Ailevi sorunlarınızı eşinize, sevgilinize anlatır mısınız?

Benimde çok üzüldüğüm zamanlarımda anlattığım, kendisininde benim üzüldüğüme şahit olduğu ve anlatmak durumunda kaldığım, onunda aynı şekilde benle paylaştığı bazı şeyler olmuştur.
Çünkü hayat gerçekten tek kişi yaşanmıyor. Paylaşmak, dertleşmek durumunda kalabiliyor insan. Hiç bi zaman asla demiyorum bu yüzden. Ama karşı tarafı gerçekten iyi tanımak lazım, herkese, her erkeğe anlatılacağına ve her erkeğin ilerde bunu kullanmayacağına kesin olarak birşey diyemem elbette..Tedbirli olmak lazım...

dertli anlarımda anlatırDIM
başıma kakılmadı,saygısızlığınıda görmedim; ama aileme karşı haklı olduğum durumlarda bile karşımdaki sana haksızlık yapmışlar dediği an deliye dönüyorum...tamam bana haksızlık etmiş olabilirler ama bunu söylemek sana kalmadı gibi bi cümle geçiyor anında aklımdan...
şimdilerde duvara anlatıyorum sağolsun pek saygılı ve sır tutuyo:)))))))))))kaydirigubbakcemile3

anlatırım çok ağlamışımdır omzunda hep destek oldu bana hiç bi zamanda yüzüme vurmadı:asigim:

ben de anlatırım zaten ruh halimden belli oluyor.
hiç bi zaman da onlar haksız demedi bana şimdi farkettim
hep bişide ben inat ediyorsam aileme karşı olsun aşkım git hadi öp yanağından anneni gönlünü al seni seviyorum de
fln der ben de bi iki nazlanırım sonra yaparım
aşkım sayesinde aile ilişkilerim bile düzeldi :)
bi gün olsun da ağzından ima bile duymadım bu konuda

bence bu konu tamamen sevgilinize göre değişir.ilerde bunu size koz olarak kullanabilcek yapıya sahipse anlatılmamalı tabi.
benim 8 yıllık bir ilişkim var ve hemen hemen her şeyimi bilir.
her sorunumu anlatırım o da bana anlatır
birbirimize destek olmaya çalışırız
yardım edemeyeceğimiz gibi bir konuysa bile en azından rahatlarız anlatınca
sonra birbirimizi neşelendirmek için şebeklik yaparız :)
dediğim gibi tamamen karşınızdaki insana bağlı

merhaba arkadaşlar...ben bu konuyu hep merak etmişimdir özelliklede başıma gelen bir olaydan sonra... benim bi aralar ailemle sorunlarım vardı yine o zamanki görüştüğüm çocuğa anlatıyodum biraz o soruyodu ne oldu diye bende anlatıyodum öyle önemli şeyler değildi aslında anlattıklarım... neyse biz onla ayrıldık uzun bir zaman sonra bir yerde karşılaştık bana sen evlenmiyo musun daha,evlensene kurtulursun dedi :1shok: çok zoruma gitti...

siz eşinize ailenizle ilgili yaşadığınız zorlukları anlatır mısınız, zayıf yönlerinizi hassasiyetlerinizi gösterir misiniz ve daha önemlisi birgün onlar bunları hep yüzümüze vururlar mı? Anlatılmalı mı anlatılmamalı mı? :uhm:

Herşeyimi a dan z ye hepsini anlatırım. Eğer yüzüme vurursa yada bir şekilde örnek olarak kullanırsa doğduğuna pişman ederim. Hiç bir zaman bu konuda taviz vermedim vermem de.

şimdiye kadar pek bişey anlatmadım çünkü ne zaman bişey anlatsam oda bana kendisiyle ilgili bişey anlatırt ben onada sinir olurum ve baan moral verfeceğine dahada sinirimi bozar o yüzden pek dertlerimi anlatmam dedimde zaten bana moral falan verme dahada sinirimi bozuon die ben rahatlamak için anlatıorum sana sende bana kendi şeyini hemen anlatınca ona da sinir oluyorum kendi sorunumu çözemeedim seninkiylemi ugrasacagım dedeim en sonunda deli etti yaa anlattıgıma anlatmadıgıma pişman etti yaa neyse şu sıralar ailemle iligli melse nişanlım ğzerine oldugu için gidipte bişey diyeymm senin için bööle bööle düşünüolar die ondan içime atıorum bakalım nereye kadar gidecek

Arkadaşlar hepinize teşek. ederim cevaplarınız için a.s.
2 yıl oldu sanırım o olayı yaşayalı :) ama o olay bana bi ders oldu artık kimseye anlatmıyorum özelimi sadece çok yakın bir iki dostum biliyo bundan sonrada sevgilim olacak yada eşim olacak kişiye anlatabileceğimi sanmıyorum zayıf yönlerimi bilmelerine gerek yok :olmaz:

Back
X