Önce ailesini tanısaydım belki evlenmezdim. Ya da çok gelgit yaşardım. Çünkü eşimi çok sevdim.
Ama birebir benimle sorunu olan insanlar değiller.Kendi çocuklarıyla, hatta kendileriyle, hatta hayatla kavgalı,tuhaf insanlar.
Bir eşini benzerini görmedim ben onların.
Tanısanız siz de sevmezsiniz, vallahi bak
Nefret boyutunda sevmiyorum.
En özel en güzel günlerimin kara gölgesidir onlar.
Mesafeli görüşüyoruz.Herhangi birileri gibi.
Eşime gelince, o da benim gibi düşündüğünden hayatımız kolay bir nebze.
Dünyaya 10 kere gelsem 9unda eşimle evlenirdim. 1inde de ailesi 'normal' bir adam seçerdim belki
Bu arada neden sevmediğimiz önemli.
Biz kapımızı kapattığımızda gayet mutluyuz. Hayatımıza zerrece zararları yok. Bir gün anne babasına benzer huyları ile karşılaşır mıyım?
Evet, çünkü gen aktarımı.
Ama bunu anlayabilirim.
Kimse kusursuz değil.
Adamı seviyorum.
Hep şükrediyorum. Daha iyisi olamazdı benim tamamlayıcım.
Ailesi de az ötede somurtsun.
Ailesi mi dedim? Eşimin ailesi benim, ben ve çocuklarımız.
Velhasılı kelam; aileyi sevmeyerek ama gerçekten mutlu olarak sürdürmekteyim evliliğimi.
Eğer eşim o tuhaf insanlarla aynı cephede olsaydı, boşardım zaten,katlanamazdım,güçlü bir karakterim yok.
Misal görücü gelince ilk ailesi geliyor, şimdi bu aileyi yollayan adam elbetteki ailesinin halini de tavrını da demek ki rahatsız edici bulmuyordur... Onlara güvenip kız bakmaya yollamış. Böyle adamlarla görüşmeyi ret ediyorum çünkü adamın ailesini itici bulmuşum, hallerini, tavırlarını hatta absürt giyim tarzlarını bile...
Bu durumlarda tabi ki ilk duyduğum laflar, ailesinden sana ne oluyor, onlarla mı yaşayacaksın... Nerden biliyoruz iç içe yaşamamızı talep etmeyeceklerini? İşte yaşın ilerliyor demeler, bunun farkındayım ama sırf yaş alıyorum diye de kendimi istemediğim şeylere sürükleyecek değilim.
Zamanında üniversiteden bir çocuk arkadaşıyla görüşmemi istemiş annesi çok iyi demişti... Ben de o zamanlar bu bana annesinden neden bahsediyor onunla evlenecek değilim ya diye düşünmüştüm ama şu an o çocuğun ne demek istediğini anlamış durumdayım :)