- Konu Sahibi lilith2013
-
mhr sen bir ara tasıyıcı anne arıyordun, bebek mevzuu fln vardı, o konuyu bu sevgili biliyor mu? O yüzden olmasın?
tamamen geyikti..hani insanın aklından bazen böyle fanteziler geçer de o geyikti be..
tamamen geyikti..hani insanın aklından bazen böyle fanteziler geçer de o geyikti be..
Nasıl geyikti?
Nereden bilicez biz bunun da geyik olmadığını? Cocuk bahcesi mi burası?
alırlar sanırım telefonunu elindenya sabır..
ciddimisin??ben mecazen yazmıştım
tabi ki değilim..ama belli ki benle konuşurken görülmek istemiyor..güleyim mi ağlayayım mı?
lunaparka çeviren sizsiniz..çete gibi üşüştünüz..velev ki geyikti ne oldu? size ne bundan...duyarsızlığınızı da alın gidin..bu ne ya..
lunaparka çeviren sizsiniz..çete gibi üşüştünüz..velev ki geyikti ne oldu? size ne bundan...duyarsızlığınızı da alın gidin..bu ne ya..
bak işte o iş oyle olmuyo ınsanlar burda vakıt ayırıp yardımcı olmaya calısıyo sende tutupta aaa geyık yaptım yalandı onlar demeye hakkın varmı? bence yok
eski konudan bahsediyorlar arkadaşım..
Annelik ve bebek konusunda geyik çeviren birinin duyarlılıktan bahsetmesi çok ironik
gayette dogru yapıyolar sen herkesle dalga gecıceksın sonra bı konu daha acıp ordan sana neden yardım etmek ıstesınlerkıı??????
Kaç yaşında merak ettim
ergen davranışı bunlar.
Bırakın gitsin, yakinen tanıdıkları kız ya tanıdık yada komşu kızıdır ve muhtemelen ailenin bir adayı da vardır.
Yoksa neden hiç tanımadıkları birini sadece yaş için sindiremesinler ki.
Ayrıca sevgisinin arkasında duramayan bir adam için durakta otobüs bile beklemem
Aaaa telefonu elinden alırlar mı??
Yaşlarınız kaç sizin merak ettim gerçekten
o zaman da tıpkı şimdi olduğu gibi başkasının algısından kendisini sorumlu hissedenler yüzünden konu sakız olmuştu..esasen fanteziydi,olabilirliği olmasa da sonra herkes bir yerinden asıldı geyiğe döndü.aklı başında iki üç kişi yazacak diye sizin gibilere de katlanıyoruz..birçok konuya böyle yapıyorsunuz.derdiniz ne acaba..yok gerçek değil yok sahte..öyleyse bile size nasıl bir zararı var.saçma sapan işler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?