kızlar yaa benim çok inatçı bi babm varr .. burun estetiği konusunda bir türlü ikna edemedim bunun için ne yapmam lazımm lütfen söleyinn :))) yok tehlikesi varmış geri dönüşü yok ya begenmezsen sonra ne olcakk burun mikrop kaparsa dahada kötü olur falan filann yardım edin nolurrr . ben bu adamı nasıl ikna edicemm :
sevgili assu,yaşını tam olarak bilmiyorum ama senden yaşça büyüğünüm. 20 yaşından önce böyle bir operasyona yanaşmamalısın çünkü kemiklerin tam anlamıyla oluşumu ve en önemlisi mantıklı karar vermen ancak o yaş itibariyle olgunlaşmaya başlar.Biraz sabırlı olmanı tavsiye ediyorum :) Önünde upuzun bir hayat var,eğer gerçekten istiyorsan bu isteğinin zeminini sabırla hazırlamalısın,hayatında başarılar diliyorum...
tatlımm güzel dileklerin için tşk ederimm :) 22 yaşındayım ve kararlıyımm ama işte konu baba olunca orda dur biraz oluyoo uuffffff iikna olmuyoo :(
22 yaşındaki bireyler artık babalarından izin almak zorunda değildir.sadece BİLGİLENDİRİRLER... :))
22 yaşındaki bireyler artık babalarından izin almak zorunda değildir.sadece BİLGİLENDİRİRLER... :))
kızlar yaa benim çok inatçı bi babm varr .. burun estetiği konusunda bir türlü ikna edemedim bunun için ne yapmam lazımm lütfen söleyinn :))) yok tehlikesi varmış geri dönüşü yok ya begenmezsen sonra ne olcakk burun mikrop kaparsa dahada kötü olur falan filann yardım edin nolurrr . ben bu adamı nasıl ikna edicemm :
ben ameliyat olmak istediğimi söylediğimde babam : - senin burnun çok güzel kızım nesi var demişti.. tabi bu durum 3 sene gibi zaman dilimi boyunca sürmüştü ( yani bu zamana gelmem hiçte kolay olmadı) sonra babamın tüm çabalarına rağman ben harekete geçtim işe doktor araştırmakla başladım sonra ailemi bir araya toplayıp estetik olmuş kişilerin fotoğraflarını gösterdim tabi bu esnada kız kardeşim erkek kardeşim ve annem hepsi bir ağızdan ayyy baba ablama çok yakışır düşünsene burnu daha güzel olsa yüzü daha güzelleşir falan bir sürü şeyyani ne yapıp ne edip ikna etti ve 27 eylül 2009 günü saat 20:30'da ameliyata girdim.. kararlı tavrını sürdür sende sakın geri adım atma zafer senin olacak kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?