Ailesine aşırı yüz veren eş

Gerçek hayatta kv altınları vermediği için düğünü terkedecek kabiliyetteki insanlar ne yaparsa yapsın bunları sineye çekip iyi geçinmeye çalışan bizim gibi insanların ağzına lafı tıkıyorlar kimin ne yaşadığımı Allahtan başka kimse bilmez bukadar cabuk alaşağı etmeyin anlamadan insanları

Söyleyecek bişey bulamıyorum siz başka ülkede yasıyorsunuz sanırım ayrıca hepinizde gayet aklı başında çalışan düğününü herbiseyini kendi yapan bireylersiniz bu soruyu size yönelttiğim için özür dilerim:)

Ben varya düğünümü nişanımı kınamı masraflarımı anlatsam oturur ağlarsın :)
Ailelerden 1 tl bile destek görmeden ve beklemeden.
Aklı başında her bireyde zaten bunu yapar.
Siz hangi ütopyadansınız bilemem
İnsanlar düğün yapıp iki üç sene kredi ödüyor yeri geliyor. Neden acaba bilmem anlatabildim mi ?

Ben varya düğünümü nişanımı kınamı masraflarımı anlatsam oturur ağlarsın :)
Ailelerden 1 tl bile destek görmeden ve beklemeden.
Aklı başında her bireyde zaten bunu yapar.
Siz hangi ütopyadansınız bilemem
İnsanlar düğün yapıp iki üç sene kredi ödüyor yeri geliyor. Neden acaba bilmem anlatabildim mi ?
Biz bir lira almadan kv kp emekli eden evine mobilya dizen hacca gönderen ütopyadanız hanımefendi birbirimizi anlamamamuz normal

Arkadaşlar biz evlendigimizden beri herşeyi kendimiz yapiyoruz eşimin ailesi bir kuruş destek vermedi ne maddi nede manevi evlat ayrımda yapıyorlar bariz bi şekilde eşime ve bana sanki uveymisiz gibi davranıyorlar ailede onlara en güzel biz davranıyoruz ona rağmen biz onlara gittiğimizde onlar bize geldiginde sürekli bi sürat asma iğneleyici laflar bunistidnasiz her görüştüğümüzde oluyor bi fırsatını bulsalar aramızı hemen bozacaklar buarada ben öğretmenim kartım eşimde evlendik evleneli her türlü desteği benim ailem verdi buna rağmen istemiyoruz eşim bunları göre göre Hiç ses çıkarmıyor hala görüşüyoruz ben eşimin yeri geldiğinde bizi savunmasını istiyorum ama bunu bile yapmiyor sizce bu durum normal mi benmi abartiyorum

Eğer eşiniz ailesinden dolayı size kötü davranmıyor, haksızlık etmiyor, sizin paranızı ailesi için harcamıyor kısacası eşiniz değil de sorun sadece ailesi ise bence eşinizi arada bırakmamalısınız. Onun yerine, ailesinin bu davranışlarından rahatsız olduğunuzu ve mümkün olduğu kadar az görüşmek istediğinizi belirtin. Bırakın o görüşsün. Ama size ailesi ile ilgili laf ve söz de getirmesin. Siz kendi çekirdek ailenizin mutluluğuna bakın. Madem rahatsızsınız görüşmeyin ailesi ile.

Adamdan ailesini karşısına almasını ya da yok saymasını isteyemezsiniz. Türk erkeklerinin %80'i bu durumda eşiniz gibi davranır. Onu da merak etmeyin. Sorun sadece eşinizde değil yani...

Bunları yapmamıza rağmen yüzüne laf sayılan taraf biz olunca bir savunmanın olmasını beklememişim normal olduğunu dusunuyirum

Biz bir lira almadan kv kp emekli eden evine mobilya dizen hacca gönderen ütopyadanız hanımefendi birbirimizi anlamamamuz normal

Yapmasaydınız ? Benim kimseden beklentim yok kimsenin de benden beklentisi olmasın.
Ben yemekli düğünüme kadar yaptım hemde ertelendi tekrar salon tutuldu x2 masraf
Kimseden bi kuruş görmedim
Niye gidip mobilya alim ya da hacca gönderim.
Herkes ayağına göre uzatsın. Buna müdaha edemiyosanız da maaş kartınızı alın eşinizdem

