3 kuruş canım. taktıkları 5-6 bin arasında bir şey. benim derdim para değil ama ilk konumu okumuşsanız yapılan onca haksızlık üstüne enayi yerine konulmayı kaldıramadım o yüzden iş inada bindi.
bu arada ben de ses kaydını delilden sayılmıyor diye biliyorum ama anlamadım.
Evet kızlar, komşumun söylemesi üzerine ailesini ve müdürünü alıp gelmişti. Aramızı düzelteceklerine takıları istemişlerdi ya ailecek. Bugün duruşmam vardı, avukatımla görüştüm demin. Aileler arası müzakereleri ses kaydına almışlar onu mahkemeye delil olarak sunmuşlar dediBenim hiç değerim yokmuş ya. Herşey para pul için. Daha da kazanmak, olanı da kaybetmemek için. Nasıl insanlara düşmüşüm şaşırıyorum. Mahkemeyi taa Kasım'a attı. dualarınızı eksik etmeyin ne olur..
Bu arada psikolog da boşanmamızı desteklemiş. bir daha bir araya gelemeyecek hale gelmişler diye rapor etmiş. çok şükür boşanacağım ama ne zaman bilemiyorum :)
insanlar boşanırken görüyorlar sevdiklerinin asıl yüzlerini değil mi
gittiği yere kadar gitsin o altınlar senın zaten
hakim onları sana verecektir büyük ihtimalle
gizli ses kaydı görüntü kaydı delil olmuyor diye biliyorum bende
hakkında hayırlısı olsun.
Eğer bir suç unsuru ise siz şikayet etmeden mahkeme reesen dikkate alarak işlem yapmaz.Fakat delil olarak kabul ediliyor mu orasını mahkeme kendi dikkate alacaktır.Bir de şunu söylemek isterim maalesef mahkemeler ve burada görev yapan a dan z ye bütük hukukçular bile bir yerlerde biz göztermessek bir şeyleri göremiyorlar.Sizin ve avukatınızın canavar olmanız lazım ataklıkta...yani bugün olayı söyledi sadece, mahkeme çözümleme yapacakmış kaydı, bunu haber verdi. peki suçsa mahkeme neden kabul etti kafam karıştı
yani bugün olayı söyledi sadece, mahkeme çözümleme yapacakmış kaydı, bunu haber verdi. peki suçsa mahkeme neden kabul etti kafam karıştı
Ama siz bir avukatınızla görüşün bunun suç olup olmadığı, nerede nasıl kullanabilceğinizi kararlaştırın.O nasıl şey öyle ya, adama bak.Kimin evinde kimi kandırıyorsun.Ya sevgin biter hadi adam değilsin saygın biter ama gurur da mı biter arkadaş.Bu ne ucuzluk, düşmüşlük...Allah kolaylık versin size, sabır dilerim...
mahkeme ses kaydı sizin izniniz dahilinde mi alındı yoksa gizli mi alındı bilmek için zaten o kayıtları dinlemek zorunda. suç olan sizin rızanızın dışında kayıt alınması. avukatınız da muhtemelen bu durumu anlamak için kayıtları dinlemek isteyecektir. üzerine basa basa "benim rızam olmadan alınmıştır" deyip dava açabilmeniz lazım. içeriğinde ne vardı ben de merak ettim doğrusu.
şöyle ki canım ya ailecek yapılan görüşmeyi aldılar, orda karşılıklı suçlamalar yapılmış, yanında müdür diye getirdği adam bile beni haklı bulmuştu. annem, o beni kötüleyince madem benim kızım bu kadar kötü ben onun arkasındayım demişti.
bunu boşanmaya teşvik diye sunmuşlardı mahkemeye bir de ses kaydını getirecek sanırım.
aklıma bir ihtimal daha geliyor ama.. geçenlerde de bunun bunları hiç sevmeyen bir halası aramıştı. yalancı şahitlik yapıp 50 bin tl kazanmışlardı evlenmeden önce, kızın iki bilezğine mi düştüler, ailecek kumar oynuyorlar filan deyip bunlara hakaret etmişti. acaba o oyun muydu ağzımızdan laf mı aldılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?