Ailevi sorunlar yüzünden iyice kendimi saldım hayattan koptum

Farkında mısınız bilmiyorum ama bu anlattığınız övünülecek bir özellik değil. Söyleyememek, kendini ifade edememek, hayır diyememek kötü bir özellik. Ben hayatım boyunca en çok bu huyumdan muzdaribim.

İğrenç bi insanmış.Midem bulandı kadından

Evet sessizlik başa bela idare edince sabredince saniyolar ki rahatsız olmuyor daha da sırtına biniyorlar insanın ben kirmamak için olağanüstü sabır gösterdim onu demiştim ama bazen kırmak gerekliymiş bunu anlıyorum günlerdir içten gelerek gülmedim

Ben de rahat etmediğimi utandığımı söyledim günlerde o da ne var bunda ben başka odada yattım sen başka dedi utanmanın zerresi yok inanın kendinde her hakkı görüyor

Pardon neden evlendiniz? Evlenmeden önce görmediniz mi kadını? Ben mesela çok konuşan insanlara tahammül edemem bir bunaltı gelir.
İsteme nişan aynı gün oldu o gün gördüm bi de esyalarimizi seçmek için biz onlarda 2 gün kaldik izmir deydim onlar istanbuldaydi sadece 2 sefer görebildim tanıyamadım telefondan da anlamadım gelir gelmez neye uğradığımı şaşırdım eşimi çok seviyordum ama annesi yüzünden ve bu olayların beni sıkıntıya sokmasını umursamadigi için nerdeyse 1 haftadir konuşmak yüzüne bakmak içimden gelmiyor annemin evine dönmekten başka bi şey düşünemiyorum büyük kavga olsa her şeyi söylesem gitsem keşke

Keşkeler ile bu iş olmaz ...eşine çok kızdım bu arada annesiyle kendi konuşmalı bak anne leyla şu şu davranışından rahatsız oluyor ...o bizim kadar rahat bir insan değil...evliliğmz sıkıntıya giriyor falan.Sen rahatsız oluyorsun o annesinin tarafını alıyor resmen ..annene söyle kayınvalidem yüzünden annemin eşime verdiği ayarı hiç unutmam şuan eşim beni tanıyor nerden rahatsız olduğumu biliyor lafımı eğlendiğim ilk günden itibaren esirgemedim...herkesin herşeyin bir sınırı vardr bende ...sen geç kalmadan önce sorunu eşinle konuş sonrada annenle bu benim fikrim tabi..hayaller şuan seni sadece oyalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…