- Konu Sahibi PrinceSSss
-
tipatip aynisindan bir tane de bende var... herseyi gectim belki evlilik yildonumumuzde birseyler yapar dedim yok onda da odunlugunu bir kez daha gosterdi... ustelik evlilik yildonumumuzde beni evde birakip annesinin yanina gitti... ilk evlilik yil donumumuz unutmadi biliyordu da evlilik yildonumumuz oldugunu... ben de senin gibi o yapmasada ben yapayim hem boylece birseyler ogrenir fln diyordum ama yok hala ayni adam... bundan sonra karar aldim ben de birsey yapmicam...
Ayni benmkii.. benm esim de aynen oyle. Baskalarina gelince asla unutmaz.ama sira bana geldi mi aklina gelmez. Esimin ailesi uzakta yanlarina gittiginde yigenlerine kadar hediye alir. Ama is seyahati donusunde yanima geldiginde bos el gelir. Benm ona aldigim hediyeler surekli kullandigi ve sevdigi seylerdir.ama onun bana aldiklarini o uzulmesin diye bir sure kullandigim yani en fazlaa 1hafta snrasinda cekmeceye kaldirdigim hediyelerdir... esim alsa da aldiklarini benim lafimla almistir... duzelmiyorlar cok defa konustum. Hep sozler verdi ama ise yaramadi.. bosvericeksin gidecek.ben artik oyle yapiyorum.
merak ediyorum ya peki eşine aynı tavrı gösterince ne yapıyor aynı tepkiyi oda gösteriyormu
Ben ona hediye almadigim zaman ki tepkisini soruyorsan.. belli olmuyor. Gecen dogum gununde sehir disinda bi yerdeydik.otelde kaldik ve sehre cok uzakti.onun oncrsnde de kardesi bizdeydi disari cikip hediye alamamistim.ama ben hrm maddi hem manevi bi hediyr duaunmustm.esimin ailesi uzakta diye ailesi yigen kardes kuzen hepsinin dogum gununu kutladigi bir video hazirlamstm. Snra da hediye alamamami aciklamistim. Olsun bu yeter emek vermissin demisti. Ama en son bi
bunları okuyunca cok üzülüyorum, Allah yardımcın olsun, insanın evlenesi gelmiyo bunları okuyunca
eşim gerçekten de ben onun dogum gununde özel bir kutlama yapmadıgım için intikan alıyomuş itiraf etti
nasıl böyle kin tutabiliyo anlamıyorum
erkek milleti bazen gercekten cok cocukca davraniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?