Aileye yalan

Benim annem de babam da biliyor en başta annem biliyordu ama ben hala çekiniyorum izin konusunda gene yalana basvuruyorum :26::26:

Haahha yüzsüzlük değil canım ya çok tatlı bunu diyebilmek bende bazen anneme diyorum akşam sinemaya filan izin verir artık babam diyorum ama ters bir bakış geliyor

rahat ol nasılsa ailen biliyormuş bu bir avantajdır.utanma ama nasılsa ailem biliyor dıyede çokta rahat olma. buluşmlara falan giderken dikkatli ol takip edilebilirsin.

İşten çıktıktan sonra görüştüğümüz için takıp olmaz Evet avantaj gibi duruyor ama bana daha sıkıntı oldu bu durum

Normal arkadaşlarınla buluşacağın zaman isim vererek çık. Mesela Canan'la kahve içmeye gidiyorum gibi. Sevgilinle buluşacağın zaman sadece arkadaşımla buluşmaya gidiyorum de. Böylece her dışarı çıktığında sevgilinle buluştuğunu zannetmezler ama yalan da söylemiş olmazsın çünkü onlar o 'arkadaş'ın kim olduğunu biliyor olacaklar :)

Babam didiklemeye bayılıyor valla arkadaş mı? Hani şu 2 yıl çıkıp bize son 2 ay da söylediğin arkadaş mı diyor ayyy çok utanıyorum ama ya bana da yazık

Ooooo ne yalanlar ne yalanlar. Bir akşam saat 7 gibi 2- 3 saatliğine evden çıktım. Evde olmadığımı anlamamışlar. Sağolsun kardeşim idare etti. Ama eve girerken nerdeyse yakalanıyordum. Kardeşim kolumdan tuttuğu gibi banyoya itip kapısını kapatmıştı.

Bazen buluştuğumda babam arıyordu. Ay yakalandık ay gördü ay buralarda bir yerde kesin bizi izliyor diye diye panik yapıyordum. Ve dışarıda gördüğüm her adamı babama benzetiyordum.

O yalanlar çok yorucu ve yıpratıcı oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…