu. Oglu ayrildi ama bizimkinin pesinide birakmadi dost hayati yasayip gidelim diyo. Buda bekar evlenmemis biri. Buda size ornek olsun sonunda uzulen siz olucaksiniz. Kayinvalide evlenmebize izin bile verse bosatmak icin elinden geleni yapar.ben boyle dusunuyorum.karar sizin.

Bu iş biraz zor bence.. 1 yaş tabiki önemli değil önemli olan olgun olması ama seninki pek öyle değil gibi.. o bitirmeden sen bitir de önüne bak derim..

Arkadaşım cokdandir üyeyim ama kimse ye yazmam kolay kolay ...ama bu erkek den kolay kolay bişe olmaz ...Çok uzun zaman önce erkek arkadaşım vardı çok saygılı beyefendi filan hoşuma gitti ozaman lar sevgili olduk bana bakan baska bi cocuk bunu tehdit etti ozaman lar ver okula babasını çağırdı şok şok dimi .cahillik ya ozaman lar çok takılmadim yada sevdigimden iki sene görüştük biz bu çocukla evlenmek istediği ni söyledi aileme anlattım sırf ailesi ne acilamadigi cekindigi daha isimz okmadigi için beni terk etti haa sonradan geri çıktı sebep ailesi hemen onay vermemiş buda olsun adı konulsun bile diyememis ... böyle erkek lerden uzak dur ...seven adam istiyorum der dik durur ...

Uzun zaman sonra başkası çıktı karşıma yani eşim ... ne benim ailem istedi ne onun ailesi ama okadar kararliydiki herkesi aldı karsisina tlfn Lada konuştu msj da attı disarida çıktı erkek sonuç ta engel de olamadilar..esimde gizlemedi söyledi ..senin ki daha bi pisirik çıkmış çok üzülür sun güçlü olsun karşındaki

Madem bosanmissin senin önceliğin çocuğun olmalı... koca her yerde bulunur.ben olsam öyle bir anneye gelin olmaktaNSA ömür boyu bekar kalırım. Çünkü anladigim kadariyla annesi baskın bir tip ve diğer mezheplere saygısı olmayan ırkçı birisi. Bu benim düşüncem. Umarim kalbin ve mantığın elele verir.

ve yıllar sonra tek celsede boşandık.anlaşmalı 10 yıl sonra bebeğimiz oldu ve benimle şimdi .özel sektörde çalışıyorum çok çükür elim ekmek tutuyor.ailemden ayrı farklı bır sehırdeyım ilerleyen surecte yanlarına gıder mıyım sımdılık bılemıyorum.
çok yeni olmasına rağmen benden bir yaş küçük biriyle görüşmeye başladık.sohbetimiz her sey cok guzel .ileriye yönelik konular konustugumuzda evladım ı da problem etmıyor mus gıbı aılemı ıkna ederım dıyor kendısı hıc evlenmemıs bekar aılemle aramdakı konu bana kalmıs aılem de kesın cızgıler yoktur .orta yolu bulunur elbettekı cok ıyı yapıyorsun demıcekler .ama zaman dedı oldu bıttıye gelmesın her sey guzel olucak 2016 bızım yılımız olacak dese de ben oncekı yasadıklarımdan dolayı sureklı suphecı sureklı korku ıcındeyım .
benı bırakır mı aılesı ıstemezse ben den ayrılır mı aldatırmı resmen paranoyaya bagladım .evladım la da cok ılgılı benden daha hassas.
ısı gucu yerınde .ama en son evlılık konusunda cok ustume gelıyorsun .oldu bıttıye getırme dedı bunalttım herhalde .aılesı cok baskıcı .ıkı aksam dısarı cıktık arkadası aılesını arıyıp ızın aldı ole cıkabıldı.koskoca memur olmus adam.garıbıme gıdıyor .daha oncekı unıversıte dekı kız arkadasından annesı alevı oldugu ıcın ayrılmasını soylemıs ve ayrılmıs bu adama ben guvenemıyorum bunları duyunca.o zaman ogrencydım dıyor aılemle aramdakı dıyolog benım sorunum.dıyor olacake vlenıcez sakın ol dıyor ama bu aılesınden bunca cekınmesı benı sınır edıyor varlıklı okumus bır aılenın oglu .tabıkı aılesının bınbır hayalı vardır .ogulları ıcın benı duyunca naparlar hıc bılmıorum kendımı kaptırmasam mı ayrıldım bı kac defa yıne barıstık

Benim merak ettiğim ailesinden izin alarak dışarı çıkabilen bir yetişkin adama(!) nasıl saygı duyabiliyor ve hoşlantı besleyebiliyorsunuz? Ben direkt tiksinirdim..komik resmen..

Ben de başlığı görünce 16-17 yaslarındasınız ondan izin alıp çıkamıyor sandım o_O
Bu yasta izin ne kadar itici. Zaten yeni boşanıp yeni konuşmaya başlamışsınız evlilik için acele etmeyin.

yahahaha kılıbık mıymış acaba baya komik bak eğer seviyorsan ben severim kılıbık gavat olsun kocam diyorsan al bunu kız yarın senden habersizde dışarı çıkmaz ezik bu

Size iki ornek vvereyimm. Birincisi öğretmen tanidigim bir krizi var ilk okula giden konuştuğu kişide hic evlenmemiş bekar adam oda öğretmen tam 4senedir evlenme bahanesiyle oyaladida oyaladi.ailem karisamaz ben istersem.olur falan dedi. Şuan evlenmeyi düşünmüyormuş ve tayinini ailesinin yasadigi şehre aldircakmis.ama gidene kadarda dost hayati yasamaya devam ediyorlar kadim çok seviyorum çünkü.
İkinci ornek ise eski eltim kaynimdan ayrilali yaklaşık 9sene oldu ve 7senedir biriyle görüşüyordu ikisinde memur.adam hic evlenmemiş.dost hayati gibi yaşadılar.adamin ailesi eltimi kabul ettiler ama çocuktan haberleri yokmuş kaynana ikili oynadı eltime gelip seni istiyoruz oğlum kimi isterse o basimizin tacidir diyomus.ogullarinada o ladini birakmazsan hakkimizi helal etmeyiz diyolarmis.tabi oğulları en son evlenmiyceni ve dost hayati yasamaya devam edelim falan demiş.sonra başka kizlarla mesajlaşma ladini yakalamis ektim ve tamamen bitirdi ama olan o boşa gecen 7senesine oldu.ve ayakları üstünde duran bir kadin maddi acindan çok iyi.
Simdi bir örnek daha vereyim komsumuzdu kiz evlenmiş bosanmis bir kizi verdi.bu evlendi hic evlenmemiş bi adamla adam diyarbakirli ve tam6tane kiz kardeşi verdi evim tek oğludur.sevdi diye Ksyinvalide evlendirdi.komsum kendi oz kizina kendisine abla dedirtiyodu çünkü oğlan tarafi kişi olduğu merkezden gizliyodu.krizi annanesiyle yasiyodu.peki ne oldu 1sene evli kalmadan bosandilar üstüne hic evlenmemiş Genç bir krizi kuma getirmişler.
Yani her annenin hayali hic evlenmemis ogullarini çocuksuz bir bayanla evlendirmek.yol yakinken en mantiklisi vazgeçmek olan size cocugunuza ve boşa gecen senelerinize olur.

Back
X