mrb arkadaşlar ben işin içinden cıkamıyorum biz ailelerden ayrı bir sehirde yasıyoruz ama burda cok yanlız kaldık kimsemiz yok alışamadım bi türlü buraya şimdi annemin karsı dairesine tasınmayı düşünüyorum ailelerde istiyo bunu ama tek sorun eşimin işi orda iş bulacakmı bulamıycakmı yada ailelerde iç içe olmak bizim düşündüğüz gibi cok iyi bişeymi yoksa biz uzaktamıyız diye böyle düşünüyoruz bilmiyorum kafam cok karıştı...
taşınırsak kendi evimize tasınıcaz kira derdimiz olmayacak bu olumlu nedenlerden biri bide bebek için ugraşıyorum ve bu sürecte yanımda birileri olsun destek olsun istiyorum ama yinede kafam karısık işte ailelerle yaşayıp mutlu olanlardan biraz casaret almak istedim doğrusuNeden eşinizin eşini kurulu düzeninizi bozuyorsunuz ki
Alışmaya çalışın sizde bu devirde kolay mı iş bulmak
Uzak olmak içiçe olmaktan daha iyidir bence
Fazla samimiyet olunca ailelerin egoları da işin içine giriyor genelde .
Kurulu düzen sırf aile yanında olmak için bozulmaz. Veinan o kadar süper bir şey değil. Annemlerle aynı sitedeyiz, iki ev sorumluluğu taşıyorum bu sebepten. İki eve alışveriş, iki evin faturaları, ailenin sağlık sorunları derken kendine ayıracak zamanın olmuyor. Pazartesiden beri annem ameliyat olduğu için hastanede kalıyorum onunla birlikte. Bugün biraz dinlenmek duş falan almak için geldim şimdi eve yarın yine gideceğim. Başka bir şehirde yaşayan abim ve ablam da arayıp sormakla yetiniyorlar. Aile yanında oturmak demek çok çok fazla sorumluluk demek...mrb arkadaşlar ben işin içinden cıkamıyorum biz ailelerden ayrı bir sehirde yasıyoruz ama burda cok yanlız kaldık kimsemiz yok alışamadım bi türlü buraya şimdi annemin karsı dairesine tasınmayı düşünüyorum ailelerde istiyo bunu ama tek sorun eşimin işi orda iş bulacakmı bulamıycakmı yada ailelerde iç içe olmak bizim düşündüğüz gibi cok iyi bişeymi yoksa biz uzaktamıyız diye böyle düşünüyoruz bilmiyorum kafam cok karıştı...
kırılsın zaten bu iyi birşey değil ben öyle kendi yada eşinin ailesiyle oturup da aman ne mutluyum diyenini görmedim aynı şehirde olabilir de aynı apartman zarardan başka birşey getirmez size yol yakınken vazgeçiniyice cesaretim kırıldı yaa
taşınırsak kendi evimize tasınıcaz kira derdimiz olmayacak bu olumlu nedenlerden biri bide bebek için ugraşıyorum ve bu sürecte yanımda birileri olsun destek olsun istiyorum ama yinede kafam karısık işte ailelerle yaşayıp mutlu olanlardan biraz casaret almak istedim doğrusu
mrb arkadaşlar ben işin içinden cıkamıyorum biz ailelerden ayrı bir sehirde yasıyoruz ama burda cok yanlız kaldık kimsemiz yok alışamadım bi türlü buraya şimdi annemin karsı dairesine tasınmayı düşünüyorum ailelerde istiyo bunu ama tek sorun eşimin işi orda iş bulacakmı bulamıycakmı yada ailelerde iç içe olmak bizim düşündüğüz gibi cok iyi bişeymi yoksa biz uzaktamıyız diye böyle düşünüyoruz bilmiyorum kafam cok karıştı...
annem mesela kizkardesime yemek yapiyor, hergun gelsin alsin gitsin istiyor.iyice cesaretim kırıldı yaa
annem mesela kizkardesime yemek yapiyor, hergun gelsin alsin gitsin istiyor.
Ama belki kardesim kendi pisirmek istiyor, yada baska yemek istiyorlar.
Yani kendi anneni bile idare etmek zor.
Ya da ariyorum bazen soruyorum ee anne naptiniz, bir haftadir gorusmedik diyor mesela.
Bekliyor sonucta.
Yani bir de siz karsi karsiya oturacaksiniz, kapiyi kapatip rahatlamak gibi sansin yok.
Esinle problemin olsa da kesin ailen bilicek.
Ya bunlari cok iyi idare edebilen ya da sallamayan biri olucaksin.
Mesela bir arkadasim var, istanbulda, kayinvalidesi, kendi annesi karsi apartmanlarda yasiyorlar.
Annesigil de her sene gelip burda yurtdisinda kizin yaninda 6 ay kaliyorlar.
Kayinvalidesi de isteyince geliyor.
Gul gibi geciniyor.
Cunku hepsinin agzi var dili yok.
Hele arkadasimin annesi gordugum en vefakar annelerden biri, hep idare ediyor herseyi.
Arkadasim da zaten herseyi kafaya takmaz, herseyin iyi tarafini gorur.
Onlar cok iyi.
Ama iste bu karaktere bagli.
Otur dusun senin karakterin, esinin karakteri nasil diye, ona gore karar ver.
ben 8 saat uzaklıkta oturuyorum ve inanın apartmandan bir allahın kulu daha kapımı calmış değil ki be cok arkadaş cevresi olan kalabalık aileden gelen biriydim şimdi sudan cıkmış balığa döndümBen ilk evlendiğimde uzak olsun tatlı olsun mantığıyla her iki aileye de 1 saatlik yol mesafesinde bir yerden tuttum evimi,
Ayını senin gibi kendimi yalnız hissettim, yapamadım alışamadım bu sefer ailelere 20dk mesafede oturuyorum.1 senedir huzurum yok, herşeye karışıyorlar, çat kapı geliyorlar (tabi insana kendi ailesi batmıyor) o kadar pişmanım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?