aılesının istemediğini bile bile evlenen var mı?

Yok akrabalar falan vardı sözde yalnız bu abla ve kızkardesı gelmemıstı tatıle geldıler 15 gun yapmadıklarını bırakmadılar balıkesırde oturuyor normalde kızlar işin aslı dıger konumada yazdım burayda yazıyım okutup uflettıler gıttıler yoksa ımkansız bır ınsanın bu kadar degısmesı ve burda oyle bır kadın var cevremde gıdnelerden bılıyodum annemde gıttı sımdı orda kadın yenı ıkı tane gorumce var bunlar geldıkten sonra araları bozulmus okutmuslar muska yapmıslar oglana falan demıs banada yapmıslar kadın sol kolumun uyustugunu bılmıs 3 gundur

şu kırmızı ile yazılan yerde ne demek istediğini anlayamadım canım. kelimeler iç içe girmiş. ayrıca inanma öyle büyü muska olaylarına...

Burada önemli olan eşinin kişiliiği...
Benim kendi ailem çok gencim diye karşı çıktı hep... Okulum varmış, bırakırmışım, hayatımın en güzel yıllarıymış bunlar geri gelmezmiş bahaneleriyle başlayıp herşeyi sorun yapmışlardı.
Onun ailesi bana hep destek oldu ama... Çünkü eşim beni hep koruyup kolladı, kimselere ezdirmedi kendi aileme bile...
Güzelim eğer sen de eşine benim eşime inandığım kadar inanıyorsan hiç kimseden korkma derim. Hiç kimse size zarar veremez. Ama eğer eşine biraz bile güvenmemezlik varsa otur bir kere daha düşün. Çünkü eşin seni gözetmezse kimse gözetmez. Ve kendi ailenden de bu evliliğe karşı çıkan varsa düşün mutlaka bir kere daha. Kendi ailen senin kötülüğünü istemez çünkü. Karşı çıkıyorlarsa bir bildikleri vardır.
Umarım sorununu çözersin...

Yok akrabalar falan vardı sözde yalnız bu abla ve kızkardesı gelmemıstı tatıle geldıler 15 gun yapmadıklarını bırakmadılar balıkesırde oturuyor normalde kızlar işin aslı dıger konumada yazdım burayda yazıyım okutup uflettıler gıttıler yoksa ımkansız bır ınsanın bu kadar degısmesı ve burda oyle bır kadın var cevremde gıdnelerden bılıyodum annemde gıttı sımdı orda kadın yenı ıkı tane gorumce var bunlar geldıkten sonra araları bozulmus okutmuslar muska yapmıslar oglana falan demıs banada yapmıslar kadın sol kolumun uyustugunu bılmıs 3 gundur

benzer bir durumu yaşıyorum bu nasıl iş ya ben anlamıyorumsenağlama

benim eşimin ailesi istemiyordu bahaneleride kısa boylu olmam :))))) 3,5 sene savaş verdi eşim daha doğrusu vermiş. benim haberim yoktu birbirimizi çok sevdiğimiz için başkasıyla evleneceksek eğer o zaman ayrılacaktık söz vermiştik. ben hep onun evlenmesini bekeldim hayatıma kimseyi sokmadım ama netice evlendik ve mutluyuz. çok şey yaşadık 4 senedirde ayırmaya çalışıyorlardı ama anladılar artık bribirimize olan bağlılığımızı şükürler olsun daha yeni yeni iyi davranıyorlar. aşkım için herşeye razıyım yeterki hep yanımda olsun. evlilik sabır, fedakarlık gerektirir öyle hemen sıkıyı gördüğünde vazgeçmeyle, kavgalarla, ayrılmalarla olmaz.

Back
X