aılesının istemediğini bile bile evlenen var mı?

yasemin29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
730
2
0
İstanbul
Kızlar aılesı tarafından (ablası kardesı annesı) istenmedıgınızı bıle bıle ewlenenınız var mı içinizde ve kendı aılesı de ıstemeyen

valla benim değil de kızkardeşimin başına geldi

ama allahtan mutlu son oldu, iki tarafta korkularının boş olduğunu anladı

hayırdır böyle bi sorunun mu var

valla benim değil de kızkardeşimin başına geldi

ama allahtan mutlu son oldu, iki tarafta korkularının boş olduğunu anladı

hayırdır böyle bi sorunun mu var

ewet aynen böyle bır sorunum var sözlendik işin işine abla gırdı istemıyorum bacı gırdı ıstemıyorum sonra bıde anne gırdı ıstemıyorum oldu neler neler sonra sızmısınız ıstemeyen hade benım aılemde ıstemıyor artık

ewet aynen böyle bır sorunum var sözlendik işin işine abla gırdı istemıyorum bacı gırdı ıstemıyorum sonra bıde anne gırdı ıstemıyorum oldu neler neler sonra sızmısınız ıstemeyen hade benım aılemde ıstemıyor artık

valla bizim olay bu kadar keskin değildi açıkcası, sanırım sizin işiniz evlenince bayağı zor olacak, ama sonradn istememelerinin bi sebebi olmalı
bizimki sonradan değil en baştan olan bi mevzuydu
neden sonradan böyle yaptılar, baştan akılları nerdeymiş

ailende tavır yapmakta haklı, ne o öyle kızlarını zorla verir pozisyonuna düşmek istemezler tabii
valla iş burda senin ve sözlünün sağlam duruşuna bakıyor, arada bi karşılıklı hakaret olayı falan yoksa, ipler tamamen kopmadıysa umutsuz değilsiniz

canım seninki ailenin isteyip istememe olayını geçmiş artık farklı boyuta varmış..onlar ailece çirkef eski konundan hatırlıyorum..boşver bence kocamı kalmadı dünyada..sana rahat vermezler anam..boşver

aileler arasında mı sözlendiniz??? yukarıdaki ifadeden kendi aranızda sözlendiniz sonra ailelere haber vermşsiniz gibi anlaşılıyor... eğer öyle ise belki aile kendi aranızda sözlenmenize tepki vermiş olabilirler.. bunuda zamanla çözermişsiniz geliyor bana...

peki istememe sebepleri neymiş ki???

Yok akrabalar falan vardı sözde yalnız bu abla ve kızkardesı gelmemıstı tatıle geldıler 15 gun yapmadıklarını bırakmadılar balıkesırde oturuyor normalde kızlar işin aslı dıger konumada yazdım burayda yazıyım okutup uflettıler gıttıler yoksa ımkansız bır ınsanın bu kadar degısmesı ve burda oyle bır kadın var cevremde gıdnelerden bılıyodum annemde gıttı sımdı orda kadın yenı ıkı tane gorumce var bunlar geldıkten sonra araları bozulmus okutmuslar muska yapmıslar oglana falan demıs banada yapmıslar kadın sol kolumun uyustugunu bılmıs 3 gundur

eşimin anne babasıda beni baştan çok istediler çok sevindiler
sonra onlara normal gelen bize normal gelmeyince tartışmalar oldu kötü şeyler söylendi
eşimle beni ayırmaya çalıştılar eşime çok yüklendiler
ama olmadı evlendik gayette mutluyum 1 yıl olucak evleneli
eşimde ailesine kırgın ama belli etmiyor
ikimiz mutlu olduktan sonra gerisi boş diyor eşim hep ....

:bbo::bbo::bbo::bbo:
Ayyy yeni topic mi açtın, gerek yoktu ki, herkes söylenmesi gerekeni söylemiş zaten sana...

Canım sen bence tam olarakj ne istediğini bilemiyorsun.
Gönlün sanki evlenmekten yana ama tam da güvenemiyorsun. Bu yüzden insanların sana "evlen" demelerini bekleyerek mantıklı birşey yaptığına emin olmak istiyosun.
Ama inan evlenmek senin için hiç de iyi olmayacak.
Ben de sözlüyüm benim de problemlerim var ama senin yaşadıklarını yaşasaydım bir an bile düşünmezdim...

sözlünüzün ailesi sizi istemiyor demek çok hafif bir kavram bence ailesi size hakaret ederken sözlünüz onların yanındaymış ve engelememiş bence bi düşünün ilişkiniziCADIARZU
büyü muska gibi şeylere inanmadığım için yorum yapamayacağım
lütfen gençliğinizi, hayallerinizi yürümeyecek bir evliliik için harcamayın ailelerin onayladığı severek yapılan evliliklerde bile zaman zaman sorunlar yaşanırken siz daha baştan hakaretlere maruz kalıyorsunuz ve evlilikte bu olaylar şiddetlenicek sözlünüz şuanda olayları engellemediği gibi eşi olduğunuzda onlar benim ailem deyip konuyu kapatacak benim görüşüm bu
güzel şeyler söylemek isterdim, umut vermek isterdim ama lütfen açın gözünüzü ve kendinize yazık etmeyin

valla zor bir durum dicem ama bazen insanlar zor yapıyor durumları...
istemesin ailesi beni umrumda olmaz ben seviyor geçinceğime inanıyorsam öncelikle ama iş hakaretlere vurduysa sözlünde onları destekler gibi olaylara müdahale etmiyorsa böyle insana ne kadar aşık olursam o kadar da soğurum..çok ezdirir seni çirkef inanlarla uğraşmak zor..beni istemeyi ben hiç istemem öyle de yapıyorum doğrusu..

Yasemin sana o kadar dil döktük demi hatırlarsan bu insanları hayatından çıkar at diye sen hala bunlarlamı uğraşıyorsun yahu..
Biraz akıllan ne olur hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz sana bu insanlardan hayır gelmez çünkü ...

benim değilde arkadaşımın başına geldi ailesi, istemedi en çokta kaynanası kızı her gittiğinde yada telefon ettiğinde ağlatıyor zor bi durum

büyüler muskalar işin bahanesidir lütfen inanmayalım.

işin en başında saygı bittiyse devamını düşünmeyin bile. şimdi kaldırabildiğiniz yere kadar gider. ama işin dozu arttıkça siz daha çok yıpranırsınız. biraz güçlü olun ve şimdiden sonlandırın

Back
X