- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
Kızlar birşey merak ediyorum sevgilinizle buluşmak için ailenıze yalan söyluomusunz?
Bundan 2-3 ay önce bizimkiler öğrendi sevgilimi haberleri var yani, hala izin alırken çekınıyorum söyleyemıyorum gene ufak tefek geç kalmalar oluyor eve. Bunu nasıl düzelticem ?:26:
yani canım bende de oluyordu sonradan anladılar durumu. ben masustan arkadaşımı aratıyordum. annemi arıyordu elife ulaşamadım teyzecim diyordu bugün şuraya gidicektik falan diyordu :)) gerçi şimdi naşnlıyız uzağız ama o günler güzeldi ya :)
Kızlar birşey merak ediyorum sevgilinizle buluşmak için ailenıze yalan söyluomusunz?
Bundan 2-3 ay önce bizimkiler öğrendi sevgilimi haberleri var yani, hala izin alırken çekınıyorum söyleyemıyorum gene ufak tefek geç kalmalar oluyor eve. Bunu nasıl düzelticem ?:26:
başına gelmeyen yoktur
:)
çok hoş hatırlanacak anılar bunlar
heleki birde babana yakalndıysan
seninkiler öğrenmiş ve kabullenmiş ise
yalan söylemene gerek yok artık
arkadaşımla görüşüceğim dersin
isim vermeden
zaten anlayacaklardır
ama direk sevgilim yada ismi ile söylemediğin içinde
muhtemelen anlamazlıktan geleceklerdir
bende öyle olmuştu
Bende hep yalan söylerdim sonunda anneme anlattım ama tabii babam bilmiyodu izin alırken gene yalan söylerdim babama ama annem bilirdi .
Sözlenene kadar böyle gitti sonra zaten sözlüm diye çıkıyodum dışarı
Ama babam "Geç Kalma" lafını her zaman derdi canı sağolasıca canım babamm
Aslında herşey bizim iyiliğimiz için de cahillik heves sanırım yakında Allahım nasip ederse bende anne olacam o zman onları daha iyi anlıcam sanırım
Üzülme her genç kızın başına gelmiştir
Tabiki de bizim için ama gel gör ki genciz
Daha hiç babama söylemedim söylersem ne der bilmiyorum
Ama 1 saat'ten fazla izin vermez eminim :26:
Bırak sevgililiği nişanlandık hala yalan söylüyorum.
Zaten nişanlandık mı onu da anlayamadık bu yüzden, babam çok despot bir adam.
8 senelik sevgili hayatımızda hep gizlendik, saklandık 1 senelik nişanlılık sürecinde de aynı şekilde gideceğiz sanırım..
Yani üzülme, yalnız değilsin..
evet emin ol vermez diyebil,rim cnm
Babalar kız evlatlarına daha düşkün heralde ben çıkamıyorum abimm ohh gece gelir ona bişey denmez diye çok tartışırdım annemle
garibim nazımı niyazımı hep o çekti hakkını nasıl ödeyeceksem ...:26:
Ayy o kötüymüş ama sanırım bizde böyle oluruz.
Cunku ben izin alamıyorum öyle bi yeteneğim yok
Benim var ama dilimden anlayabilen yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?