• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aileyle aynı apartmanda oturmak

canım ben sabırsız sinirli bi yapım var eşim sakin herseyi allatn alan benim tamtersime cok sabırlıdır annemde fedakardır şimdşye kadar k.v hiç sorunum olmadı üstelik hergün tlfnda ailem ve k.vmle konusuruz inş tasındığımdada bu düzenimiz devam eder ben sorun yaşamak istemiyorum bi alt kata tasınma sansımda var ama karsı daire yeni yapıldı daha herseyi yeni bilemedimki şimdi
farketmez ki ha karsi daire ha alt kat.
ben kotu olur demiyorum kesinlikle sadece karakterinize ve beklentilerinize bagli diyorum.

ben 8 saat uzaklıkta oturuyorum ve inanın apartmandan bir allahın kulu daha kapımı calmış değil ki be cok arkadaş cevresi olan kalabalık aileden gelen biriydim şimdi sudan cıkmış balığa döndüm
ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum ama şunu anlatmaya çalışıyorum.Ailene yakın bi yere geldiğinde de artık kendini yalnız hissetmeyeceksin, bildiğin tanıdığın muhitte oturacaksın evet ama bu seferde farklı sorunlarla karşılaşacaksın.o yüzden çok iyi düşünmeni öneririm, dertlerinin başlıkları değişecek diye düzenini (özellikle iş düzenini) bozmaya değer mi sen karar verebilirsin.

mrb arkadaşlar ben işin içinden cıkamıyorum biz ailelerden ayrı bir sehirde yasıyoruz ama burda cok yanlız kaldık kimsemiz yok alışamadım bi türlü buraya şimdi annemin karsı dairesine tasınmayı düşünüyorum ailelerde istiyo bunu ama tek sorun eşimin işi orda iş bulacakmı bulamıycakmı yada ailelerde iç içe olmak bizim düşündüğüz gibi cok iyi bişeymi yoksa biz uzaktamıyız diye böyle düşünüyoruz bilmiyorum kafam cok karıştı...
Bebek olunca öyle bi vaktinizi alacak ki kimseyi aramayacak gözünüz. Hiç riske edip işi gücü bırakmaya değmez. Bi düzen kolay mı kuruluyor. Hadi eşiniz işinden memnun olmasa neyse. Ya gittiğimiz yerde eşiniz işine alışamazsa durduk yere sorun işte

mrb arkadaşlar ben işin içinden cıkamıyorum biz ailelerden ayrı bir sehirde yasıyoruz ama burda cok yanlız kaldık kimsemiz yok alışamadım bi türlü buraya şimdi annemin karsı dairesine tasınmayı düşünüyorum ailelerde istiyo bunu ama tek sorun eşimin işi orda iş bulacakmı bulamıycakmı yada ailelerde iç içe olmak bizim düşündüğüz gibi cok iyi bişeymi yoksa biz uzaktamıyız diye böyle düşünüyoruz bilmiyorum kafam cok karıştı...
Bu birazda sizin aile yapınıza bağlı. Anneniz genelde de işinize karışmayan biri ise hem ev kirası vermicek olmanız büyük avantaj hemde Allah nasip ederde bebeğiniz olursa büyük avantaj. Eşim uyumlu benden bile daha az sinirli demişsiniz buda sizin için bir avantaj değerlendirilebilir.

uzakta ve yalniz oldugun icin sana cok matah geliyor : ) cok icice olmak da iyi degil.. kendi ailen de dahil buna.. canin istediginde gidebilecegin bi mesafede olmasi guzel olabilir, onun disinda, siz de esinle bi ailesiniz artik, ayri bi hayatiniz olmali, kapi komsusu olmak rahatinizi bozabilir..

Aileye göre değişir, size karışmıyorlarsa güzeldir. Ortayı bulmak gerek,fakat aileye yakın olmak bi yerde çok iyi. Eşiniz önce iş baksın oralarda imkanlara göre değerlendirme yapın. Hayırlısı olsun.

