Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailen karsi onun ailesi karsi arkadaslarin karsi bende karsiyim. Ya ne demek kadin istedi diye bebek yapmis.o öyle söyleyince sende inandin tabi. Madem zamaninda senin bir günaydin demene daglari yikiyormus zamanında evlenseydi seninle.simdi bir bebegi ortada birakar tum aileyi karsisina alarak seni sevdiginimi gösterecekmis. O bebek babasizda büyük nice bebekler gibi ama sen mutlu olurmusun o adamla bilemiyecem?
Bir kadın el kadar bebekle kolay kolay boşanmaz adamda bir şeyler var
Ama ben onu yarı yoşda bırakmak istemiyorum
kadının isteğiyle bir çocuk sahibi olmak
Ailenin hayır duasını almadan evlenme sakın... Er ya da geç üzülen sen olursun çünkü...Cok asik oldugum cok sevdigim biri var o da ayni sekilde hatta daha da siddetli bicimde beni seviyor. Fakat ailem kesinlikle onaylamiyor hatta beni onun yasadigi sehirden bile ayirdilar ki gormeyeyim. Sebep kendisinin evlenmis bosanmis olmasi ve kucuk bir bebegi olmasi. Onun ailesi de kesinlikle desteklemiyor beni istemiyorlar eski esiyle tekrar birlesmesinu istiyorlar. Suclamiyorum kimseyi cunku haklilar mantiga oturacak hicbir sey yok onun ailesi de istiyor ki çocuğunun düzgün düzenli bir hayatı olsun torunları onlardan uzak kalmasın bana onca hakaret edildi ama ben onlara kızamıyorum o da ana baba yüreği. Eski eşine sen hala bizim kızımızsın diyolar bana sanki boşanma sebebi olmuşum gibi bakıyolar. Kendisi hep çevremde olan biriydi ama boşanana kadar selam vermişliğim bile yok asla günaydın bile demedim bir kere olsun yani arkadaşlık ilişkimiz bile yoktu onun ilişkisi vardı sonra evliliği oldu benimse hislerim vardı yanlışa düşmekten korktum hep uzak durdum kendimi hep çektim hatta der benden nefret ettiğini düşünürdüm ama herkes beni sanki ben sebepmişim ayrılığına gibi suçluyor. O da beni suçluyor ben o daha evlenmeden ona bir günaydın desem o dağları yıkarmış benim için. ondan uzakta kalmak beni hergun öldürüyor. Evlensem bir dügünüm olmayacak ailesi beni istemeye gelmeyecek kendisi cok kisa sure evli kalip bosandigi icin borcu var yani evet hicbir mantigi yok bu isin. Arkadaslarim bile desteklemiyor ailen de sen de boyle bi hayati hak etmiyorsunuz diyor. Ama ben onu yarı yoşda bırakmak istemiyorum bu yola birlikte başkoymuşken en başında şimdi ona benden bu kadar nasıl diyeceğim. O ailesini karşısına aldı ben yapamıyorum ama nasıl benim için katlandıklarına karşı ehh benden bu kadar derim biliyorum mahvolur ölür. Yanlış bir evlilik yapmış olmak kadının isteğiyle bir çocuk sahibi olmak suç mu hayat bu insanların başına neler geliyor fakat ailem de diyor ki onun yanlışlarının ceremesini sen niye çekesin. Cevabım belli sevgisinden kalbim iki büklüm halde bu yüzden çekerim diyorum. Ailemse biz sana kıyamayız yüreğimiz el vermez mutsuzluğuna diyor. Çaresizlikten nefes alamıyorum yardım cevap da beklemiyorum hiç tanımayan birilerine derdimi açmak istedim dağlara taşlara haykırasım kendimi yollara vurasım var.