• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileye tek yollamama

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Kızla merak edıyorum esınız aılenıze tek gıtmenıze ızın vermıyorsa bunun caresı ne oluyor.
Aıleme yanlız gıtmeme pekte gonullu degıl ılla her haftasonu kendısı goturup getırecek aılemde hafta sonu gelme rahat edemıyoruz kalabalık oluyo babamlar vs evde dıyor. Bende hoslanmıyorum konustugumuzda ıse bazen agzından kırıcı laflar cıkabılıyor. Gıderım dedıgımde surat yapma kusme vs bunları yasıyorum

hangi psikoloji ile söylemiş olabilir bilemiyorum ama çok taviz verdiğinizi düşünüyorum.belli bir yaşa gelmiş insan neden ailesinin yanına tek gitmesin ki?
şurada ne demek istediniz anlayamadım.

Aıleme yanlız gıtmeme pekte gonullu degıl ılla her haftasonu kendısı goturup getırecek aılemde hafta sonu gelme rahat edemıyoruz kalabalık oluyo babamlar vs evde dıyor.

eşini ailesi çok dolduruyodur sürekli sizden konuşuyolardır eşinde kişi işi kendinden bilir hesabı seni yalnız göndermiyodur seni doldururlar diye

Annem hafta ıcı gel, hafta sonu ev kalabalık oluyor rahat rahat muhabbet edemıyoruz konusamıyoruz mısafır vs oluyor dıyor.
Esımle anneme gıdınce esım ıcerde oturuyor annem gıt esını yanlız bırakma otur dıyor, annemlere gıtmısım sureklı esımlemı oturacagım? Annem de rahat edemıyor . Dun gıdecegım, dedım sabah uyandırmaya calıstım sanane vs agır konusuyor suratıma bakmıyor bazen.gercekten ck yoruldum.ustelık bırde onceden ıyıles tek gıdersın hamılelıgın gecsın gıdersın bebek ıkı aylık olsun gıdersın vs hep bole oyaladı benı!

Bana böyle şeyler çok saçma gelir, düşüncesine bile tahammülüm yok.
Ama sizin yerinizde olsam onun da idrak etmesi için bende onu hiç bir yere ( erkek arkadaşlarıyla bile ) tek göndermem :34:
Nasıl oluyomuş görsün.

Ztn arkadasları ıle cıkıp gezmez bındebır gezer, bırıkı kez gıtme dedıgım yere gıttı, aılesı ve ıs yemegı ıdı keyfı yanı. Ama benı dınlemedı sımdı cnm ck sıkıldı bu konuya bas agrısı cekmekten bıktım artık, yenı evlenenler ılk bıkac yıl hep tek yollamıyo ne demekse! Kımısı otobuse bnmesne ızın vermez kımı arabayı tek surmesıne vs vs.ıkı uc yıl sonra artık buna kmse bakmaz dıye yolluyorlar yada sıkılıyorlar gotur getırden

Ztn arkadasları ıle cıkıp gezmez bındebır gezer, bırıkı kez gıtme dedıgım yere gıttı, aılesı ve ıs yemegı ıdı keyfı yanı. Ama benı dınlemedı sımdı cnm ck sıkıldı bu konuya bas agrısı cekmekten bıktım artık, yenı evlenenler ılk bıkac yıl hep tek yollamıyo ne demekse! Kımısı otobuse bnmesne ızın vermez kımı arabayı tek surmesıne vs vs.ıkı uc yıl sonra artık buna kmse bakmaz dıye yolluyorlar yada sıkılıyorlar gotur getırden

Kusura bakma ama hata sende de var
O niye ailesine tek gidiyo da sen gidemiyosun ?

Yeni evlilere izin verilmiyomuş ( izin kelimesinden nefret ederim ) hikayesi tam bi palavra. Şuraya gidiyorum der gidersin, bunca yıl nasıl tek gidebiliyosan. Eşin ı-uydurmuş yeni evli hikayesini nasıl başlarsan öyle gider bu işler.

Bıkere gıttı normalde bensız gtmıo ılla benıde gtrcek bn gelmezsem tek gıdıyo . Ya surat yapmasından bıktım ya dort bes gundur salonda yatıo ve bısurat bı surat sankı anne babasını oldurmusum. Kendısı ve aılesı sayesınde mıde kanaması gecırdım sımdıde sureklı basım agrıyor stresten sutum kesılıyor umrunda bıle degıl sankı cok uzuluyorum

yok artık aileme gitmek için izin mi alacağım onsuz niye gidemiyormuşum ne oluyormuş yani
böyle bi istekle gelemez bile eşim

hiç olmadı haftanın 2 günü iş çıkışı uğruyorum anneme
aynı şekilde eşimde istediği zaman ailesine tek gider
nasıl alıştırırsanız öyle gider baştan tavrınızı koysaydınız bu tür istekleri olmazdı

zamanında sınırlarınızı çekmezseniz sonra sıkıntılar başlar böyle

Bıkere gıttı normalde bensız gtmıo ılla benıde gtrcek bn gelmezsem tek gıdıyo . Ya surat yapmasından bıktım ya dort bes gundur salonda yatıo ve bısurat bı surat sankı anne babasını oldurmusum. Kendısı ve aılesı sayesınde mıde kanaması gecırdım sımdıde sureklı basım agrıyor stresten sutum kesılıyor umrunda bıle degıl sankı cok uzuluyorum

