Ailevi

EceAkyuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
3
1
1
24
Arkadaşlar ben 19 yasındayım ailem hicbirsekilde izin vermiyor geceleri disari cikmama sevgilimde geceleri disari cikiyoe onun yanina gitmek istiyorum hani disarida buluşuruz onunla zaman gecirmek istiyorum babam kiz arkadasimda kalmami birak akrabalarimda kalmama bile izjn vermiyor birinde kaldigim an polis cagiririm diyip evden atarim seni diyor ve sevgilim oluncada hani sizi evlendiririm diyor ne yapacam hep bu şekilde abim ama geceleri çikiyor birşeyler yapmam lazim iş bakiyorum iş yok kuaforluk mezunuyum vardiyali iş yok şuan hicbiryerdede calismadim işyerinde max cikis saatimde 8 olucakmis ne yapacam ?

Sende ebeveyn olmadan anlayamazsın tüm bunlar senin iyiliğin için
Ne yani sen şimdi oğlunun dışarıya çıkmasını hatta şeyi yapmasına izin veren ama kızı evden dışarıya bile çıkarmayan sevgilisi olursa direkt evlendiririz diyen birisini haklı mi görüyorsun pes 😡😡
Ahlak denilince aklıma sadece kadın gelen ahlaksızdır sözü sizler için

Oturup konuşmayı denedim hiçbirşeilde olmadı 1 2 saat izin vermelerinide istedim olmadı ne yapacam ben

Ben liseye giderken arkadaşlar birbirinde kalırdı.çok özenirdim. Annem hep ,onlar gelsin bizde kalsın derdi,bozulurdum.şimdi onları çok iyi anlıyorum.kızımı asla başka evde yatıya bırakmam.sen yakın itibarı ile hayatı bildiğini düşünüyorsun.o yaşta herkes böyle düşünür yaşın 30 olduğunda 19 yaşındaki düşüncelerine güleceksin😊

Arkadaşlar ben 19 yasındayım ailem hicbirsekilde izin vermiyor geceleri disari cikmama sevgilimde geceleri disari cikiyoe onun yanina gitmek istiyorum hani disarida buluşuruz onunla zaman gecirmek istiyorum babam kiz arkadasimda kalmami birak akrabalarimda kalmama bile izjn vermiyor birinde kaldigim an polis cagiririm diyip evden atarim seni diyor ve sevgilim oluncada hani sizi evlendiririm diyor ne yapacam hep bu şekilde abim ama geceleri çikiyor birşeyler yapmam lazim iş bakiyorum iş yok kuaforluk mezunuyum vardiyali iş yok şuan hicbiryerdede calismadim işyerinde max cikis saatimde 8 olucakmis ne yapacam ?
Kızimda olsa oğlumda olsa gece belli bı saate kadar izin verirdim,çok geç sattlere kadar olursa aklım kalırdı cocugumda,ailenizi idare edin kötülüğünü zu istemezler sonuçta diye düşünüyorum

Kuzum 19 yasindasin gecelere akmak istiyorsun ustelik sevgilinle baban buna nasil izin verir cok tehlikeli
35 yaşındayım. 18 yaşından beri çıkıyorum dışarı. Çok şükür başıma birşey gelmedi ama ailesinin baskıları ile büyümüş kızların küçücük fırsatta neler yaptıklarına şahit oldum.

Senden büyük kız kuzenin falan yok mu onunla veya abinle çıkamaz mısın? Yavaş yavaş alışırlar belki?

35 yaşındayım. 18 yaşından beri çıkıyorum dışarı. Çok şükür başıma birşey gelmedi ama ailesinin baskıları ile büyümüş kızların küçücük fırsatta neler yaptıklarına şahit oldum.

Senden büyük kız kuzenin falan yok mu onunla veya abinle çıkamaz mısın? Yavaş yavaş alışırlar belki?

Aynı durumdayız 18 yaşımdan beri çıkıyorum ben de. Ama konu sahibinin dışarı çıkma isteğinin sevgili baskısından olduğunu düşündüm ben. O yüzden bana da çok mantıklı gelmedi şu aşamada çıkması.
O kültürle büyümemiş, mesele çıkıp eğlenmek değil gibi geldi bana açıkçası.

Back
X