Ben de bu akşam biraz içimi dökmek istiyorum. 4 kız kardeşiz. En büyüğü benim. Çocukluğumdan beri hep fedakarlık yapmam beklendiğini için karakterim oldu artık bu. Mesela liseden sonra kardeşlerimi okutabilmek için üniversite hayalimden vazgeçtim. Liseyi bitirince işe başladım. 17 yaşında 3 kardeşimi de yanıma aldım. Evlenene kadar 5 yıl baktım. 5 yıl içinde bütün ihtiyaçlarını karşıladım. Bayramlık kıyafetlerine varana kadar aldım. Biri liseyi bitirdi, diğeri üniversiteyi, birisi okumadı iş buldum çalıştı. Ama ne onlardan ne anne-babamdan Allah razı olsun dediklerini pek duymadım. Sanki mecburdum yapmaya. Helal hoş olsun da insan bazen duymak istiyor. Mesela geçenlerde kardeşlerimden birisi umreye gitti geldi. Kendi evime temizlik için kadın tuttuğum halde gittim onun evini o gelmeden süpürdüm sildim. Annemle birlikte yemekler yaptık. Gelince bir teşekkür yok. Eline sağlık demek yok. Üstüne üstlük nasıl olmuş yemekler diye sorunca kusur da buluyor. İnsan sinir oluyor haliyle. Keşke hiç yapmasaydım diyor. Geçmişte yaptığım iyilikler de aklıma geliyor. Bilseydim böyle nankörlük yapacaklarını keşke üniversite okusaydım, belki daha iyi yerlerde olurdum diyorum. İşte böyle dostlar canım sıkkın. Biraz içimi dökmek istedim. Çünkü bunları ne eşime ne de başkalarına anlatamıyorum.