• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

airlikfeer'in aşk yuvası

tekrar soruyorum ama yatak odasını nerden aldınız,bende böyle almak istiyorum istikbal ve bellonaya baktım fiyatlar çok geldi bana

tekrar soruyorum ama yatak odasını nerden aldınız,bende böyle almak istiyorum istikbal ve bellonaya baktım fiyatlar çok geldi bana

çok pardon canım unutmuşum cevaplamayı bellonadan aldık yatak odası takımını adı bellona victoria yatak odası tatlım:29:

güle güle oturun salondaki porselen vazo ve kalp şekilli kutuyu nerden aldınız acaba?

canım sinoptan aldım alışveriş merkezinden markası royal windsor:29:

çok beğendim güle güle mutlulukla oturun canım:nazar:

salonuna bayıldım, masal dünyasından çıkmış gibi koltukların

yatak örtünle duvar kağıdı aynı desen mi, değilse bile çok uymuş, çok güzel

bi de mutfaktaki sebzeliği nerden aldın, ne diye geçiyor, uzun zamandır bu tip bişey arıyorum da:26:

çok beğendim güle güle mutlulukla oturun canım:nazar:

salonuna bayıldım, masal dünyasından çıkmış gibi koltukların

yatak örtünle duvar kağıdı aynı desen mi, değilse bile çok uymuş, çok güzel

bi de mutfaktaki sebzeliği nerden aldın, ne diye geçiyor, uzun zamandır bu tip bişey arıyorum da:26:

çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim:16:aynı değil benzer desenler canım sadelikten yanayım hep ben:1:sebzelik kayınvalidemin hediyesi özel bi adı yok sanırım sebzelik dışında:29:

evin çok güzel mutlulukla huzurla oturun inşallah canım :nazar::nazar::nazar: ben bişey sormak istiyorum üçgen camın perdesinin arkasında stor perde mi var benim de böyle 2 camım var üst katta ben yandan fon perde yaptırdım tülün üstüne ama çok da beğenmiyorum :19: cevaplarsan sevinirim canım

evin çok güzel mutlulukla huzurla oturun inşallah canım :nazar::nazar::nazar: ben bişey sormak istiyorum üçgen camın perdesinin arkasında stor perde mi var benim de böyle 2 camım var üst katta ben yandan fon perde yaptırdım tülün üstüne ama çok da beğenmiyorum :19: cevaplarsan sevinirim canım

çok teşekkürler canım üçgen camda stor yok canım tül gibi üçgen gelen ışık geçirmeyen perde var açıp kapatırken sorun oluyor ama en üzel böyle durur gibime geliyor:31:

Salon takımmınızın rengi çok şeker ya çok hoş

Evinizi çok beğendim güle güle oturun :nazar:

çok teşekkürler daha güzelleri sizin olsun:16:

merhaba eviniz güzel Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin duvar boyanız ne renk?beyaz gibi duruyorda seçemedim :)bende evimi beyaza boyatmak istiyorum eğer beyazsa kullnımı nasıl acaba?teşekkürler

merhaba eviniz güzel Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin duvar boyanız ne renk?beyaz gibi duruyorda seçemedim :)bende evimi beyaza boyatmak istiyorum eğer beyazsa kullnımı nasıl acaba?teşekkürler

evin çok güzel heryer beyaz güle güle our:)

çok teşekkürler arkadaşlar rabbim gönlünüze göre versin duvar boyam damla sakızı canım:29:

Evin çok şirin çok güzelmiş diyet arkadaşım :) Allah içinde bir ömür huzurlu, sağlıklı yaşamayı nasip etsin

not: Mutfağına bayıldım orada çok güzel haşlama tavuklar, diyet sebze yemekleri pişirilir:)))

Evin çok şirin çok güzelmiş diyet arkadaşım :) Allah içinde bir ömür huzurlu, sağlıklı yaşamayı nasip etsin

not: Mutfağına bayıldım orada çok güzel haşlama tavuklar, diyet sebze yemekleri pişirilir:)))

çok teşekkür ederim canım:1: temizlemesini sor sen bide :ssz:

Back
X