• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileye tek yollamama

Ben bu konuda hemcinslerimi haksız görüyorum,bence tavizi sizler veriyorsunuz...
Erkekler avuç içine alınıp istediğin gibi yoğrulmaya oldukça müsaitler bence.
Hem ne demek aileye giderken izin alınacağı,tek gidilemeyeceği?
Utanmıyorsa elinizden tutsun çocuk gibi gezdirsin,öyle şeymi olur?
O yokken ailen vardı,seni yetiştiren büyüten ve kendi elleriyle eşine teslim eden senin ailen.
Böylesi bi durumda nasıl ketum olabiliyor,ona bu csareti kim veriyor bence onu araştır sen.
Şimdiye dek böyle bişey hiç yaşamadım,hissetmedim bile kii kendisi der bazen bunaldığımda istersen annenlere git bikaç gün havan değişsin yada ben alıp getireyim değişiklik olur diye.
Eşinin sana bu konuda destek olması lazımken,köstek olmasını çözemedim.

Neden göndermediği önemli bence..
Size mi güvenmiyor, ailenize güvenmeyecek hali yok zaten..
Böyle hasta ruhlu erkeklerden nefret ediyorum, basıcaksın tekmeyi, yada sende göndermeyeceksin..
Bizim bir akrabamız var o adamda öyle karısını ailesine bile yollamıyor, asalak herif kız işe girecek neymiş tanıdık yer olacakmış yoksa çalıştırmazmış, ah be küçük beyinli herif sana özel iş mi bulunacak, tüm dünya senin karına göz dikti sanki beyinsiz sinirlendim yine..
Sizin durum da öyle mi herye mi göndermiyor?

Neden göndermediği önemli bence..
Size mi güvenmiyor, ailenize güvenmeyecek hali yok zaten..
Böyle hasta ruhlu erkeklerden nefret ediyorum, basıcaksın tekmeyi, yada sende göndermeyeceksin..
Bizim bir akrabamız var o adamda öyle karısını ailesine bile yollamıyor, asalak herif kız işe girecek neymiş tanıdık yer olacakmış yoksa çalıştırmazmış, ah be küçük beyinli herif sana özel iş mi bulunacak, tüm dünya senin karına göz dikti sanki beyinsiz sinirlendim yine..
Sizin durum da öyle mi herye mi göndermiyor?

Ağzına sağlık ben bu kadar açık yazamazdım kalbimden geçenler olmuş:))

Ztn arkadasları ıle cıkıp gezmez bındebır gezer, bırıkı kez gıtme dedıgım yere gıttı, aılesı ve ıs yemegı ıdı keyfı yanı. Ama benı dınlemedı sımdı cnm ck sıkıldı bu konuya bas agrısı cekmekten bıktım artık, yenı evlenenler ılk bıkac yıl hep tek yollamıyo ne demekse! Kımısı otobuse bnmesne ızın vermez kımı arabayı tek surmesıne vs vs.ıkı uc yıl sonra artık buna kmse bakmaz dıye yolluyorlar yada sıkılıyorlar gotur getırden

Benim bildiğim evlendiğin günden sonra 3 gün gitmez gelin baba evine, uğursuzluk falan derler işte, ki ben ertesi gün gittim gördüm annemi..
Eşiniz 3 günü 3 yıl yapmış, buna inandınız mı, yada neden uyuyorsunuz böyle komik bir cümleye

Annene hak verdim oturup kızımla konuşayım yada kadınlar toplanıp sohbet ortamı olsun diyor ama eşin her seferinde gelirse nasıl olacak böyle birşey her dakika sizin yanınızda.Büyük konuşmak istemiyorum Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın anneme gitmeme neden karışacakmış, kendine ne sanki beni büyüten, emek veren kendimi olacak o zaman bende onu göndermem nasıl oluyormuş görmüş olur.

