Ailesine gidip bu derece yorulan var mı

Hanımlar evliyim annelere ne zöa gelsem aşırı aşırı aşırı yoruluyorum , içten içe sinir harbi ile evime dönüyorum , oldum olası hep annemi şefkatle kucakladım cebşmde beş kuruş param olsa dörtmkırışuna anneme hediyeler aldım , çünkü babam çok sinirli idi , anneme gün yüzü göstermek sanki benim görevimdi, gençliğim bu duyguyu sevgi ile kabullenerek geçti , sonra evlendim ve hayatımın en hayal kırıkları ile geçen dönemimbaşladı , eşimle ailesi ile çok sıkıntılar yaşadımyaşkyorum çok ama çok yoruldum , ve bu süreçte annemden elimi çekmemeye çalıştım fakat farkettim ki eski Benden eser Yok , bunu annemlere yansıtmamaya çalışsam da içten içe zerre eski Benden Eser kalmadığını çaktırmamak iÇin kendimi parçaladım , bu süreçte babamız vefat etti ve annemin hem fiziksel hem psikolojik sıkıntıları iyice patlak verdi , ben evliliğimdeki sorunlarla boğuşurken bimyandan da memelekete gidip anneme yetmeye çalıştım, bi yandan çalışıyorum , bi yandan düşükleirm oldu , derken derken bu güne geldik , şuan memleketteyim bir hafta izin aldım ama İnan’ın artık ilmek ilmek sırtım ağrıuor , karnım başım heryerim , sürekli yemek çay bulakış döngüsü , zaten ciddi Yorgun’um , annem hem fiziksel hem de manevi ilgi bekliyor , bunun yanında maddi sıkıntıları var , hem kafa hem beyin olarak aşırı yoprandım, yarın 10 saat yol gidip eve kendimi atıp ertesi sabah da işe gideceğim ve kendi kendime yine içten içe bu kadar yorulmak zorunda olduğum içşn kzgınlılşarım olacak , kızgınlık vicdan azabı getiriyor ,

Var mı benim gibi annesi gile gittiğinde iliklerine kadar yorulan

İzinlerinizi memlekete giderek değil tatil yaparak geçirin.
Bunu da gelmedi etmedi olmasın diyorsanız kimseye duyurmayın.

Gittiğinizde evde kalmak yerine annenizi de alın gezin tozun.

Tatile annenizi de götürün, birlikte gidin, ona da iyi gelir.

Memlekete 1 hafta degil 3 gün gidin.

Yada vicdan yapıp yorgunluğunuzu haklı çıkaracak sebepler üretin, kafanız rahatlasın.
Annenizin yaptığı fedakarlıkların yanından sizin yaptıklarınız devede kulak.
Senede 1 hafta bulaşık yemek çay döngüsü yüzünden yoruldunuz diye bu kadar büyütmeyin vs...

Şartlarınıza hangisi uyuyorsa artık :)

Back