Ailesinin yanında değişen eş..

Efset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
339
338
33
34
Iyi akşamlar hanımlar.
Konu kuzenim.
Kendisi konu açmami istedi.
Bu akşam kuzenim ben ve eşi dışarı çıktık..
Daha sonra oraya eşinin 2 kiz kardeşi de geldi...
Kardeşleri çok konuşkan.
Iyi niyetli insanlar belli.
Ama eşi onların yanında pek bir mesafeli yani bu normal mi ?
Normalde oldugundan çok farklı.
Kötü birşey yapmıyor.
Normalde dışarıda asla karisinin elini tutmadan yürümez.
Ama bu akşam öyle olmadı.
Yeni evliler .
Nişanlı iken kuzenim kardeşleri ile hiç gorusmemisti uzaktalardi.
Şu an tuhaf karşılıyor.
Bu hep böyle mi oluyor yani ?
Acaba ablalarindan mi çekindi?
Ne bileyim...

Benim eşimde ailesinin yanında mesafelidir. Ama ablasının yanında değil. Sonuçta ablası bu kadar da resmiyete gerek yok. El tutmayacak kadar.
Belki çekinmiştir eşi.

Herşey olabilir ama Bunu kuzeniniz eşine kendisi sormalı.
Ya bende farkettim uzak durduğunu ama belki de cekiniyordur dedim çünkü hiç bir araya gelmediler gibi birşey.
Sormus eve gidince .
Kendisi de dışarıda çok samimi olmayı sevmiyorum biliyosun demiş.
Yani bilmiyorum .
Erkekler biraz garip

Çekinmekten de öte insanın yapısıyla da alakalı bir durum. Eşimle aynı tip ailelerden geliyoruz, ama mesela ben ailemin, annemin, babamın, kardeşlerimin yanında eşimle el eşe oturmayı, gezmeyi sevmiyorum rahat hissetmiyorum kendimi ama kardeşim ya da eşim kendi ailesinin yanında evde otururken bile elimi, kolumu tutar bi temas halindedir hep. Kişinin yapısıyla alakalı birşey bu. Altında farklı bir sebep aramaya gerek yok bence.

Bence cekindi altinda bi seyler aramayin bi de yeni bir araya gelmisler.Kuzenin tutsaydi zorla birakcak hali yok

Cekingen biridir olabilir. Utanabilir bu gayet normal. Guzel bir dille sorsun esine. Muhakkak ki bir cevabi vardir.

Normaldir erkek adam imajı aile karşınıda korunmalı
Nede olsa onca yıllık yaptırım var öevre aile tarafından bu bazen öyle bir abartılırki krizlere dahi sebep olur
Kırabiliyorsa kuzeniniz iyi

Kadınlar biraz doğası gereği el üstünde tutulmayi sevdikleri için sanırım yalnızken olduğu gibi olmasını istiyor ama olmuyor tabi.
Bizim yanımızda öper eder ama onlarla ilk kez bir araya gelindi düğün hariç belki de ondandir.
Çok üzüldü akşamdan beri , neden uzak durdu diye ..
Içine dert oldu kızın.

Yapı meselesi bu.başkasının yanında iken çok fazla samimiyeti sevmem.özellikle ailelerimiz varken çekinirim ama eşim de benim tam tersim.kuzeninizin eşinde bir anormallik yok bana göre. Hem daha yeni evlilerse zamanla değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…