Ailesiyle vakit geçirmeyi sevmeyen koca?

CanDilekk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2020
22
-6
16
36
Arkadaşlar , neredeyse 5 yıllık evliyiz ve kocam kızımız olduktan sonra bizi daha da boşlar oldu. Devamlı arkadaşlarıyla dışarda , görüştükleride bekar genelde. Bugün yemeğe gidelim dedi arkadaşlarıma sözüm var yarın gideriz biz dedi , yine bizi ikinci plana attı. Onlar nereye çağırırsa çağırsın uçarak giderek bize gelincede zaten ya biraz çıkar eve geçeriz yada elinden telefon düşmez. Gerçekten her anlamda evlilikten soğudum. Keşke hiç evlenmeseydim diyorum. Kızımla şuan yemekteyiz hep olduğu gibi . Kızımında her şeyiyle seve seve ben ilgileniyorum. Ne desem ona suçlu da ben oluyorum birde .

Siz de kocanızdan öncelikli olan planlar yapın,kocanızı ikinci hatta beşinci plana atın, bilinçli yapın yani bakalım ne hissedecek ne tepki verecek.
Onun canına minnet ya kaç kere yaptım bunu kendisi de arkadaşlarına kaçıyor

Başka derdiniz yoksa siz kızınızla takılın, umursamayın. Arkadaşları evlenince tek tek hepsi hanımköylü olunca görür gününü.

Önceki konun fiyasko. İlgisizlik şiddet arkadaş ayağı ne ararsan gırla. Özellikle şiddet olması büyük sorun. Boşanmayacaksan susup oturacaksın

Arkadaşlar , neredeyse 5 yıllık evliyiz ve kocam kızımız olduktan sonra bizi daha da boşlar oldu. Devamlı arkadaşlarıyla dışarda , görüştükleride bekar genelde. Bugün yemeğe gidelim dedi arkadaşlarıma sözüm var yarın gideriz biz dedi , yine bizi ikinci plana attı. Onlar nereye çağırırsa çağırsın uçarak giderek bize gelincede zaten ya biraz çıkar eve geçeriz yada elinden telefon düşmez. Gerçekten her anlamda evlilikten soğudum. Keşke hiç evlenmeseydim diyorum. Kızımla şuan yemekteyiz hep olduğu gibi . Kızımında her şeyiyle seve seve ben ilgileniyorum. Ne desem ona suçlu da ben oluyorum birde .
Benim ki de zamanında aynıydı inanın eğer boşanmak istemiyorsaniz düzelmez kendinize önem verin gezin kursa gidin önceliğiniz siz olun kitap okuyun o yokmuş gibi davranin kısaca

Önceki konun fiyasko. İlgisizlik şiddet arkadaş ayağı ne ararsan gırla. Özellikle şiddet olması büyük sorun. Boşanmayacaksan susup oturacaksı
Eski konunuzda şiddet dahil bir sürü şey var. Herkes boşan demiş. Şimdi konuyu yumuşatıp tekrar yazınca ne umuyorsunuz?
konuyu neden yumuşatmak için yazıyım bu bir ikincisi benim ne paikolojide olduğumu bilmeden beni suçlamanıza da anlam veremedim

Önceki konun fiyasko. İlgisizlik şiddet arkadaş ayağı ne ararsan gırla. Özellikle şiddet olması büyük sorun. Boşanmayacaksan susup oturacaksın
Evet fiyasko evet susup oturuyorum Allah sizi benim durumuna düşürmesin der susarım .

Aslında ne kadar az muhatap olursanız o kadar iyi. Habire dayak ve hakaret yemekten iyidir değil mi? Zaten boşanacağınız yok, takılın öyle ayrı gayrı.
Haklısınız . En azından karşısındaki düşünülüp yazılmış bir cevap. Gerçekten ben bazı şeyleri sindiremedim ama insanlarda karşısındakini hiç anlamaya çalışmıyor. Ben onu sevdiğimden değil ilk ayrılıcam dediğimde babam hasta oldu kayınvalidem ağlama krizlerine girdi . Ne yapıyım herkes senin yüzünden bunlar oluyor derken kimse yanımda durmuyorken nasıl yapıyım

Evet fiyasko evet susup oturuyorum Allah sizi benim durumuna düşürmesin der susarım .
Amin düşürmesin. Çok zor. Umarım boşanır çocuklarınıza güzel bir gelecek hazırlarsınız da kocaniza kusamadığınız kininizi millete kusmazsınız.

Tehlikeli hareketler. Allah sana sabır versin

Back
X