• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aileyle aynı apartmanda oturmak

Ne esimin ailesiyle ne de kendi ailemle yakin oturmak istemezdim.
Ozgurlugune duskun biriysen hic bulasma. Yok ben gelmeleri gitmeleri severim, catkapi misafirliklere bayilirim dersen olabilir.

taşınırsak kendi evimize tasınıcaz kira derdimiz olmayacak bu olumlu nedenlerden biri bide bebek için ugraşıyorum ve bu sürecte yanımda birileri olsun destek olsun istiyorum ama yinede kafam karısık işte ailelerle yaşayıp mutlu olanlardan biraz casaret almak istedim doğrusu
yani sen istedin ki olumlu yorumlar gelsin :)
malesef canım burda %95 insan memnun değildir
şahsen bende istemem
sırf yalnız kaldık diye düzen değiştirilmez
iyice cesaretim kırıldı yaa
ne kadarlık evlisiniz alışırsınız zamanla dur bakalım..
bide bebek için ne desteği istiyorsun ailenden
olmuyor falan mı?

Annemlerle anneannemler aynı apartmanda oturuyorlar
Annem keşke gidebilsek buradan derdi hep.
Çünkü sephora nın dediği gibi 2 evden sorumlu oluyorsun. Anneannem bi gün annem uğramadan geçse Küserdi.
Dayım Teyzem başka şehirde. Herşeyleriyle annem ilgilenirdi. Zor oluyor bence.

yani sen istedin ki olumlu yorumlar gelsin :)
malesef canım burda %95 insan memnun değildir
şahsen bende istemem
sırf yalnız kaldık diye düzen değiştirilmez

ne kadarlık evlisiniz alışırsınız zamanla dur bakalım..
bide bebek için ne desteği istiyorsun ailenden
olmuyor falan mı?
suan tedavi süresinseyiz daha dogrusu yeni başladık bunun içinde destege ihtiyacım oluyo

suan tedavi süresinseyiz daha dogrusu yeni başladık bunun içinde destege ihtiyacım oluyo
bunlar da gitmek için kendince sunduğun bahaneler canım
ben olsam gitmezdim sen bilirsin

basit bir örnek sana: annen bir yere gitti sen hem kendi evinle
hemde baban veya evde kim varsa onlarla da ilgilenme zorundasın
hergün eşin görünmek zorunda onlara
kv evinin yanı olsa ister miydin bu şartlarda bir düşün derim
yine de sen bilirsin..

bunlar da gitmek için kendince sunduğun bahaneler canım
ben olsam gitmezdim sen bilirsin

basit bir örnek sana: annen bir yere gitti sen hem kendi evinle
hemde baban veya evde kim varsa onlarla da ilgilenme zorundasın
hergün eşin görünmek zorunda onlara
kv evinin yanı olsa ister miydin bu şartlarda bir düşün derim
yine de sen bilirsin..

6 yıldır ailemle aynı apartmanda oturuyorum annem sık sık anneanneme gider temizliğini,alışverişini yapmaya babam evde yalnız kalır ,gitmeden yemeklerimizi yapar bırakır allaha şükür herkes kendine yetebiliyo hiç öyle babamla ya da evleriyle ilgilenme durumum olmuyor evime çıkıp kapımı kapatıp oturuyorum,biz gitmezsek kapımızı çalmazlar rahatsız etmeyelim diye,eşimin öyle hergün uğramak gibi zorunluluğu yok kimsenin aklına bile gelmiyor böyle birşey..benim erkek kardeşimde aynı binada üstelik gelin gelirse annemler görüyorlar yoksa ona kim gelmiş o kime gitmiş,evde mi hiç sorun olmuyo bunlar bizde....

Ben hem k.v ile hem kendi ailemle aynı apartmandayım. Ufak tefek sıkıntılar olmuyor değil ama denge merkezi sen olacaksın. Yoksa zor. Bir de aynı apartman ok ama karşı karşıya daha da zor

6 yıldır ailemle aynı apartmanda oturuyorum annem sık sık anneanneme gider temizliğini,alışverişini yapmaya babam evde yalnız kalır ,gitmeden yemeklerimizi yapar bırakır allaha şükür herkes kendine yetebiliyo hiç öyle babamla ya da evleriyle ilgilenme durumum olmuyor evime çıkıp kapımı kapatıp oturuyorum,biz gitmezsek kapımızı çalmazlar rahatsız etmeyelim diye,eşimin öyle hergün uğramak gibi zorunluluğu yok kimsenin aklına bile gelmiyor böyle birşey..benim erkek kardeşimde aynı binada üstelik gelin gelirse annemler görüyorlar yoksa ona kim gelmiş o kime gitmiş,evde mi hiç sorun olmuyo bunlar bizde....
maşallah çok anlayışlı ailen varmış
arkadaş biliyordur ailesinin eşinin huyunu suyunu
ben olabilecek ihtimalleri yazdım
kendi bilecek tabi

mrb arkadaşlar ben işin içinden cıkamıyorum biz ailelerden ayrı bir sehirde yasıyoruz ama burda cok yanlız kaldık kimsemiz yok alışamadım bi türlü buraya şimdi annemin karsı dairesine tasınmayı düşünüyorum ailelerde istiyo bunu ama tek sorun eşimin işi orda iş bulacakmı bulamıycakmı yada ailelerde iç içe olmak bizim düşündüğüz gibi cok iyi bişeymi yoksa biz uzaktamıyız diye böyle düşünüyoruz bilmiyorum kafam cok karıştı...
doğduğun yer değil doyduğun yer derler..
önce bir işinizi ayarlayın bakalım..
daha iyi olacak derken daha sarpa sarmasın her şey.
Evlilikte para çok önemli.

