Ailevi sorunlar yüzünden iyice kendimi saldım hayattan koptum

Dediğim gibi: Yaşam enerjinizi emecek kadar görgüsüz ve vampirse kayınvalide ve esiniz sizi korumuyorsa siz kendinizi korumak zorundasınız. Ilerde çocuğunuz da bu durumlara şahit olacak. Hiçbir çocuk elalemin delisi yüzünden mutsuz bir anne haketmez. Sizinde sadece bir hayatınız var.
Evet çok isabetli dedikleriniz görgüsüz vampir..hayatımda gördüğüm en en düşüncesiz insan ve çok kendini beğenmiş beğenecek hiç bir yanı da yok görüşmeyi tümden kessem rahatlarım ama hem kaynanam rahat vermez sürekli eşimi arar birileriyle haber yollar hem eşim sorun eder en az ne kadar görüşebilirim onu düşünüyorum ama nerdeyse gün aşırı görüyorum ondan uzak geçen günü bile hayattan aldığım bi kar gibi hissediyorum beni ne halden ne hale getirdi

Keşke baştan tavrınızı belli etseydiniz. Eşinizle hissettiklerinizi, içinde bulunduğunuz ruh halini açık açık anlatmalısınız. Size biraz değer veriyorsa gerekli tavrı koyacaktır.

Keşke baştan tavrınızı belli etseydiniz. Eşinizle hissettiklerinizi, içinde bulunduğunuz ruh halini açık açık anlatmalısınız. Size biraz değer veriyorsa gerekli tavrı koyacaktır.
Başta çok acemi bi halim vardı hadi ömür boyu yüz yüze bakcaz kötü olmayalım dedim eşime anlattım sen bi şey dersen sana kirilmaz ama beni yanlış anlayabilir dedim eşim de gitti teyzesine anlatti teyzesi de gerçekten kötü ahlakli o gün bugün hep gelinler kaynanalarini istemiyor dedi durdu yanimda ablasini öve öve bitiremiyor

Evet çok isabetli dedikleriniz görgüsüz vampir..hayatımda gördüğüm en en düşüncesiz insan ve çok kendini beğenmiş beğenecek hiç bir yanı da yok görüşmeyi tümden kessem rahatlarım ama hem kaynanam rahat vermez sürekli eşimi arar birileriyle haber yollar hem eşim sorun eder en az ne kadar görüşebilirim onu düşünüyorum ama nerdeyse gün aşırı görüyorum ondan uzak geçen günü bile hayattan aldığım bi kar gibi hissediyorum beni ne halden ne hale getirdi

Bu kadar sustuğunuz suçunuz değil. Esiniz arkanizda değilse ve baskı kuruyorsa öyle taviz vere vere bu hale gelmiş. Bu sizden cok karşı tarafin ne tür insan olduğunu gösterir. Ama artık sesinizi çıkartın. Etrafı karışırsa "Anne birşey mi ariyorsun?" deyin. Yok dese o zamam "O zamam dolaplarımi karıştırmayı bırak. Gittiğin her evde yapmıyorsundur insallah" diye. Madem esiniz olanları görmek istemiyor sonuçlarına da katlanacak. Annesinin ağzının payını vermeyi öğreneceksiniz. Büyüklere her zaman saygılıyım,ama bu saygıyi terbiyesizlik yapmak için kullananı da bi güzel benzetirim. Kim olursa olsun

eşimden soğudum
Siz 1,5 yılda ikinci bebeğe hamile olan üye değil misiniz, bu nasıl soğuma? Böyle ruh hastalarıyla uğraşılır mı bir ömür? Tavrınızı koyun, sert bir şekilde uyarın. Ne münasebet, kadın yanınıza gelip yatıyormuş. Manyak mıdır nedir :deli:

Bu kadar sustuğunuz suçunuz değil. Esiniz arkanizda değilse ve baskı kuruyorsa öyle taviz vere vere bu hale gelmiş. Bu sizden cok karşı tarafin ne tür insan olduğunu gösterir. Ama artık sesinizi çıkartın. Etrafı karışırsa "Anne birşey mi ariyorsun?" deyin. Yok dese o zamam "O zamam dolaplarımi karıştırmayı bırak. Gittiğin her evde yapmıyorsundur insallah" diye. Madem esiniz olanları görmek istemiyor sonuçlarına da katlanacak. Annesinin ağzının payını vermeyi öğreneceksiniz. Büyüklere her zaman saygılıyım,ama bu saygıyi terbiyesizlik yapmak için kullananı da bi güzel benzetirim. Kim olursa olsun
Eşim arkamda degil bakıyorum bazı adamlar sorunlu hatalı hanımlarını bile savunuyor diyorum ki ne kadar kiymetliler benimki ben ne kadar haksızlığa ugrasam da bana yükleniyor evlenirken çok kolaylastirdim her şeyi başkasının gelinligini ödünç aldim hic kuaföre gitmedim altin vs istemedim ondan mi yoksa cirkin miyim ondan mi eşim evlendikten sonra kıymet vermedi ondan mi her anlamda yalniz bıraktı bilmiyorum