Ağzına sağlık ben bu kadar açık yazamazdım kalbimden geçenler olmuş:))

İnanılmaz sinirleniyorum böyle tiplere, mağra devrinden kalan adamlar bunlar, bunları İran'a falan yollamak lazım layık olduğu yerler oralar çünkü,
kız beni arıyor bana iş bul nolur çok sıkışığız diyor,
ben nereden bulayım, bak gazeteden diyorum eşim izin vermiyor diyor, içimden o eşinin topuğuna sıkmak gerek diyorum yani,
benim elime verecekler ki dünyayı zehir edeceğim o tipleri
:47:

İnanılmaz sinirleniyorum böyle tiplere, mağra devrinden kalan adamlar bunlar, bunları İran'a falan yollamak lazım layık olduğu yerler oralar çünkü,
kız beni arıyor bana iş bul nolur çok sıkışığız diyor,
ben nereden bulayım, bak gazeteden diyorum eşim izin vermiyor diyor, içimden o eşinin topuğuna sıkmak gerek diyorum yani,
benim elime verecekler ki dünyayı zehir edeceğim o tipleri
:47:

Bende çok sinir oluyorum çevremde böyle şeyler olunca söylüyorum bazende alıştırılmış baştan beri belli bir yerden sonra ses çıkaramıyorlar malesef.Kendine güveni olmayan erkeklerin olmayan güçlerini gösteriş biçimi olarak görüyorum bu durumu.Kadınlara yaptığı şeylerin aynısını onlara yapmak gerek anlasınlar..

Kızlar inanın bana okadar çok varki bu tip erkek Evlenmeden önce yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım vardı evlendikten sonra inanın bizim eve hiç gelemedi kocası yollamadı zaten ailesi başka şehirdeydi onlarada asla yanlız gidemedi.
Akrabımız evleniyordu düğün evde oldu gelin kızın kızkardeşi evliydi babasının evine ablasının düğününe geldi kız kocasıyla birlikte kocası evin salonunun kapısına dikildi kız başını bile kaldırmadan yarım saat oturdu ve kocası aldı götürdü bizi şok olduk bune böyle diye kızın annesi biz alıştık 2 yıldır durum böyle bugün yine çok durdular dedi. ben halime yatıp kalkıp dua ediyorum.sende dua et bence zamanla düzelir seninkisi biraz daha evlilik eskisin.

Bıkere gıttı normalde bensız gtmıo ılla benıde gtrcek bn gelmezsem tek gıdıyo . Ya surat yapmasından bıktım ya dort bes gundur salonda yatıo ve bısurat bı surat sankı anne babasını oldurmusum. Kendısı ve aılesı sayesınde mıde kanaması gecırdım sımdıde sureklı basım agrıyor stresten sutum kesılıyor umrunda bıle degıl sankı cok uzuluyorum

küsmesi gereken siz olduğunuz içindir belki de
eğer kızım kocası izin ?? vermedi diye bana gelmedi
o dakka silerim onu
ne kıymetliymiş şu kocalar be

Kızlar inanın bana okadar çok varki bu tip erkek Evlenmeden önce yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım vardı evlendikten sonra inanın bizim eve hiç gelemedi kocası yollamadı zaten ailesi başka şehirdeydi onlarada asla yanlız gidemedi.
Akrabımız evleniyordu düğün evde oldu gelin kızın kızkardeşi evliydi babasının evine ablasının düğününe geldi kız kocasıyla birlikte kocası evin salonunun kapısına dikildi kız başını bile kaldırmadan yarım saat oturdu ve kocası aldı götürdü bizi şok olduk bune böyle diye kızın annesi biz alıştık 2 yıldır durum böyle bugün yine çok durdular dedi. ben halime yatıp kalkıp dua ediyorum.sende dua et bence zamanla düzelir seninkisi biraz daha evlilik eskisin.

Neye dua edecek anlamadım?
Kendisini şanslı da hissetsin mi?

