Ailemin yanınfayım şu an ve anlaşmak zor bir ara aklıma eşin yanına geri dönmek gelse de yapamam.o ikiyüzlü biri uzun dönemde yapamam.sanırım babamla da olmıcsk.tamam eşimi ben de sevmiyorum.kocama sürekli kötülüyor.oysa o benim seçimim ve halen evliyim.sanki o laflar bana geliyor.zaten hayatta hiç mantıklı bişi yapmadın diyo.vs vs ve bir de sürekli laf sokuyor.ne kadar dayansbilirim bilmşyorym ve biz aynı evde yaşıcax ama nasıl olucak.kafqm karışık yaş35 ve kafam yorgun...ben babama sayygısızlık yapmıcsm kavga etmicem çok bunalırsam yeni ev tutarım ama 2500 maaşla nasıl olycak bilmem
ayrıldıktan sonra aileni ne kadar da çok sevsen anlaşamazsın , onun icin ayrı eve taşın bence .
Ben doğuda yaşıyorum geçen yazın eşimle bir tartışmam olmuştu bizimkiler yeter dedi ayrıl bu adam seni hakketmiyor
ayrılırsam ayrı eve çıkarım dedim .babam , abim karşı çıktı olmaz asla dedi o zaman telefonu kapattım yüzlerine ben bu hayati çekmeye devam ederim dedim .
Gelip tekrar O evde yasayacam bacılar , abiler , yengeler , yeğenler gelecek sakinliğe alışmış ben kaldıramaz o yükü dedim .
Bir sene geçti .
Ailem alıştı o fikre şimdi bana boşan yeter ki o eziyeti çekme sana biz kendi elimizle ev tutar dayayıp döşeriz diyorlar .
Ben de sıcağı sıcağına hemen evi almak istiyorum zira babam ayrı oturmama dayanamaz ,
Fikre alıştı uygulama zamani , evi al arada git kal diyor bazen hemen ters bir bakış atıyorum :)) tamam ya arada bize gel hep orda kal diyor .
Eğer ki ayrı ev fikri olmasaydı açık açık diyorum ben gider o adamın her kabrini çekerdim . Çünkü hep birlikte yaşama fikri boşanma fikrinden daha agir geliyor bana .