Kendini öven biri olmadım hiç onun için demiyorum ama gerçekten bugüne kadar çok bunaldigim anlarda bile kırıcı bi söz söylemedim nasıl söyleyeceğimi de bilemiyorum bazen dan dan konuşmak lazım ama ben gene hadi diyorum o büyüklüğünü bilmese de büyüktür kırmadan sıkıldığım istediğim istemediğim şeyleri söylüyorum bu kez de kötü gözle bakiyor
Bu övülecek bir şey değil zaten, pısırıklık. Saygı hak edene duyulur. Siz korkmuşsunuz sadece.

Başta çok acemi bi halim vardı hadi ömür boyu yüz yüze bakcaz kötü olmayalım dedim eşime anlattım sen bi şey dersen sana kirilmaz ama beni yanlış anlayabilir dedim eşim de gitti teyzesine anlatti teyzesi de gerçekten kötü ahlakli o gün bugün hep gelinler kaynanalarini istemiyor dedi durdu yanimda ablasini öve öve bitiremiyor
O zaman eşinizde de problem var. Annesi ile açık açık konuşması gerekirdi. Ben sizin yerinizde olsam eşime" sen gerekeni yapmazsan ben yapacağım ama ben yaparsam kasırga çıkar, sonu iyi olmaz "der ve beni ciddiye almazsa alır annesini karşma takır takır nelerinden rahatsızsam yüzüne söylerdim. Gerisini o düşünsün.

Siz 1,5 yılda ikinci bebeğe hamile olan üye değil misiniz, bu nasıl soğuma? Böyle ruh hastalarıyla uğraşılır mı bir ömür? Tavrınızı koyun, sert bir şekilde uyarın. Ne münasebet, kadın yanınıza gelip yatıyormuş. Manyak mıdır nedir :deli:
Evet çok büyük cikmazdayim mecalim yok hic bir şeye akıl sağlığım iyiye gitmiyor

Bu övülecek bir şey değil zaten, pısırıklık. Saygı hak edene duyulur. Siz korkmuşsunuz sadece.
Babam alkolikti kendimi bildim bileli ondan da çok çektim bi şey diyecek olsam aşırı tepkiler küfürlerle karşılaştım hala babamın etkileri var üstümde ona olan öfkemi de yenemiyorum özgüvenimi ilk zedeleyen oydu malesef cehennem gibi bi hayat yaşattı anneme ve bana 3sene filan oluyor öleli ama unutmuyorum çocukluğumu

Böyle cıvıl cıvıl enerjisi yüksek insanlara çok şaşırıyorum özeniyorum ben gülecek bir şey göremiyorum malesef yaşama hevesi istiyorum ama yok bende olmuyor

Eşim arkamda degil bakıyorum bazı adamlar sorunlu hatalı hanımlarını bile savunuyor diyorum ki ne kadar kiymetliler benimki ben ne kadar haksızlığa ugrasam da bana yükleniyor evlenirken çok kolaylastirdim her şeyi başkasının gelinligini ödünç aldim hic kuaföre gitmedim altin vs istemedim ondan mi yoksa cirkin miyim ondan mi eşim evlendikten sonra kıymet vermedi ondan mi her anlamda yalniz bıraktı bilmiyorum

Bunu göz önünde bulundurun: Sizin kıymetinizi bilmeyen esiniz. Biraz akıl olsa sizin ne kadar fedakarlık yaptığınızı görürdü. Ama bunu bile yapmıyor. Ama onların kıymet bilmemeleri sizin gerçekten de kiymetsiz olduğunuz anlamına gelmez. Onlar sadece insanlıktan nasibini almamış insanlar. Sahi siz bunların arasına nasıl düşüdünüz? Severek mi evlendiniz?

Bunu göz önünde bulundurun: Sizin kıymetinizi bilmeyen esiniz. Biraz akıl olsa sizin ne kadar fedakarlık yaptığınızı görürdü. Ama bunu bile yapmıyor. Ama onların kıymet bilmemeleri sizin gerçekten de kiymetsiz olduğunuz anlamına gelmez. Onlar sadece insanlıktan nasibini almamış insanlar. Sahi siz bunların arasına nasıl düşüdünüz? Severek mi evlendiniz?

