Merhaba hanımlar her şeye karşı ilgisiz isteksiz oldum bugünlerde hiç keyif almıyorum hayattan eşimin ailesi çok zor insanlar her gün görüşmek sürekli yatılı kalmak istiyorlar kayinvalidem hiç sesi kesilmeyen biri aşırı soru sorar her aldığını yaptığını merak eder geçmişte olan şeyleri her gün tekrar anlatır anlamsız yerlerde sürekli kahkaha atar örneğin ilk tuhafıma giden nisanliyken kömür sobasindan zehirlenmistik annem ben kardesim o zaman kahkaha atmıştı evlendim 3.günden evimde kalmaya başladı tüm çekmeceleri açar çantamı en ince ayrıntısına kadar kurcalar ben utanip yapma diyemezdim ve en kötüsü aşırı derecede bitmeyen istekleri bana şunu al bunu al esyalarimdan ister deterjan dı yiyecekti her şeyden bıktırana kadar ister bir bardağı kaldırmaz her şeyi benden bekler yanima yatma merakı vardı ondan zorla vazgeçirdm eşim işe gidince gelip başımda durup yüzüme bakip yanima yatardi ben yataktan kalkiyodum o sinirle bunun gibi yüzlerce tuhaf davranışı var sustukça cozuttu zorbalikla sürekli görüşmek istiyor kendi gibi sorunlu kiz kardeşiyle birlikte bütün enerjimi emdiler yalnizken bile hep onlarla görüşeceğim stresiyle içim içimi kemiriyor yüzüm asik eşimden soğudum hep aklimda anneme gitmek var siz nasil sınır koyarsınız naparsiniz