R Rabisss Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2011 94 0 36 Hatay 5 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabisss #1 Ailesinin kendini anlamadığını düşünen varsa buyursun derleşelim çok ihtiyacım var....................
Ailesinin kendini anlamadığını düşünen varsa buyursun derleşelim çok ihtiyacım var....................
linda08 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2011 1.008 7 66 Antalya 6 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabisss #2 Rabisss .!.: Ailesinin kendini anlamadığını düşünen varsa buyursun derleşelim çok ihtiyacım var.................... Genişletmek için tıkla... olmazmı cnm hepimiz yaşıyoruz ama hangi konu neyle ilgili :):84:
Rabisss .!.: Ailesinin kendini anlamadığını düşünen varsa buyursun derleşelim çok ihtiyacım var.................... Genişletmek için tıkla... olmazmı cnm hepimiz yaşıyoruz ama hangi konu neyle ilgili :):84:
Derin__Su derin sular Kayıtlı Üye 14 Aralık 2008 5.297 122 173 7 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabisss #3 Konu icerik nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" basligina tasinmistir. Bilginize..
T tuzlukk Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2011 123 0 46 İstanbul 7 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabisss #4 http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...arima-basacak-tuz-kalmadi-yuregimde-anne.html sorun dersen evet varrr. olmaz olur mu
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...arima-basacak-tuz-kalmadi-yuregimde-anne.html sorun dersen evet varrr. olmaz olur mu
GazozGofret Moonlight Sonata... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Kasım 2008 4.164 1.938 248 İstanbul 7 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabisss #5 buyrun beni mi çağırdınız. :82: daha dün hayatımın en büyük kavgasını ettim. haklıyım sonuna kadar.
karakumru Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mart 2011 1.565 10 0 Bingöl 12 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabisss #6 biri beni mi çağırdı evet geldim cvnm daha bu sabah annem erkek kardeşimin gömleğini ütülemediğim için beni hayırsız evlat ilan etti oysaki ben de onlar gibi saat 7 de kalkıp aksam 10 da geliyorum eve ne var yani bi gömleğini de kendi ütüleyiverse sırf bu sebepten sabah bisürü bağırdılar bana evet tahmin ettiğiniz gibi sorun ailemin erkek evlat ayrımı sakın kıskandığımı falan düşünmeyin ben çok çektim ve hala da çekiyorum
biri beni mi çağırdı evet geldim cvnm daha bu sabah annem erkek kardeşimin gömleğini ütülemediğim için beni hayırsız evlat ilan etti oysaki ben de onlar gibi saat 7 de kalkıp aksam 10 da geliyorum eve ne var yani bi gömleğini de kendi ütüleyiverse sırf bu sebepten sabah bisürü bağırdılar bana evet tahmin ettiğiniz gibi sorun ailemin erkek evlat ayrımı sakın kıskandığımı falan düşünmeyin ben çok çektim ve hala da çekiyorum
_Ruha_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2011 505 115 123 12 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabisss #7 Evde herkes kendisinin anlaşılamadığından dert yanıyor. Yav sen karşındaki insanı anlayıp hak vermedikçe kim seni niye nasıl neden anlasın!
Evde herkes kendisinin anlaşılamadığından dert yanıyor. Yav sen karşındaki insanı anlayıp hak vermedikçe kim seni niye nasıl neden anlasın!
Dryamm Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2019 127 155 53 37 15 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabisss #8 karakumru .!.: biri beni mi çağırdı evet geldim cvnm daha bu sabah annem erkek kardeşimin gömleğini ütülemediğim için beni hayırsız evlat ilan etti oysaki ben de onlar gibi saat 7 de kalkıp aksam 10 da geliyorum eve ne var yani bi gömleğini de kendi ütüleyiverse sırf bu sebepten sabah bisürü bağırdılar bana evet tahmin ettiğiniz gibi sorun ailemin erkek evlat ayrımı sakın kıskandığımı falan düşünmeyin ben çok çektim ve hala da çekiyorum Genişletmek için tıkla... Bizde bir kiz bir oglaniz..annemon erkege farkli kiza farkli yaklaşımı beni de çileden cikariyo çoğunlukla yanliz olmamak iyiymiş:)
karakumru .!.: biri beni mi çağırdı evet geldim cvnm daha bu sabah annem erkek kardeşimin gömleğini ütülemediğim için beni hayırsız evlat ilan etti oysaki ben de onlar gibi saat 7 de kalkıp aksam 10 da geliyorum eve ne var yani bi gömleğini de kendi ütüleyiverse sırf bu sebepten sabah bisürü bağırdılar bana evet tahmin ettiğiniz gibi sorun ailemin erkek evlat ayrımı sakın kıskandığımı falan düşünmeyin ben çok çektim ve hala da çekiyorum Genişletmek için tıkla... Bizde bir kiz bir oglaniz..annemon erkege farkli kiza farkli yaklaşımı beni de çileden cikariyo çoğunlukla yanliz olmamak iyiymiş:)
Yokuspokus Nope thanks Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Mart 2016 18.150 76.560 598 15 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabisss #9 9-10 senelik konuları niye hortlatıyorsunuz ya?
suzanna32 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Eylül 2018 6.515 7.444 83 15 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabisss #10 GangstaWalk .!.: 9-10 senelik konuları niye hortlatıyorsunuz ya? Genişletmek için tıkla... Ahahahah kahkaha attım kaç senelik konuymuş ayy kim hotlattı bunu
GangstaWalk .!.: 9-10 senelik konuları niye hortlatıyorsunuz ya? Genişletmek için tıkla... Ahahahah kahkaha attım kaç senelik konuymuş ayy kim hotlattı bunu