Ailevi sorunlar nasıl aşılır

Ben onlara adim attim sadece onlar atmadi yanlismi yaptim esimin aileside dislio esimde arka cikmio yanlizlik mi cekeyim
Kusura bakma ama sen iletişim ile ilgili mesajlara gözünü kapayıp karşındaki kişinin seninle arkadaş olmak isteyip istemediğine aldırmadan " ben seni seçtim ..benim arkadaşım ol" ısrarı ile insanları rahatsız eder boyuta geliyorsun bence.
Şu onyargilarinizi bı kenara alip anlamaya calisin artık esimin ailesi de yanlizliga terkedio bni esimde ezdirio herkese baska bı sehirden geldim sürekli dedikodumu yapiolar arkamdan duyuyorum kotu biliolar bni yanlizlikda çekiyorum disari cikiyorum surekli gezio diolar evde kaliyorum hiç disari cikmio oluo aralarina girmeye çalışıyorum sadece oda olmuo sizin bı fikriniz var mı acaba
Arkandan kimden duyuyorsun? hani yalnızlıktan bunalmış, insanlara yaklaşmaya çalışıyor haldesin ve bu adımlarına rağmen kimse seninle yakınlaşmak istemiyor diye anlatıyorsun ya? Madem eşinin ailesi ile yakınlaşmak istiyorsun Eşinin ailesini çağır..sen onlara git madem🤷‍♀️
Aslında bı benim basimda degil esra erol programında degilim kime hesap vercem
Siz bilirsiniz..ama bence sorununuzun ana nedeni "güvenli bağlanma ve kendini sevme" sorunlarınız ile ilgili..ve bu yaşadığınız sorunun çıkış noktası sizin kendi aileniz😔

Bence insanların üstüne çok düşüp bunaltıyosunuz. Ben de sevmem sürekli evime gelinmesini (elleri dolu gelseler de gelmeseler de). Hele de çat kapı gelindiğinde gerçekten sinirleniyorum. Siz bir kere adım atarsınız, hadi iki kere atarsınız. Karşıdan da adım gelmiyosa durursunuz. Ev davetinize gelmeme nedenleri de gidersek evimize daha sık gelmeye başlar düşüncesinden olabilir.

Eşim beni ezdiriyo demişsiniz napıyo da ezdiriyo mesela? Siz kendinizi ezdirmeyin o zaman. İnsan önce kendini koruyabilmeli.
Öyle deme öyle yazınca mutluluğu dışarda ara dediğini düşünüp kızıyor konu sahibi canim

Hangi cumleden nasıl mutluluğu dışarda ara dediğimi çıkardın tövbe ya rabbi bu nasıl bir bakış açısı güzelim sen iyi misin

Sende söyledin bak hayat arkadaşı tamam ama bir ortamda senin kendini savunma durumunda bunu o değil sen yapmalisin ağzın var aklın fikrin var bunu eşinden beklemek niye

Sana yardımcı olmaya çalışıyorum tersliyorsun etrafa da tavrın buysa olanlara sasirmamali yolunda devam et canım

Burda senin bu zihniyetinde sana yardımcı olabilecek kimse yok

Ne kadar naif cevap vermiş yol göstermiştir yorumuna bak mutluluğu dışarda ara demişim la havle ya rabbi ya
İçime kapanık yaşayayım o zaman dört duvar arasında

Hanfendi haber verdim en başta çat kapı değil onları savunuyor bana daha ne yapsın
İkiniz başbaşayken başkasını savunması ezdirmek olmuyor yalnız. Belki de gerçekten karşıdakiler haklıdır. Herkes size uzak davranıyor ve eşiniz bile onları savunuyorsa acaba ben hata yapıyor olabilir miyim diye hiç öz eleştiri yaptınız mı? Size gayet kibar bir dille yazdığım mesaja bile atar yaparak cevap vermişsiniz. Normal mi sizce bu?