Gerçek hayatta kv altınları vermediği için düğünü terkedecek kabiliyetteki insanlar ne yaparsa yapsın bunları sineye çekip iyi geçinmeye çalışan bizim gibi insanların ağzına lafı tıkıyorlar kimin ne yaşadığımı Allahtan başka kimse bilmez bukadar cabuk alaşağı etmeyin anlamadan insanları

Pardon da kayınvalide altınlarınızı aldığında susup sineye çekmek marifet mi? Böyle yaptığınızda iyi geçinmeye çalışan değil ezik insan profili çiziyorsunuz. Ne yapılırsa yapılsın sineye çekmek bir başarı değil aksine enayilik. Takı gelinin hakkıdır. Eğer her kuruşu eşimle birlikte ödediğim düğünümde kayınvalidem Kanuni hakkım olan takılarımı almaya kalksaydı eşim de sesini çıkartmasaydı evet salonu terk ederdim. Bunda da sakınca görmüyorum. Size de hak verdim ama hem bütün düğünü kayınvalide kayınpeder yapsın, hem evlenince maddi yardım yapsın sonra da ama takılar benim hakkım ben takılarımı alıyorum denmez.

Biraraya geldiğimizde benim ailemde eşimde bende etraflarında pervane oluyoruz ama istisnasiz her görüşmede ya aileme ya bana yada eşime moral bozacak öyle şeyler soyluyorlarki ben bunu sadece eşimin uyarması gerektiğini söylüyorum yoksa kimsenin ailesiyle arasına girecek kadar vicdansız değiliz çok şükür anlamadan ne kadar kolay yargilamak

Pardon da kayınvalide altınlarınızı aldığında susup sineye çekmek marifet mi? Böyle yaptığınızda iyi geçinmeye çalışan değil ezik insan profili çiziyorsunuz. Ne yapılırsa yapılsın sineye çekmek bir başarı değil aksine enayilik. Takı gelinin hakkıdır. Eğer her kuruşu eşimle birlikte ödediğim düğünümde kayınvalidem Kanuni hakkım olan takılarımı almaya kalksaydı eşim de sesini çıkartmasaydı evet salonu terk ederdim. Bunda da sakınca görmüyorum. Size de hak verdim ama hem bütün düğünü kayınvalide kayınpeder yapsın, hem evlenince maddi yardım yapsın sonra da ama takılar benim hakkım ben takılarımı alıyorum denmez.
Işte onların aldığı altinlarida 13 yıldır biz ödüyoruz liste halinde verdiler enayi gibi hissediyorum bende kendimi O yüzden eşimden biraz geri çekilmesini istiyorum

Konuyu eleştirmeden onc

30 yasindami evleneseydik hanımefendi ayrıca kelimelere bukadar mana yüklemeyin ne demek istediğimi anladiniz bence:)

Eleştirmiyorum ki.
Kendi ayaklarınızın üzerine basınca, kimseden maddi beklentiniz olmadığında evlenebilirdiniz.
Gerçi halen maddi yardımda bulunmuyorlar diye söyleniyorsunuz.
Maddi yardımda bulunsalar şuan sizin herşeyinize karışıyor olmaları canınızı sıkmaz dı. Doğrumu anliyorum?

20 yaşında evlenilir mi?
Hiç kimse kusura bakmasın umarım yanlış anlamadım durumu...
Evlenmeyi bilen evi nasıl çekip çevirecegını de bilir...
Herkes durumuna göre davranmak zorunda...

kimse kimseye yardım etmek zorunda değil...
Evlenmeseydiniz....
Bu arada o maaş kartınızı kendiniz alırsanız çoook daha iyi olur....

20 yaşında evlenilir mi?
Hiç kimse kusura bakmasın umarım yanlış anlamadım durumu...
Evlenmeyi bilen evi nasıl çekip çevirecegını de bilir...
Herkes durumuna göre davranmak zorunda...

kimse kimseye yardım etmek zorunda değil...
Evlenmeseydiniz....
Bu arada o maaş kartınızı kendiniz alırsanız çoook daha iyi olur....

Ah ah bizde aynısını diyoruz ama kızımız anlamamakta ısrarcı .Hadi hepsini geçtim de o altınlar düğün sonrası ne münasebet kayınvalide -kayinpedere bırakılır .

Eşinizin bunları yapmasını istiyorsanız maaş kartınızı ondan alarak işe başlayabilirsiniz.
bende ona takıldım. çalışan bir insanın kadın erkek farketmez neden kartı karşı tarafta olur ki. para aktarcaksa aktarsın ama kart neden onda

Back
X