Aileye düşkünlük???

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
kızlar benım 7 aylık bır ılışkım var. Erkek arkadasım uzakta calışıyordu sımdı ıse memlekette... ve 5 gun sonra askere gıdecek...Fakat ailesine cok düşkün.Kız kardesını gezdırmek ugruna benımle dısarı cıkmıyor.her aksam kardesını yuruyuse cıkartıyor...bana zaman ayırmıyor.bu normalmı acaba benmı cok kıskanıyorum.

her insan ailesine düşkündür ama hayatlarına birileri girdiğinde bu dengeyi iyi kurmayı başarmalıdır

bunu ona karsıda dıle getırdınmı sanada zaman ayırması gerekır herkesın yerı baska olmalı.

evet ama anlamıyor bır turlu zaman ayırmadığını. benımlede yarın akşam cıkarmıs ben bu akşam çıkabılırım dıyorum sonra kabul ettı ..ama neye yararkı. keyfı yapılan bır yuruyusü bana tercıh ettı bu ayrılık sebebı değilmi..nasıl kırıldı kalbım

uzakta çalıştığını askere gideceğini söylemişsin.

ailesiyle hasret gideriyordur.

sonuçta ailesi senden önce de vardı. uzaktalardı.

bu onun hakkı. biraz sabret.

ben 25 yasındayım o 27 yasında.ama ben bu akşam cıkalım diyor yarın akşam hasret gideremiyormu kız kardeşiyle.1 saatlik yürüyüşlemı hasret gidecek...sabahtan akşama hep ailesiyle zaten

normal degıl hem askere gıdecek hemde sana vakıt ayırmıyor ver ayarı bakalım ne dıcek eger aılesını senden one tutuyorsa en kestırmeden don arkadasım

çok üstüne düşüyormuşumda sıkılmış benden vs. Anlayışlı olmamı bekliyor. Benden ne istiyorsun diyorum...susuyor.Hiçbişi olmamıs gibi konuşuyor.. ayrılalım dedim trip yapıyorum aramıyor bile.Mesaj attım dönmedi bile.Bır insan bu kadar rahat nasıl olabılır

sevgilin arada ki dengeyi kuramıyor demek ki,ailesiyle hasret gideriyor olabilir ama seninle de hasret gidermesi gerekmez mi ailesiyle zaten evde zaman geçiriyordur,sanada zaman ayırması gerekir bu onun elinde istedikten sonra..seni kırıcak kadar ihmal ediyosa konuş onunla benimle vakit geçirmek istemiyor musun özlemiyor musun diye sor.

canım bu iyi bbir şey değil forumda sürekli okuyoruz
ailesi ile sevgilisi arasında dengeyi kuramazsa bir insan ondan pek hayır gelmiyor

evet soruyorum benı sevdıgını söyluyor.göruselım dıyor ama o musaıt oldugunda canı ıstedıgınde...bugün göruselım dedım bana kardesımde gelsın dıyor...ya da sende gel gezelım dıyor...anlamadım

evet ama çok üzüldüm benı o da benı sucluyor alttan almada yok

evet ama çok üzüldüm benı o da benı sucluyor alttan almada yok

canım öncelikler her erkekte var sanırım bu sorun ailesine çok düşkün oluyorlar hepimiz düşkünüz ailemize ama onlar biraz fazla düşkünler anlamış değilim vallahi ama bir erkek ailesi kız arkadaşı arasındaki dengeyi kurmalı canım ama d,ğer yazdıklarınıda okudum ayrılalım falan dediğinde bişey dememiş ya sen onun seni sevdiğinden eminmisin canım yada fazlamı yüz verdin benden ayrılmaz nasılsa deyip ondan mı bu davranışa bürünüyor? bence sende de biraz sorun olabilir canım düşündün mü hiç bunu?

Anladığım kadarıyla seni kaybetme korrkusu yok. İnsan sevgilisini özlemez mi hep yanında istemez mi
Bu çocuk sendeen soğumuş gibi geldi bana
Baksana ayrılma muhabbetlerini bile ciddiye alıpta cevap vermemiş

evet ya aynen öyle gıbı.. ne yapmak lazımm ne kadar ne kadar tartıssakta ayrılmayacagımızı dusunuyor olsa gerek cıddıye almıyor

Ayrılık lafını çok sık kullanıyorsan artık önemsemiyor olabilir
Yada sana olan duyguları azalmış demektir

daha bismillah dur bakalım 7 ay olmuş hemen kendini sana nasıl adasın 7 ay çok uzun zaman değil hemen ailesin den değerli olamassın sabır biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…