- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi Mutsuz179135
Kusura bakma ama sen iletişim ile ilgili mesajlara gözünü kapayıp karşındaki kişinin seninle arkadaş olmak isteyip istemediğine aldırmadan " ben seni seçtim ..benim arkadaşım ol" ısrarı ile insanları rahatsız eder boyuta geliyorsun bence.Ben onlara adim attim sadece onlar atmadi yanlismi yaptim esimin aileside dislio esimde arka cikmio yanlizlik mi cekeyim
Arkandan kimden duyuyorsun? hani yalnızlıktan bunalmış, insanlara yaklaşmaya çalışıyor haldesin ve bu adımlarına rağmen kimse seninle yakınlaşmak istemiyor diye anlatıyorsun ya? Madem eşinin ailesi ile yakınlaşmak istiyorsun Eşinin ailesini çağır..sen onlara git mademŞu onyargilarinizi bı kenara alip anlamaya calisin artık esimin ailesi de yanlizliga terkedio bni esimde ezdirio herkese baska bı sehirden geldim sürekli dedikodumu yapiolar arkamdan duyuyorum kotu biliolar bni yanlizlikda çekiyorum disari cikiyorum surekli gezio diolar evde kaliyorum hiç disari cikmio oluo aralarina girmeye çalışıyorum sadece oda olmuo sizin bı fikriniz var mı acaba

Siz bilirsiniz..ama bence sorununuzun ana nedeni "güvenli bağlanma ve kendini sevme" sorunlarınız ile ilgili..ve bu yaşadığınız sorunun çıkış noktası sizin kendi ailenizAslında bı benim basimda degil esra erol programında degilim kime hesap vercem