ailesinin istemediğini söyledi.

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
bi süredir biriyle görüşüyordum.4 yaş büyüktüm.kesinlikle sorun yapmadığını söylüyordu.defalarca vurgulayan bendim,sorun yapan bendim.hatta ailesinde kocasından büyük çok sayıda kadın olduğunu önceki nişanlısının da kendisinden 3 yaş büyük olduğunu söyledi.
biraz zaman geçince ailesine konuyu açacağını söyledi.süreci hızlandıracağım,eğer olmayacaksa yol yakınken döneriz falan dedi.ailesine açacağını söylediği günden sonra araması seyrekleşti,ararken de soğuk davranıyordu.en son 3 gün üstüste aramayınca kendisini arayıp dürüst davranmasını ,mevzu neyse açıkça konuşmasını istedim.özür dileyip ailesinin benim yaşımı hazmedemediğini,dahası yakinen tanımadıkları bir kızı istemediklerini söyledi.

ailenin ağzına bakacaktın madem neden eş seçimini onlara bırakmadın diye kızdığımda böyle olacağını bilemezdim diyor.neymiş efendim,beni arayıp soramazmış,sözde ailesini yumuşatana kadar..ailesini ikna edene kadar bekleyecekmişim,ama bu arada beni arayamazmış..halbuki daha önce mangalda kül bırakmazdı,onlar benim kararıma mecburen saygı gösterirler,ben ısrar ettikten sonra ne diyebilirler ki diye..

anlayamıyorum,çözemiyorum...ben bekleyecekmişim,ama o bu arada benimle iletişimi koracakmış belki olmaz diye..sorunları çözünce dönecekmiş..bu nasıl iş,bu nasıl küçümsenme ,dayanamıyorum..inanamıyorum..

Bence yeteri kadar sevmiyor .
Seven adamın karşısında değil ailesi dünya dursa geri adım atmaz .

Kaç yaşında merak ettim
ergen davranışı bunlar.
Bırakın gitsin, yakinen tanıdıkları kız ya tanıdık yada komşu kızıdır ve muhtemelen ailenin bir adayı da vardır.
Yoksa neden hiç tanımadıkları birini sadece yaş için sindiremesinler ki.

Ayrıca sevgisinin arkasında duramayan bir adam için durakta otobüs bile beklemem

Bence sorun aile falan değil başka bir kadın olabilir.Okuyunca bu geldi aklıma açıkçası...Çünkü ailesinin içinde bu durumda olan pek çok kişi varmıs.Ve eski nişanlısı da büyükmüş.Ailesini bahane etmiş.

o ailesini ikna ededursun. o seni oyalamakla meşgulken sen totosuna tekmeyi bas. bu iş olsa bile aileci modeller erken bozuluyor. tavsiye etmem.

Son düzenleme:
birey olamamış biriyle ben 1 dk bile geçirmem. acıdır eminim. ama böyleleri adamı öldürmez, süründürür. sakın ha evlenmeyin. SAKIN!
malesef yeteri kadar sevmediği konusunda da hemfikirim

ailesini ikna edene kadar arayamazmış kısmı ilginç geldi.telefonunu aldılar heralde elinden,yazııık.
evlensenizde zaten böyle biriyle çok üzülürsünüz gibi geldi bana.hala kararlarını kendi veremeyen biri gibi davranıyo.yol verin gitsin.

şaşkınım günde 1000 defa arayan,sesimi duymadan yapamadığını söyleyen adama ne oldu bilmiyorum.önceden sık sık buluşurken sonradan işlerinin yoğunluğundan bahsetmeye başlamıştı..arkasından da bu geldi..gerçek yüzüyle yüzleşmeye tahammülüm yok,çok can yakıcı..

Basiretsiz herif.

En güzeli olmuş, gerçek yüzünü görmüşsün. Ailesi kabul etseydi ezim ezim ezerlerdi seni.

Benim önerim belki biraz yadırganacak.
Neden derseniz ben insanlara şans vermekten yanayım.şöyle ki; bezen anneler ve babalar öyle baskın oluyor ki bayan olsun erkek olsun sağlıklı kararlar alamıyorlar.neticede anne ve baba ... amca,dayı,hala,teyze değil ki...
ben biraz zamana bırakmanızı öneriyorum tabi ki siz gerçekten seviyor iseniz.
Hatta sizi ararsa ve oda isterse aileyle tanışabileceğinizi, yargısız infaz yapmamaları gerektiğini söyleyin.bu tavrınıza olumlu yanıt gelirse ne ala...yok gelmez ise zaten fazlaca zaman vermeye de gerek yok derim.

Allah yar ve yardımcınız olsun.
Dua edelimde hakkınızda hayırlı olan olsun.

sevgiler...

alırlar sanırım telefonunu elinden ya sabır..

Odaya da kapatsınlar arkadaşlarıyla görüşmesine izin vermesinler Annesi gece altını da bezlesin üzülürse altına yapar

arkadasım kendını kandırma lütfen?

gercekten seven adam kocaman adam böyle davranır mı hadı aldılar telı elınden senı nerede nasıul bulacagını bılmıyor mu?kı benım kardesım 17 yasında elınden telefonu al bakalım alabılıyr musun var mı böyle bir mantık

senın suan canının yandıgını bılmıyor mu? nasıl bekle dıyebılıyor... bu kadar acımasz dusuncesız bır adamn davranıslarına kılıf uydurma...

evet acı, zor , dayanılmaz ama gerceklerı ne kadar ötelersen bu cektıgın acı o kadar artar..

mhr sen bir ara tasıyıcı anne arıyordun, bebek mevzuu fln vardı, o konuyu bu sevgili biliyor mu? O yüzden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…