Bende çok sinir oluyorum çevremde böyle şeyler olunca söylüyorum bazende alıştırılmış baştan beri belli bir yerden sonra ses çıkaramıyorlar malesef.Kendine güveni olmayan erkeklerin olmayan güçlerini gösteriş biçimi olarak görüyorum bu durumu.Kadınlara yaptığı şeylerin aynısını onlara yapmak gerek anlasınlar..

çok beğendim bu yorumunuzu o kadar haklısınız ki kendine güvenmeyen erkeklerin yaptığı şeyler bunlar, çevrede o kadar çok var ki sadece bu arkadaşın kocası değil, bu adamlara restini çekemeyen kadınlarda da var hata ama o kadınların babalarında da hata buluyorum çünkü kızlarına özgür birey olduklarını ve haklarını savunmayı öğretmek yerine, oraya gidersen döverim buraya gidersen söverim modunda ve ben erkeğim pozuyla dolaşıyorlar, sonuç kendine güvensiz kadınlar ve egoları tavan yapmış erkekcikler,
bence huzurunuz açısından en güzeli alttan alttan olayı bilinçaltına göndermek yani annenize gittiğinizi kötü bir amaç için gidemeyeceğinizi, kendiniz yalnız hissettiğinizi, psikolojinizin bozulduğunu, çocukla ilgili tecrübeli birine ihtiyacınız olduğunu falan bence anlatın sürekli biraz zor ama ben gidecem, gidemezsin, yok gidecem muhabbetleri ne yazık ki kavgayla bitiyor o yüzden uygun zamanlarda bu konuyu açıp anlatın hislerinizi üstüne gitmeden, umarım dinler ve anlar :6:

ben yurt dışında oturuyorum kendim gidiyorum aileme uçakla, aynı şehirde ailene nasıl gidemezsin? peki ailene değil de, alışverişe falan nasıl gidiyorsun yalnız?

kizlar iyi hos yaziyorsunuz da birde dünyanin acida olsa gercekleri var.
banada kocam dahil istisnalar haric hickimse karisamaz.
ama her aile her koca bir olmuyor maalesef.
zamanina babamda annemi ayni köyün icinde olmlarina ragmen annesinin evine iki görümcesiyle beraber ve tam tamina 2 saatligine gönderiyormus annemde boyun egiyormus. gitmeden telefon aciyormus ve vardiklarinda yemek cay sofra bile hazir oluyormus düsünün, sofradan kalkip geliyrmus geri. ani ne özel biseyler konusabiliyormus annesiyle kizkardesleriyle nede rahat rahat oturabiliyormus. onlarin istedigide oymus zaten. dolduramayacakarmis annemi. peeehh. neyseki babamin bu durumu kisa sürmüs. aklini basina almasi fazla zaman almais. babm simdi zamanindaki bu cahilliginden dolayi bin pisman annem de özgür kadin modunda ama neye yarar?

demek istedigim ya sabredeceksin yada restine cekeceksin arkadasim. ufak bir tüyo vereyim :) ilerde bir kizimiz oldugunda evlendiginde damadimiz hic yalniz birakmasa bizi kizimizla bize derdini anlatamasa icini dökemese öyle el gibi gelip gitse biz ne yapardik hicmi icimiz yanmadi hicmi üzülmezdik bi düsünsene de. empti yapmasini sagla....

bunun çaresi ne diye sormuşsun ya çaresi şu..
eşyalarını toplayıp annenlerin evine yerleşiyorsun ki eşin senin nerden geldiğini ve canın isterse nereye döneceğini iyice anlasın..
adam seni hapis etmiş resmen, birde suratını çekiyormuşsun fakat ben sende bir tepki göremedim neden?
bu adam senin için vazgeçilmez mi?
ayrıca annen son derece haklı.. annen sana yalnızken evliliğinin nasıl gittiğini sorabilir, tecrübelerinden faydalanabilirsin tabi eşin başınızda dikilirken bunların hiç biri mümkün değil..

Back
X