- 17 Mayıs 2008
- 13
- 0
- 86
- 45
- Konu Sahibi Derin Ates
Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum, 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyse bende alırım yaa. bıktım telli sütyenlerden
Arkadaşlar bugün elime geçti siparişim aire bra fakat şimdi iade ediyorum hiç tavsiye etmem çok aşırı yumuşak atlet bile daha toparlayıcıdır kesinlikle almayın hemde çok pahalı 17 Tl ye iç çamaşır mağzalarında bir sürü dikişsiz sütyen var.....deneyebilirsiniz...
ben buldum dımçaresini o reklamdaki hiç inandırıcı gelmemişti zaten. pentiden sporcu sütyeninden aldım beğendim gidip ikinciyi de aldım. rahat bi sütyen arıyorsanız tavsiye ederim. birebir sütyen gibi kullanılabiliyor. görüntüsü büstiyer işeklinde fakat içinde süngerli bölüm var göğüsler için o yüzden uçları da belli olmuyor. ama bir bütün şeklinde atlet gibi üsten geçirip giyebiliyorsunuz. kanca falan yok arkasında ayrıca terletmiyor. penti den bulamazsanız başka markaların da sporcu sütyenleri olur bence.
dik gösteriyor mu peki canım
Ben de ayni sekilde reklamina inanarak aldim ve geri iade ettim. Ben buyuk beden giyiyorum (90 D), sirt kismi gercekten cok rahat ve arkadan cikintili bir görünüm olmuyor.Ama ön tarafin görüntüsü hic hos olmadi.Gögsümü yamyasti yapti.Üstelik gögus uclarinida gösteriyordu.Rahat olmasina rahat, ama ön görüntüsü cok kötü maalesef.![]()