Airlikfeer'in Diyet Günlüğü: 2013'te 58 olacağım!

50 günde 9 kilo

• ilk 10 gün 3

OY: 3 100,0%
  • ikinci 10 gün 2

OY: 0 0,0%
  • üçüncü 10 gün 2

• dördüncü 10 gün 1

• beşinci 10 gün 1

• Ankete Katılan
    3
aynen canım yaa senin yolun kısa ne güzel benim yine uzadı yollar bende tebrik ederim seni çok teşekkürler amiin inşallah:) vermeye çalışıyorum ama başarılı olamıyorum o günlerdeki gibi neden bilmiyorum:31:

canım evli iken o kadar zorki birde sen daha çok yenisin aslında bu günlerin keyfi çıkar derim ama dikkat ederek ipin ucu bir kaçarsa kaçar.Benim için de zor oluyor eşime ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum. çok zor çok:27::27:

canım evli iken o kadar zorki birde sen daha çok yenisin aslında bu günlerin keyfi çıkar derim ama dikkat ederek ipin ucu bir kaçarsa kaçar.Benim için de zor oluyor eşime ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum. çok zor çok:27::27:

bende aynen ama eşim yemek yemeyi sevmiyor çok ben yemeyince hiç yemiyo böyle bir sıkıntımız var bizim de:9:illa yediği yemekten yicem afiyetle anca özeniyo oda yiyo yoksa yarım tabak yer kalkar:31:zor oluyo:50:

Merhabalarr

Dun pazadi malum gezme tozma karin sancilarim derken yogundum cok kasmadim kendimi diyet konusundada pazarlari esnek davrandigimda dinleniyorum pazartesileri daha şevkle devam ediyorum diyete saglikli beslenmeye

Dunku menum
Kahvalti;
Yesil cay
Yarim yumurta
1 zeytin
Domates salatalik
2 isirik simit

İkindi;
2 kucuk dilim kepekli ekmek arasina domates biber lor peynirli tost

Aksam
(restoranda olunca bi garip oldu)
1 tabak Yagsiz coban salata
4 tane kozlenmis biber
Biraz acili ezme
Avuc ici kadar lavas ekmek

Ara
1-2 isvec biskuvisi
2 yk asure

Asure kurabiye derken tabi seker dengem altust oldu gece aciktim 2 lokma simit yedim :(

Özetle kotuydu menum ama reglimin ilk gunu olmasina ragmen tatlilara saldirmamis olmak bile benim icin basari kilo veremesemde mutluyum:))

Kilom bu sabah itibariyle 63.600 cok olmasada 1 haftada kendi adima iyi bir sonuc hic birseyden mahrum kalmadim sporda yapmadim henuz , bu hafta spora basliyorum ve cok duzgun listelerim sifir kacamaklarim olacak haftaya pazartesi 62.500 tartida bana gulumseyecek:D

Senin kilon kac airlikfeer merak ediyorum iyi haberlerle gel azmini kaybetme;)
bak 1 ocakta giyebilecegimiz 36 veya 38 beden kiyafetleri dusun ustunde nasil duracagini dusunnn bu hafta sporada agirlik verelim spor diyosam ne yapabiliyosak yani sunu yaptim bunu yaptim diye yazalim
Sevgilerrr

bende aynen ama eşim yemek yemeyi sevmiyor çok ben yemeyince hiç yemiyo böyle bir sıkıntımız var bizim de:9:illa yediği yemekten yicem afiyetle anca özeniyo oda yiyo yoksa yarım tabak yer kalkar:31:zor oluyo:50:

Senin işin daha zormuş canım kolay gelsin.Bende kendime hedef koydum 10 aralık ta 56 kilo olmaya iki kilo kaldı bakalım nasıl olacak:27: Bu arada iki gündür nette sorun vardı tam olarak bağlanamıyordum uzak kaldım biraz.

Off ya guya bu hafta cok duzenli beslenicektim spor yapicaktim karmakarisk beslenip duruyorum az yiyorum ama cokta saglikli seyler degil

27 kasim sali
Kahvalti
Yesil cay
İkindi
1 yk sehriye salatasi
1 dilim kiymali borek
1-2 lokma muhallebili kekli falan bi tatli
Siyah cay

Aksam
3 yk ton balikli yagsiz makarna
1 kucuk dilim pizza malzemesiz
1 fincan cay

1 kase patlamis misir
1 isvec biskuvisi(5 gram)

Plates yaptim 20 dk kadar

vicdanim rahatlasin diyede suan form cayi iciyorum yedigim hamur isleri hemen 1 fincan cayla gitcek sanki :))))

kimselerden ses yok muuu:1: ben hala 64.6 kiloyum kalori sayıcam işime gelene kadar en uygunu bu sanırım kimseye belli etmeden diyet en uygunu :31:

kimselerden ses yok muuu:1: ben hala 64.6 kiloyum kalori sayıcam işime gelene kadar en uygunu bu sanırım kimseye belli etmeden diyet en uygunu :31:

Bende hala 63.600 hatta 700 sacma sapan beslendim 2 gundur cokmu yedim hayir ama ogunsuz kahvaltisiz nutellalar falan hastaydim biraz usendim ibretlikti yani :D pazartesi patates diyeti yapiyim 5 gunluk diyorum yoksa ucu kacacak midem kuculdu bu firsati bari zorlu diyetlerle kullaniyim sonra korumaya kalsin is

Back
X