Bırak üzüntüden sıkıntısan o mide kanaması geçirsin sen neden bu kadar kasıyorsun ki. Ne demek izin vermiyor. İzin vermiyor dediğin kişi senin kocan sahibin değil.
İZİN VERMİYOR kelimesinden nefret ediyorum. Anama babama giderken haberi olsun diye canım ben anneme gidiyorum dersin o kadar. Herkes durması gereken yeri ve haddini bilecek. Bu nedir erkekleri bu kadar baş tacı etmek , sahip rolü yüklemek ...Biraz kendine güven , silkelen ve kendine gel arkadaşım. Kendini ve kuzunu düşün. Suratını 5 gün değil 5 ay assın isterse. Nasılsa durması gerektiği yeri öğrenir....

gerçekten şu erkekleri bende anlayamıyorum ya insanı okadar sıkıyorlarki artık ailene gitsen de bir tat bırakmıyorlar çok kasıyorlar birde çocuğun var ve bunlar hala devam ediyosa eşiniz ailesinin dolduruşuna geliyordur bence insanın emdiği sütü burnundan getiriyorlar bende çok sıkıldım artık erkek eğemenliğinden....-

Sen kendi kendine ediyorsun, ona bişey olduğu yok
Höt diyor, istediği oluyor resmen. Söylediği mantığa uymasa bile.

Al bebeğini, gidin anneannesine. Gezin gelin, muhabbette iyi gelir sana.
Evde tıkılıp duruyorsun, düşünüp kendine acıyorsun. Bebeğine de yazık sütüne sebep oluyorsunuz.
Ne barbar bi adam, seni geçtim yavrusunu bile düşünmüyo. Sen niye onu bu kadar hayatının merkezi yapıyosun ki.
Ufacık birşey için bile 4-5 gün salonda uyuyan bi adam bu, değiyo mu yani bunlara ?

Arkadaslar evlenmeden bole degıldı bole bısı hıc dıyemedı dıyemeıdıgı ıcınde oyaladı hep ztn aylarca yattım tek markete bıle gıdemedım bayılmalarım vs oldu.
Aılesının doldurabılecegı bu konuda aklıma gelmemıstı aslında ıftırada atmıslardı, ızın vermıyordan kastım ıstemıyor gıdeegım dıyorum surat surat ters ıfadeler ayrı yatmalar!

Kızla merak edıyorum esınız aılenıze tek gıtmenıze ızın vermıyorsa bunun caresı ne oluyor.
Aıleme yanlız gıtmeme pekte gonullu degıl ılla her haftasonu kendısı goturup getırecek aılemde hafta sonu gelme rahat edemıyoruz kalabalık oluyo babamlar vs evde dıyor. Bende hoslanmıyorum konustugumuzda ıse bazen agzından kırıcı laflar cıkabılıyor. Gıderım dedıgımde surat yapma kusme vs bunları yasıyorum

Benim başıma gelmedi o yüzden bu konuda bir fikir veremeyecegim ama çok saçma sanki kötü biryere gidiyorsun. Ama annene söyle o gelsin sabah kocan işe gider gitmez gelsin, birlikte kahvaltı yapın akşama kadar oturun onada birsey demez heralde.
Bir kadın ayağını yere sağlam basıyorsa, kocasına da vazgeçilmez biri olmadığını hissetirdiğinde herşey yolunda gider. Yoksa adam bu bensiz hiç birsey yapamaz, benim sözümden çıkamaz, boşansa işi yok gücü yok diye hissetti mi oyuncak gibi oynuyor karısıyla buna fırsat vermeyeceksin

kendızınıden çok tavı vermişsiniz ilk zamanlar buna karşı çıkabılseyınız oda alışırdı yalnız gıtmenıze

benı dınelemeyen hanım ne demekya sankı amerıkaya gıtmek istıyorsun

sen evlenmedn önce o evde yaşıyordun acaba haberı varmı

Erkeklere, kadına karışma hakkı neden bu kadar veriliyor anlamış değilim? O kim ki senin ailenle görüşmene sınırlar koyabiliyor? İzin almak ne demek... sen ailene giderken yalnızca eşine haber verirsin, izin almazsın. Böyle saçma şey mi olur.

Konu icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Haklısın zor bir durum en baştan tavrını koysan belki böyle olmazdı ama sen sürekli tavır koymaya bak sonuçta arkadaşlarımla eğlenmeye gidiyorum demiyorsunya en doğal hakkım anneme gidiyorum diyeceksin benim 22 yaşında yeğenim evli kız babasının evine yanında eşi olmadan asla gidemiyor daha 6 aylık evliler ileride bu durum değişirmi onuda bilemiyorum yıllar önce evlenen bir arkadaşım vardı onuda eşi asla yanlız bir yere göndermezdi ne zamanki evlilikleri onuncu yılı doldurdu kadın rahata erdi artık gidebiliyor allah korusun insanı böyle sığ görüşlülerden allah yardımcın olsun.

Back
X