Ailesini alıp takıları istemeye gelmişti ya, galiba o gün ses kaydı yapmış :)

hayret bir şey, bu hukuk kişiden kişiye değişen bir şey mi veya zırt bırt değişiyor mu? anlamıyorum.
benim davamda da öne sürdüğüm yığınla suçlama var şahitli ispatlı. avukatım hala ayakları yere basan bir dava değil diyor. boşanabilmek için illa ki adamın ümüğüme çökmesi mi gerekiyor, algılayamıyorum.
neyse arkadaşım bence yolun sonuna gelmişsiniz siz, darısı başıma artık...

fazlasıyla garip
niye tazminat alamıyorsun kanunlar genemi degişmiş:44:

inşallah canım, yani suç teşkil ediyormuş da delil de oluyormuş aynı zamanda. detaylarını öğrendim tekrar.

aynen illa kendimize dayak attırcaz demek ki. bizim aramızda cinsel sorun olmasaydı boşamayacaktı bile hakim belki de.

ses kaydı delilden sayılmıyor diye biliyordum ama yanlışım mı var:26:

çok doğru biliyorsun hukukdışı yollardan deliller kabul edilmez mahkemede bunu avukatın bilmiyor mu?
ayrıca ses kaydı yaptıkları yüzde yüz doğruysa ne iğrenç bir aile bunlar..,
eşine gelince adam degilmiş kurtul gitsin adam gibi adamla evlenirsin ilerde..geçmiş olsun..

yanlış alıntı yaptın sanırım konu sahibi ben değilim canım

cnm ses kaydı delilden sayılmıyor. mahkemeye sunmuş olmaları mahkemenin kabul edeceği anlamına gelmez. mesaj varsa o başka mesajlar delil olur.

yeni kanuna göre delil oluyormuş boşanma davasında, kafam karıştı iyice.

aynen, ama suç teşkil ettiği için bu sefer bir dava daha açmayı düşünüyoruz. resmen barışmaya değil de ses kaydı yapmaya gelmiş. yani evliliği kurtarmak için hiç bir çaba sarfetmedi demek bu. ailesini alıp gelmesi de menfaati için.

niye evlendi ki bu benimle. buna anlam veremiyorum. takı desen toplamda ailemin taktıklarıyla 10 bin filan anca tutmuştu. 10 binlik adam mıymış. cinsel yetersizliği için mi diyeceğim o da adli tıbta normal çıktı. ama yetersizdi. nasıl normal çıktı onu da bilmiyoruım şaşkınlıklar içersindeym..

canım konu sahibi benim :) psikolojik şiddet vardı. evi geçindirmiyordu. ama sonradan bütün faturaları, taksitleri ödeyip mahkemeye delil sundu. ama 2 aylık evlilikte sorumluluklarını yerine getirmemişti.

bu işte bir gariplik var. hakimin taraf tuttuğunu veya kendi avukatının karşı tarafla temas halinde olduğunu hissettin mi hiç?

bu işte bir gariplik var. hakimin taraf tuttuğunu veya kendi avukatının karşı tarafla temas halinde olduğunu hissettin mi hiç?

yok hakim henüz karar vermedi belki avukatın dediği gibi olmaz. avukatım da tanıdık yani sıkıntı olacağını sanmıyorum. sadece şaşkınım yani. bu kadar şeyden sonra bir de mahkemeyi kaybedersem yaptıkları yanına kar kalacak. ilahi adalet kısmı ayrı tabi.

konu sahibi ben değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…