- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
tayin senden dolayı mı eşinden dolayı mı olucak benim eşim polis eş durumundan geldim batmana ben de memurum
Bence halinize şükredin, uzakta da olsa özlediğiniz bir aileniz var. Ben de memleketimin dışında evliyim iş sebebiyle buradaydım eşimde benim yanıma tayinle geldi. Benim ailem yok gibi, kardeşlerimle bağlantılarımız zayıf babamla yıllardır küsüz annem de biz küçükken öldü.
Ne güzel özlediğiniz bir aileniz var çok özeniyorum anlatamam. Benim kına gecem bile olmadı bu yüzden yapmak istemedim sade basit bir nikahtan evlendik. Hiç gelin olmuş gibi hissetmedim ve hevesim de yok öyle şeylere. Şimdi yeni evliyim evimi özenerek döşüyorum ama bunları göstereceğim kimse yok. Keşke olsalardı da ben de özleseydim eminim çok güzel bir duygudur annenin olması onun bu güzel zamanlarımı görüp mutlu olmasını isterdim. neyse içimi dmktüm ama mesajları okuyunca hüzünlendim ailenizin kıymetini bilin bence uzak da olsa özlemek bile güzeldir
Evli diilim, sozlu sayilirim ve sirf annemleri, ozellikle annemi birakip gidemiycegim icin, gidersem mutsuz olcagim kuvvetle muhtemel oldugu icin ve gozum hep arkada ve yasli olucagi icin evlenemiyorum. Disardan bakinca annem sevdigime razi gelmedigi icin evlenemiyorum saniyo herkes ama benim acimdan alakasi yok, annemi birakip gitme dusuncesi kafami sardiginda icimde kopan firtinalardan kimsenin haberi yok tabiki is arkadasim disinda. Keske keske keske sizinki gibi karsi komsum olma ihtimalleri olsa keske bekarkenki gibi onlardan sadece ise gitmek icin evden ayrildigimda ve yatmak icin kendi evime (sunda odama gectigim gibi mesela) gectigimde ayrilmak zorunda kalsam. Keske onlari burnumun dibinde barindirma sansim olsa. Boyle bi durumda allem eder kallem eder annemi razi ederdim sevdigimle evlenmeme ama suandarazi etsem ama desemki sende bizimle yasarsab giderim diye annem kabul etmez, iyi ozaman evlenmiyorum desem olmeden goreyim der ama evlenmek cok zor ve agir gelicek bana ve anneme duygusal olarak su sartlarda.
yani demem oki bu gunlerin kiymeyini bilm bak kendin diyosun er gec olacak bu tayin diye. E madem er gec olacak, olana kadar ailenle yakin ol birbirinizin Kiymetini bilin. Ha belki esinle ozel planlar programlar yapamiyosundur gezm tozma vs gibi belki ama annemlnle konusursan veya planinizi yapip uygularsaniz heralde neden diye sormazlar anlayis gosterirler sanirim. O tayin cikdikdan sonra istesende bu gunleri geri getiremiyceksin. Nebilim yaa uffben boyle dusunuyorum iste
Canm niye oyle yapiyosun.evet zor ama sen bendende dertliymissin.annen nasil yuvasini kurdu seni kucagina aldiysa seninde hakkin degilmi.biz bu dunyaya bitek evlat olmaya gelmedik.eşde olucaz .annede olucaz.evlenince annene yakin oturamazmisin.en azindan ayni srmtte oturma ihtimalin yokmu.bence yuvani kur biran once.herkes nasil evleniyo.herkes anasinin kuzusu.kmse istemez ayrilmak tabi.bana bakya kendi derdimi biraktim sana akil veriyorum:))))
:)) sorma yaa bazen okadar cikmazda hissediyorumki, asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik misali, sadece her ser yada sIkinti gorununde hayri veya olmayisi icin makul bi sebep gormeye calisarak aklima mukayet olmaya cabaliyorum. haklisin soylediklerinde de, aff ben bu konuda konustukca konusurum, konunu dagitmak kendime cekmek istemiyorum :) ne mutlu bana bikac dakkalikda olsa sana derdini unutturabildiysem :) rabbim sizinde hakkinizda hayirlisini nasip etsin, eger gitmek varsada annenin gonlune ferahlik versinki ne kendi uzulsun nede seni uzsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?