ailesinin istemediğini söyledi.

tamamen geyikti..hani insanın aklından bazen böyle fanteziler geçer de o geyikti be..

Nasıl geyikti?

Nereden bilicez biz bunun da geyik olmadığını? Cocuk bahcesi mi burası?

lunaparka çeviren sizsiniz..çete gibi üşüştünüz..velev ki geyikti ne oldu? size ne bundan...duyarsızlığınızı da alın gidin..bu ne ya..

lunaparka çeviren sizsiniz..çete gibi üşüştünüz..velev ki geyikti ne oldu? size ne bundan...duyarsızlığınızı da alın gidin..bu ne ya..

bak işte o iş oyle olmuyo ınsanlar burda vakıt ayırıp yardımcı olmaya calısıyo sende tutupta aaa geyık yaptım yalandı onlar demeye hakkın varmı? bence yok

arkadaşlar yazınca bakayım dedim tam 40 sayfa sürmüş senin geyik olan konun.konuya bende anne olmak istiyorum gibi en hassas yerden girmişsin üstelik ama ne geyik değil mi? annelik,evlat sahibi olmak dalga geçilecek şeyler zaten! hatta millet seni erkek sanıp adın da mahir koymuş

konuna gelince tabii bu da sahte değilse,ergenlikten çıkamamış biri ile karşılaşmışsın ve kurtulmuşsun olay daha fazla uzamadan.en iyisi olmuş senin için.

buradakileri dize getireceğine seni umursamayan eş adayını dize getir,ama kaçırdın galiba..........ben sana bişey deyim iyi niyetli bir şekilde ,benim görümcem sandım seni aynı şeyi yaşadı adam ailem kabul etmiyor gizli ev açayıma kadar geldi ,görümcem onu bıraktı seviyormuşki ailesini öyle bir ikna ettiki çıt yoktu kimsede bizde bakakaldık ,şansını bu yönde dene seviyorsa seni kaybetme korkusuna mucadele eder,sevmiyorsa aynen şu anda yapmak olduğu şeyi yapmaya devam eder işte o zaman yol ver gitsin,,,,,,,,,,burası geyik bölümü değil inş bu konunda geyik değildir ayrıca ,sevgiler.....

Annelik ve bebek konusunda geyik çeviren birinin duyarlılıktan bahsetmesi çok ironik

Ailesi ona kendilerine gore bir gelin adayini gosterdiyse, erkek arkadsinizin da hosuna gittiyse, onunla gorusmeye basladiysa, ama sonu daha belli olmadigindan ne olur ne olmaz sizi de ( uzulerek soyluyorum ) kenarda tutmak istemisse, boyle davraniyor olabilir.

Bence tamamen oyalamaya yönelik açıklamalar... napıyormuş ailesi kiminle görüştüğünü falan mı kontrol ediyormuş iki, onlar ikna olana kadar görüşmeyelim diyor. bence kendisi tamamen kafasında bitirmiş olayı.

Annelik ve bebek konusunda geyik çeviren birinin duyarlılıktan bahsetmesi çok ironik

o zaman da tıpkı şimdi olduğu gibi başkasının algısından kendisini sorumlu hissedenler yüzünden konu sakız olmuştu..esasen fanteziydi,olabilirliği olmasa da sonra herkes bir yerinden asıldı geyiğe döndü.aklı başında iki üç kişi yazacak diye sizin gibilere de katlanıyoruz..birçok konuya böyle yapıyorsunuz.derdiniz ne acaba..yok gerçek değil yok sahte..öyleyse bile size nasıl bir zararı var.saçma sapan işler...

Sevgi en önemli şeydir ... Eğer sevseydi böyle yapmazdı zaten .

Ayrıca sevgisinin arkasında duramayan bir adam için durakta otobüs bile beklemem

Aaaa telefonu elinden alırlar mı??
Yaşlarınız kaç sizin merak ettim gerçekten

bakın konu başında size verdğim cevaplar
ama değmezsiniz.
Mune hanım ilgilensin sizinle

Son düzenleme:
Senden 4 yas kucuk olmasi basli basina sorun bence.. Ayrilmaniz yerinde olmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…