- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
3,5 yıllık evliyim bir de oğlum var. Anne babam ayrı tek cocugum. hayatta hep annemle ikimizdik. Her zorluga göğüs gerdik okuttu sahip cıktı her sınavımda bahcede bana dualar etti. Atandım evlendim. Eşimin ailesi huzur vermedi. Annesi annemin yalnız kadın olmasına bile kulp buldu... eşim de pasif bir adam. Babası aşırı baskın ve eşimin özgüvenini yemiş bitirmiş. Bu yaz kaynanamdan dolayı boşanma noktasına gelince, annem cocugum icin ve eşimle de problemim olmadıgından al aileni git mutlu ol dedi.Eşimle annem uzun süre bir arada yapamaz. Daha doğrusu eşim surat astıgı an annem küser gider. Bu sene sınava girdi ünv kazandı.2 yıllık. Şimdi tek başına yaşıyor koca şehirde hicbir akrabası yok. Bir yandan bi uğraş bulup hayata tutundugu icin mutluyum. Diğer yandan annemi cook cokk özlüyorum. 3 sene eşimin doğu görevi icin ayrı kalacagız ama ben 2 ayda annemsiz ölüyorum sanki. Ünv iş hayatı evlilik kısacası 27 yıldır annemden ayrılmamıştım. Ziyarete geldi 1 hafta. Ama yetmedi ölüm gibi gidişi bana. Cok özlüyorum. Terk etmiş gibi hissediyorum. Eşimle yapamazlar yani eşim aile doldurusuyla gelir annemi kırar. Annem dayanamaz ceker gider zaten hassas aman yalnız kaldım yük oluyorum diye... bilemiyorum nasıl dayanacagım