Ailesinden farklı sehirde yaşayanlar

Cankiriklarim

İki prens annesi 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
4.217
5.571
158
33
3,5 yıllık evliyim bir de oğlum var. Anne babam ayrı tek cocugum. hayatta hep annemle ikimizdik. Her zorluga göğüs gerdik okuttu sahip cıktı her sınavımda bahcede bana dualar etti. Atandım evlendim. Eşimin ailesi huzur vermedi. Annesi annemin yalnız kadın olmasına bile kulp buldu... eşim de pasif bir adam. Babası aşırı baskın ve eşimin özgüvenini yemiş bitirmiş. Bu yaz kaynanamdan dolayı boşanma noktasına gelince, annem cocugum icin ve eşimle de problemim olmadıgından al aileni git mutlu ol dedi.Eşimle annem uzun süre bir arada yapamaz. Daha doğrusu eşim surat astıgı an annem küser gider. Bu sene sınava girdi ünv kazandı.2 yıllık. Şimdi tek başına yaşıyor koca şehirde hicbir akrabası yok. Bir yandan bi uğraş bulup hayata tutundugu icin mutluyum. Diğer yandan annemi cook cokk özlüyorum. 3 sene eşimin doğu görevi icin ayrı kalacagız ama ben 2 ayda annemsiz ölüyorum sanki. Ünv iş hayatı evlilik kısacası 27 yıldır annemden ayrılmamıştım. Ziyarete geldi 1 hafta. Ama yetmedi ölüm gibi gidişi bana. Cok özlüyorum. Terk etmiş gibi hissediyorum. Eşimle yapamazlar yani eşim aile doldurusuyla gelir annemi kırar. Annem dayanamaz ceker gider zaten hassas aman yalnız kaldım yük oluyorum diye... bilemiyorum nasıl dayanacagım

Alışırsın zamanla benim alıştığım gibi...

benim annemle oyle yakin bir iliskim yok acikcasi o nedenle ayri sehirlerde olmak benim icin muhtesem birsey. ilk bebegimde benimle bikac gun kaldi esimle 5 ayda ancak toparladik aramizi ayni sehirde olsak garanti bosatirdi bizi. uzaktan bile yetebiliyor bazen. o medenle empati yapip duzgun bir cevap veremeyecegim... Bi ara esim benim memleketimde is kurmaya kalkisti sonra bakti ki anne faktoru var vazgecti...

Okurken burnumun direği sızladı öncelikle Ben de uzağım alıştım,alışılıyor..sizin anneniz yalnız bir kadın belki de ondan çok aklınız kalıyor ve özlüyorsunuz..Benim annemle ablamlar ve diğer akrabalar aynı şehirde,huysuz da olsa bir de babam var o yüzden benim çok aklım kalmıyor..bir de kendim Anne olunca daha bi azaldı özlemelerim:) Siz de özleminizi evladınızla giderin,yerini tutmaz ama alıştırır en azından..

Cok uzuldum.
İnsanın annesini özlemesi, ozledıgı her an görememesi ne demek bılıyorum. Neyse ki İnternet var goruntulu konusabılıyoruz.
Annen gene kalsa kalır sizinle, babasının takmadığı sindirdigi kocanı annen hıc takmaz da, yuk olmak istemiyordur.
Seni uzmek istemiyordur, oyle guclu bir kadını kocan kıramaz bana göre
Annenin gelemediği yerde sen gidersin gormeye, yeterki saglıklı olsunlar. Uzakta olsalar da olur.

Ben annemi kimseye değişmezdim.
40 koca boşamaya raziyim annemi 2 dakika görebilmek icin.
Ben annemi cok erken toprağa verdim. Herhangi sinik sönük bir kocanin komplexi icin annemi üzmezdim.
Ama ben bu konularda duygusalim

Ben 6 yıldır üniversite in ailemden ayrıyım.Onlarsız bir noktada zor oluyor çünkü arkanda kimse olmuyor.Yakın olduğu için kafam estiğinde gidiyorum ama artık yokluklarına alıştım büyüdük ve ne yazık ki sürekli yanımızda olamayacaklar.Allah sabır versin.

Ben uniyi başka bi şehirde okumama rağmen evlenince çok zorlandım. Ama alisiliyor. Zaman zaman daha yoğun hissediyosun. Gurbetlik zor vesselam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…