Her iki tarafın ailesine de eşit mesafede olmakta yarar var derim.Genelde kız tarafının ailesinden pek sorun çıkmaz ama yine de tercihen aynı yerde olmanız iyi fikir değil.

hamilelikten sonra annemin üst katına taşındım ,bebek olduktan sonra da iyiki gelmişim dedim..rahatlıkla işime geri döndüm çocuğumu uyandırmadan,soğuğa çıkarmadan sabahları aşağıya bırakıyorum..eğer yakın olmasaydık sabahın köründe o soğukta her sabah uyandırıp hazırlamak ,kreşe göndermek ya da anneanneye bırakmak çocuğum için eziyet olurdu ve vicdan azabı duyardım çalıştığım için...ben genel olarak memnunum herşeyime koşturuyorlar,yemek derdim olmuyor mesela ben alışveriş yapıyorum annem pişiriyo biz alıp evimizde yiyoruz..akşamları bi yere çıkmak istersek kafamız rahat oluyo biliyoruz ki çocuğumuz emin ellerde..ben ailem hiçbirşeye karışmadığı ve anlayışlı oldukları için zorluk yaşamadım açıkçası...
beklediğim destek buydu cok teşekürler

bir arkadaşım kızını alt katına taşıdı ama bin pişman oldu.en ufak sesleri yükselse huzursuz oluyorum diyordu ve daha bir çok sıkıntı olmuş.şu anda arkadaşım aylarca şehir dışında duruyor da kafası rahatladı.

bunu yazmayı borç bildim kendime ama herkes aynı olacak diye bişey yok..şuan annemin evindeyim..evlendiğim zaman yazlıkta oturdum..kaynanam ve görümcem alt katımda ayrı dairelerdeydiler...onlar sadece yazın orda tabi..şuan aynı sokaktayız yine :) sonuç ne mi ? aşırı karışmalarından herşeye müdahaleden şimdi ayrıyız ve boşanma davamız başlamak üzere..7 aylık evliyim .arkadaşlar bilir konumu

bunu yazmayı borç bildim kendime ama herkes aynı olacak diye bişey yok..şuan annemin evindeyim..evlendiğim zaman yazlıkta oturdum..kaynanam ve görümcem alt katımda ayrı dairelerdeydiler...onlar sadece yazın orda tabi..şuan aynı sokaktayız yine :) sonuç ne mi ? aşırı karışmalarından herşeye müdahaleden şimdi ayrıyız ve boşanma davamız başlamak üzere..7 aylık evliyim .arkadaşlar bilir konumu
ayy allah korusun canım bizde 8 aylık evliyiz ikimizin aileside öyle cok karısan aile değil şimdilik tek sıkıntımız iş görünüyo onuda aramaya başladık bile ama korkmaya başladım yorumlardan sonra

Uzaktasınız diye böyle düşünüyorsunuz..

ay allahım ne yapcam ben kira vermeyelim yanlız kalmayalım dedik daha farklı sorunlar bizi bekliyo galiba bide ailelere söyledik tasınmak istedigimizi

Planlar değişti dersiniz illa gelin demezler galiba. Oturdugunuz yerde bir kurulu düzende var. Cok nadir sorun yaşamayan ciftler.. iyi düşünün

Planlar değişti dersiniz illa gelin demezler galiba. Oturdugunuz yerde bir kurulu düzende var. Cok nadir sorun yaşamayan ciftler.. iyi düşünün
kesin karar vermeğimiz için anneme belki gelmem dedim bu seferde orda tek basınasın ha diyince gelemiyosun tek basına durup olayları kafanda kurup üzülüyosun diyo(bebek olayı) eger gitmeden iş bulursak belki aynı şehre ama farklı bi semte tasınırız

kesin karar vermeğimiz için anneme belki gelmem dedim bu seferde orda tek basınasın ha diyince gelemiyosun tek basına durup olayları kafanda kurup üzülüyosun diyo(bebek olayı) eger gitmeden iş bulursak belki aynı şehre ama farklı bi semte tasınırız

bu açıdan bakılırsa yalnz kalmamanz icin iyi tabi. Artıları eksileri neler olabilir onlari degerlendirin o halde hangisi agr basarsa ona gore karar verrsnz

Canım benim kayınvalidem yan dairemede annemde alt katımda oturuyor.4 aynoldu cok sükür memnunum

taşınırsak kendi evimize tasınıcaz kira derdimiz olmayacak bu olumlu nedenlerden biri bide bebek için ugraşıyorum ve bu sürecte yanımda birileri olsun destek olsun istiyorum ama yinede kafam karısık işte ailelerle yaşayıp mutlu olanlardan biraz casaret almak istedim doğrusu
Keşke 6 yıl uzak yaşamasaydım diyorum.kızımla ilgileniyor herkes bir nefes uzagımda cok memnunum

Bazen güzel bazense zor yonleri var..
İki arada kalmak gibi..
Eşiniz problem etmiyorsa bence tasinin..
Senin dengeyi iyi kurman ve idare etmen gerek

Back
X