Ayrıca haber vermekle olmuyor. Kendi kafanıza göre bugün şuna gitmeye karar verdim demeyin, davet ediliyosanız gidin.

İçime kapanık yaşayayım o zaman dört duvar arasında
Hasbinallah ya rabbi
Kuzum okumadan mi yorum yapıyorsun
Dedim ya evladın varsa ona odaklan yoksa kurslara git spora git gönüllü sosyal aktivitelere katil yazmışım ya uzun uzun yavrum dört duvar arasında içine kapanık yasa nerde yazmışım öyle yaşama tabii ama şimdi bunu da yazdım diye tekrar mutluluğu dışarda ara demişim diye algılama olur mu

İkiniz başbaşayken başkasını savunması ezdirmek olmuyor yalnız. Belki de gerçekten karşıdakiler haklıdır. Herkes size uzak davranıyor ve eşiniz bile onları savunuyorsa acaba ben hata yapıyor olabilir miyim diye hiç öz eleştiri yaptınız mı? Size gayet kibar bir dille yazdığım mesaja bile atar yaparak cevap vermişsiniz. Normal mi sizce bu?

Ayrıca haber vermekle olmuyor. Kendi kafanıza göre bugün şuna gitmeye karar verdim demeyin, davet ediliyosanız gidin.
Etti davet

Hasbinallah ya rabbi
Kuzum okumadan mi yorum yapıyorsun
Dedim ya evladın varsa ona odaklan yoksa kurslara git spora git gönüllü sosyal aktivitelere katil yazmışım ya uzun uzun yavrum dört duvar arasında içine kapanık yasa nerde yazmışım öyle yaşama tabii ama şimdi bunu da yazdım diye tekrar mutluluğu dışarda ara demişim diye algılama olur mu
Bırak bırak anlamıyor sabır sınıyor :)

Siz de onlari yok sayin. Emin olun o daha da cok kudurtuyor milleti. Bizi kimse sevmek zorunda degil, ama aile icinde saygi önemli. Onu gösteremiyorlarsa canlari cehenneme. Esiniz de mesafesini ona göre ayarlasin. Esimin saygi duymadigi yere bende adim atmam. Bazi insanlar acayip kibirli oluyorlar. Sanki disardan gelen biri ikinci sinif insani, halbuki kendilerinde is yok. Hic böyle insanlara kek de yapmazdim (sadece bogazlarinda kalmasi icin belki :KK70: :) ) o keki kendiniz ve esiniz icin yapin karsilikli oturup afiyetle yiyin. Kaliteli yalnizlik kalitesiz kalabaliktan iyidir. Birde cocuk gibi sosyal medyadan laf sokmalar :KK70:
Sitede bir sizin yorumunuzu mantıklı buldum hanfendi diğerleri psikolojik hasta gibi konuşuyor

Hangi cumleden nasıl mutluluğu dışarda ara dediğimi çıkardın tövbe ya rabbi bu nasıl bir bakış açısı güzelim sen iyi misin

Sende söyledin bak hayat arkadaşı tamam ama bir ortamda senin kendini savunma durumunda bunu o değil sen yapmalisin ağzın var aklın fikrin var bunu eşinden beklemek niye

Sana yardımcı olmaya çalışıyorum tersliyorsun etrafa da tavrın buysa olanlara sasirmamali yolunda devam et canım

Burda senin bu zihniyetinde sana yardımcı olabilecek kimse yok

Ne kadar naif cevap vermiş yol göstermişim yorumuna bak mutluluğu dışarda ara demişim la havle ya rabbi ya
Ben yapmaktan yoruldum anladınız mı bende insanım artık yeter dediğim noktalar da var benim herkes gibi

Sizin üslubunuzda ya da algınızda bir sıkıntı var gibi. Burda size yardım etmeye çalışan insanlara verdiğiniz cevaplardan bile belli oluyor. Zaten durumun sizin anlattığınız gibi olması mümkün değil. Biraz özeleştiri mi yapsanız acaba?

Back
X