doğduğun yer değil doyduğun yer derler..
önce bir işinizi ayarlayın bakalım..
daha iyi olacak derken daha sarpa sarmasın her şey.
Evlilikte para çok önemli.
onun için ugrasıyoz bakalım önümüzde 3 4 ay var ins buluruz iş

mrb arkadaşlar ben işin içinden cıkamıyorum biz ailelerden ayrı bir sehirde yasıyoruz ama burda cok yanlız kaldık kimsemiz yok alışamadım bi türlü buraya şimdi annemin karsı dairesine tasınmayı düşünüyorum ailelerde istiyo bunu ama tek sorun eşimin işi orda iş bulacakmı bulamıycakmı yada ailelerde iç içe olmak bizim düşündüğüz gibi cok iyi bişeymi yoksa biz uzaktamıyız diye böyle düşünüyoruz bilmiyorum kafam cok karıştı...
bence her iki tarafa uzak olmak en iyisi. ailene yakın olsan bir küçük tartışmanız onlara yansıyacak. ailen kayıtsız kalamayacak işler çığırından çıkacak. daha birsürü sorun sıkıntı dert. uzak olun kafanız rahat olsun

bırak aynı apartmanı aynı mahalle de bile oturmak istemem doğrusu.
denedim aynı binada ben üstte annem alt katımda oturdu.
bir buçuk sene sonra patladık ve tartışarak ayrıldık.
annem çok üzüldü onu üzdüğüm için ben de huzursuzum ama şu an o kadar iyiyiz ki anlatamam.
çok fark oluyor. mesafemiz de öyle ha deyince gidilmeyecek kadar çok.

Kızlar bende eşim alilesiyle aynı binadayım görümcem ve kayınvalidemlerle. :KK47:
Gözünüz korkmasın hemen biz gayet iyi anlaşıyoruz alilemiz gayet anlayışlı bize karışmazlar.
1,5 yaşında bir oğlum var oğlum 9 aylıkken işe başladım görümcem bakkı kayın valdem burda değildi şimdide kayın valdem bakıyor. Ben erken çıkıyorum eşim geç oğlum uyanınca babsıyla oynuyo sonra babaaneye ini aşağıya gayet iyi baklıyor. kayın valdem yemek yapar akşam eve gidince yemek derdi yok yemeğimiz yiyip evimizde oğlumuzla rahat vakit geçiriyoruz.

Kişiden kişiye , aileden aileye değişiyor. :KK49:

demekki en büyük çileyi ben çekmişim ki şuan boşanma aşamasındayız..görümcem ve kaynanam asla bana rahat vermediler..zırt pırt zilimi çaldılar..kocanı işe gönder,sende aşağı in dediler..akşama kadar burda ol dediler,,her türlü temizliklerini yaptırdılar falan ..daha anlatsam 6 aylık evliliğim roman olur yani...tabi tek sorun bu değildi boşanmamızda

demekki en büyük çileyi ben çekmişim ki şuan boşanma aşamasındayız..görümcem ve kaynanam asla bana rahat vermediler..zırt pırt zilimi çaldılar..kocanı işe gönder,sende aşağı in dediler..akşama kadar burda ol dediler,,her türlü temizliklerini yaptırdılar falan ..daha anlatsam 6 aylık evliliğim roman olur yani...tabi tek sorun bu değildi boşanmamızda

Ne var bu temizlilkte anlamıyorum insanlar sürekli başkalarına yaptırmaya çalışıyor. Sanki gelini köle olarak alıyolrlar bu nedir yani. Çok sinir bozucu birşey gerçekten allah yardımcın olsun.

iki tarafa da uzak oturmak en güzeli .En basiti bir eve gelen aman şunlara da uğrayayım der gelir kapına dayanır .Özel bir işin mi var başka misafirin mi var hiç düşünmezler .Kaynanaya da gelmek için fırsat doğar bu sebeple .Sürekli birilerini takıp takıp gelir .
Bazı aileler de var ki çok görgülü.
Altta oturan kayınvalide bile evine sen çağırmadan asla gelmez .
Zorda kalmadıkça kapını tıklatmaz .
O şekil bir aile ise olabilir ancak .

Benim 2,5 ay sonra düğünüm var annem olmadığı için ve işime yakın bir nokta olduğu için kendi semtimde oturmayı tercih ediyoruz ama, ben kendi aileme bile azıcık mesafe olsun derken nişanlım tutuyor bizim evimizin üst katının boşalmasının hayalini kuruyor. Anlatıyorum, bak o kadar yakınlık iyi değil, yüz göz olursun. Bize kim gelse inmezsek ayıp olur, sonra evde seninle yalnız kalamıyorum diye ağlarsın, daha doğrusu ağlayamazsın! diyorum, o mesafeli davranırmış!!

Hayal dünyasnda yaşıyor resmen.. :KK14:

Yani düşünün ben kendi aileme bu kadar yakın olmak istemezken nişanlım istiyor, neden? Ev sahibinin iyi olması, kirasının uygun olması, erkek milleti başka bişeyi düşünmez ki? Sonradan da '' aah, vaah '' edicek, sanki öncesinden ben söylememişim gibi.. :KK12:

En azından kv ile iciçe olmuycaksınız :KK69:

Back
X