Çok severek isteyerek evlendim kayinvalidemin bazi şeyleri tuhaf geliyordu ama onu da seviyodum gülüp geçiyodum ailesinin maddi durumu çok kötü diye isteme nişan aynı gün oldu kına ya gelip beni aldilar yani toplam2 kez bizim eve geldiler masraf zahmet ettirmemek için ben söyledim kendimi çok enayi hissediyorum hiç değmedi bu arada önceden de çok uzun süre beni seven isteyen iyi insanlar oldu istemedim rahat ederdim ama bi şey hissetmedigim için kabul etmedim şimdi eşimden de soguyorum korkarım ki eskisi gibi sevemicem bi daha

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.uzun süredir hiç bir şey vermiyorum da almıyorum bekarken çok eli açık biriydim annem kızardı ama evlenip kayinvalidenin bu huyunu görünce başta dediklerini yaptım ama baktım sonu yok elini versen kolunu kaptırırsın o yüzden artık hiç bir şey vermiyorum bu arada sadece benden değil herkesten ister kimden ne koparabilirsem kardır kafasında olan biri bana bir çöp almadi almasin da ama huzurumu da bozmasin dedim gene de huzurun zerresini bırakmadı
anladığım kadarıyla baya bi dolmuşsun ve bıkmışsın seni gaza getirip yorganları yak demek istemem. Şuan herşeyden herkesten soğuman doğal. Birikmiş herşey. Önce kendini toparla işe gir diye yazanlar olmuş çok iyi bir alternatif yada farklı şeylerle ilgilen. Kafan sırf onlarla konularla meşgul olmasın.

Merhaba hanımlar her şeye karşı ilgisiz isteksiz oldum bugünlerde hiç keyif almıyorum hayattan eşimin ailesi çok zor insanlar her gün görüşmek sürekli yatılı kalmak istiyorlar kayinvalidem hiç sesi kesilmeyen biri aşırı soru sorar her aldığını yaptığını merak eder geçmişte olan şeyleri her gün tekrar anlatır anlamsız yerlerde sürekli kahkaha atar örneğin ilk tuhafıma giden nisanliyken kömür sobasindan zehirlenmistik annem ben kardesim o zaman kahkaha atmıştı evlendim 3.günden evimde kalmaya başladı tüm çekmeceleri açar çantamı en ince ayrıntısına kadar kurcalar ben utanip yapma diyemezdim ve en kötüsü aşırı derecede bitmeyen istekleri bana şunu al bunu al esyalarimdan ister deterjan dı yiyecekti her şeyden bıktırana kadar ister bir bardağı kaldırmaz her şeyi benden bekler yanima yatma merakı vardı ondan zorla vazgeçirdm eşim işe gidince gelip başımda durup yüzüme bakip yanima yatardi ben yataktan kalkiyodum o sinirle bunun gibi yüzlerce tuhaf davranışı var sustukça cozuttu zorbalikla sürekli görüşmek istiyor kendi gibi sorunlu kiz kardeşiyle birlikte bütün enerjimi emdiler yalnizken bile hep onlarla görüşeceğim stresiyle içim içimi kemiriyor yüzüm asik eşimden soğudum hep aklimda anneme gitmek var siz nasil sınır koyarsınız naparsiniz
Yani hadi siz bisey yapmadınız esinizdemi tepkisiz kaldi yok artık yaniniza yatmak nedir evliliğin 3.gününde sizde kalması nedir pesss eşinizde oturup ciddi ciddi konuşun bu durumu

anladığım kadarıyla baya bi dolmuşsun ve bıkmışsın seni gaza getirip yorganları yak demek istemem. Şuan herşeyden herkesten soğuman doğal. Birikmiş herşey. Önce kendini toparla işe gir diye yazanlar olmuş çok iyi bir alternatif yada farklı şeylerle ilgilen. Kafan sırf onlarla konularla meşgul olmasın.
9 aylık bebeğim var ve korunduğum halde yine hamile kaldım işe veya bi kursa gitme imkanım şimdi yok hep evdeyim burda 7 8 arkadaşım oldu onlardan birine gidebiliyorum bazen onların yanında kafam rahat eşimden ve ailesinden çok artık arkadaşlarımla geçirdiğim zaman beni mutlu ediyor malesef eşim beni bu duruma getirdiği için ona kırgınım

Yani hadi siz bisey yapmadınız esinizdemi tepkisiz kaldi yok artık yaniniza yatmak nedir evliliğin 3.gününde sizde kalması nedir pesss eşinizde oturup ciddi ciddi konuşun bu durumu
Ona göre bunlar çekilebilir şeyler kafana takma der en fazla ben çok rahatsızım eğer ben yalnız kalamiyoruz filan demeseydim o zaman eşim hiç farkında olmaz ailecek iç içe yaşamaktan mutlu mesut öyle devam ederdi

Yanına mı yatıyor 😳😳😳
Tekmeleyip aşağıya atamıyor musun 🙄🙄🙄
Zamanında yaptığı anormalliklerden biri uzun süredir yapmadi ben kendi annemin bile yanına yatamam filan diye bi şeyler diyerek istemediğimi söyleyerek vazgecirdim o hareketinden ama ben yatagimda degilken gidip cok defa yattı ondan da utanmiyor aşırı rahat bu rahatlığı beni cook rahatsız ediyor

Back
X