Airlikfeer'in Diyet Günlüğü: 2013'te 58 olacağım!

50 günde 9 kilo

• ilk 10 gün 3

OY: 3 100,0%
  • ikinci 10 gün 2

OY: 0 0,0%
  • üçüncü 10 gün 2

• dördüncü 10 gün 1

• beşinci 10 gün 1

• Ankete Katılan
    3
$SDC15949.webp

ve bugünede taptatlı çok sevgili oğlum sayesinde sabah 6 da başladım :S bigün 10 da bigün 6 da mükemmel bi uyku düzenim vardır övünmek gibi olmasın:D

bugün kahvaltıda ekmeği azaltarak tam gaz devam

KAHVALTI;
1 Dilim tb ekmek
1 yk yağı tuzu sıcak suyla çıkarılmış beyaz peynir
1 zeytin
salatalık
domates
maydonoz
1 kupa yeşil çay

ÖĞLE 13:30
1 Kase yoğurt (yarım yağlı 4 yemek kaşığı)
1 dilim tb ekmek

ARA 16:00
1 elma
1 kupa yeşil veya form çayı

AKŞAM 19:00

salata (yeşil biber doğrarım vitamin olsun:))
1 haşlanmış yumurta

Son düzenleme:
şahane o zaman bende başladım yine bakalım ne olacak bu sefer :ssz:

sabah

1 haşlanmış yumurta
1 kk light peynir

bugünü kaçamaksız listene uyarak tamamlayacağına inanıyorum zira sadece 39 günümüz kaldı :D başarıcaksın bi başlasan gelecek arkası sende gayet iyi biliyosun eminim

Dukan bana çok kurallı zor bi diyet gibi görünüyor yani diyet yapıyor psikolojisine çok fazla bürünüyorum o tarz yasaklı listelerde ama hızlı kilo verdiriyormuş diye duydum seni takip edicem hep
1 günde 500 gram kaybetmiş görünüyorum ama ödem şişlik su falan ciddiye almadım pek sporada diyetimin 5. günü falan başlıyım diyorum koşu bandım var günde 30 dk yürüsem kÂrdır asıl sonucum 1 hafta dolunca belli olur gururla yazarım buraya;)

bol hareketli bigün beni bekliyor
sevgilerrr

Eki Görüntüle 557088

ve bugünede taptatlı çok sevgili oğlum sayesinde sabah 6 da başladım :S bigün 10 da bigün 6 da mükemmel bi uyku düzenim vardır övünmek gibi olmasın:D

KAHVALTI;
1 Dilim tb ekmek
1 zeytin
salatalık
domates
maydonoz
1 kupa yeşil çay

1 dilim tb ekmek

1 elma

1 haşlanmış yumurta
çok güzel bir menü ile karşı karşıyayım bu sefer başarıoruz sanırım:)

bugünü kaçamaksız listene uyarak tamamlayacağına inanıyorum zira sadece 39 günümüz kaldı :D başarıcaksın bi başlasan gelecek arkası sende gayet iyi biliyosun eminim

Dukan bana çok kurallı zor bi diyet gibi görünüyor yani diyet yapıyor psikolojisine çok fazla bürünüyorum o tarz yasaklı listelerde ama hızlı kilo verdiriyormuş diye duydum seni takip edicem hep
1 günde 500 gram kaybetmiş görünüyorum ama ödem şişlik su falan ciddiye almadım pek sporada diyetimin 5. günü falan başlıyım diyorum koşu bandım var günde 30 dk yürüsem kÂrdır asıl sonucum 1 hafta dolunca belli olur gururla yazarım buraya;)

bol hareketli bigün beni bekliyor
sevgilerrr

:53:39 gün müü en azından 60 ın altına insek de yeter 2013 e kadar :24:

sonunda geç te olsa zayıf olmak var dimi ama:52: bende akşam günlerimi ne yediğimi en ince ayrıntısına kadar yazmayı düşünüyorum bakalım nasıl bir dukan geçireceğim:34:

Kahvaltiyi 8:45 te yaptim fotograf makinemin saat ayari hatali, bu yuzdende 12 de aciktigimi hissettim ve bu menuye ara ogun olarak yarim greyfurt yarim ceviz bikac leblebi eklemis bulunuyorum acligim gecti hemde saglikli bol vitaminli bir sekilde:) ara ogun denilen olay cidden ise yariyomus anlamis bulunuyorum aksamda yumurta hasliycaktim daha doyurucu bi fikir geldi yagsiz domates sogan sarmisak pisirip icine yumurta kirmayi planliyorum salatayla superbi aksam yemegi

Eki Görüntüle 557088

KAHVALTI;
1 Dilim tb ekmek
1 zeytin
salatalık
domates
maydonoz
1 kupa yeşil çay

1 dilim tb ekmek

1 elma

1 haşlanmış yumurta

bugünkü menüm

sabah
1 kk light peynir
1 haşlanmış yumurta

öğlen
0.5 ton balığı yağı süzülmüş suda ısıtılmış
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
1.5 yk yulaf kepeği

ara
frape (şekersiz)

akşam
1 haşlanmış but
1 kase yoğurt

akşam yemeğini eşim gelince yiyeceğim:39:
başarılı gidiyor günüm inşallah böyle bitiririm ve günlük FİNİSH yazımı yayınlarım :52:

DUKAN DİYETİ 1. ATAK GÜNÜM

airlikfeer
bugünkü menüm

sabah
1 kk light peynir
1 haşlanmış yumurta

öğlen
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
1.5 yk yulaf kepeği

ara
frape (şekersiz)

akşam
1.5 haşlanmış baget
1 kase yoğurt

2 litre su

DUKAN DİYETİ 1. ATAK GÜNÜM

airlikfeer
bugünkü menüm

sabah
1 kk light peynir
1 haşlanmış yumurta

öğlen
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
1.5 yk yulaf kepeği

ara
frape (şekersiz)

akşam
1.5 haşlanmış baget
1 kase yoğurt

2 litre su

Wooov hic kacamaksizmiiii süpersin oldu bu is bende listeme bikac degisiklik yaparak uydum ama aksam otururken 1 diyet biskuvi biraz greyfurt ve yagsiz patlamis misir gibi kucuk atistirmalarim oldu simdi limonlu form cayimi iciyorum az sonrada ceza olarak 30 dk bacak kalca hareketi :) iyigecelerrrr

Wooov hic kacamaksizmiiii süpersin oldu bu is bende listeme bikac degisiklik yaparak uydum ama aksam otururken 1 diyet biskuvi biraz greyfurt ve yagsiz patlamis misir gibi kucuk atistirmalarim oldu simdi limonlu form cayimi iciyorum az sonrada ceza olarak 30 dk bacak kalca hareketi :) iyigecelerrrr

günaydın:52::52::52::52::52::52:
tam 1.1 kilo gitmiş inanamadım 64.9 kiloyum :53:

kahvaltımı yaptım afiyetle yine :39:

light peynir
1 haşlanmış yumurta
2 yk light yoğurt ile 0.5 yk yulaf kepeğimi tükettim:56:

öğle yemeeği

1 haşlanmış baget
1 kase yoğurt
1 yk yulaf kepeği 1 yk peynir ve 2 yk süt ile yaptığım ekmek:52:

Bende sabah ac karna 63.700 ciktimmmm ama kesin sonuc haftaya pazartesi bakalim tam 1 haftada ne gidecek ilk haftamiz oldugu icin rahat 2-2,5 vermis olmamiz lazim pazartesi 62,500 gorursem tartida hemen fotografini cekerim valla mutluluktan :)))

Bugunku menum
KAHVALTİ (gec yapmasam iyi olcakti )
1 dilim tb ekmek
1yk peynir
1zeytin
1-2 dilim domates
Biraz marul
Biraz maydonoz
Bolca yesil cay

OGLE ( 15:00 kahvaltiyi gec yaptim ara ogune bile gerek yok)
Marul salatasi
1 yumurtayla yagsiz menemen
Belki biraz tb ekmek yada yogurt o anki psikolojime bagli

Ara 16:30
Yesilcay
1/4 elma

AKSAM 19:00 miktar belirtmiyorum foto eklerim
Salata
Haslanmis tavuk
Yogurt

AİRLİKFEER İNSALLAH BASARİRİZDA BİZİ GÖZ UCUYLADA OLSA TAKİP EDENLER VARSA 2 FARKLİ YÖNTEMLE KİLOLARINDAN KURTULMALARINA YARDIMCI OLURUZ SEC BEGEN VATANDAS 2 yontemden birinii :)))

Son düzenleme:
Yazmayi unutmusum birde bugun sabah hep duyup bir turlu uygulamayi icimin almadigi sirkeli ilik suyu ictim:) tas kaynat ic zayiflatir deseler kaynatirda iceriz valla :))) insanin gozu zayiflicam diye döndümüydüü dağı deler dağı :D

Bende sabah ac karna 63.700 ciktimmmm ama kesin sonuc haftaya pazartesi bakalim tam 1 haftada ne gidecek ilk haftamiz oldugu icin rahat 2-2,5 vermis olmamiz lazim pazartesi 62,500 gorursem tartida hemen fotografini cekerim valla mutluluktan :)))

Bugunku menum
KAHVALTİ (gec yapmasam iyi olcakti )
1 dilim tb ekmek
1yk peynir
1zeytin
1-2 dilim domates
Biraz marul
Biraz maydonoz
Bolca yesil cay

OGLE ( 15:00 kahvaltiyi gec yaptim ara ogune bile gerek yok)
Marul salatasi
1 yumurtayla yagsiz menemen
Belki biraz tb ekmek yada yogurt o anki psikolojime bagli

Ara 16:30
Yesilcay
1/4 elma

AKSAM 19:00 miktar belirtmiyorum foto eklerim
Salata
Haslanmis tavuk
Yogurt

AİRLİKFEER İNSALLAH BASARİRİZDA BİZİ GÖZ UCUYLADA OLSA TAKİP EDENLER VARSA 2 FARKLİ YÖNTEMLE KİLOLARINDAN KURTULMALARINA YARDIMCI OLURUZ SEC BEGEN VATANDAS 2 yontemden birinii :)))

afiyet olsun tatlım inşallah başarırız birlikte:52: hadi bakalım bugün de çok güzel gidiyor:8:

Su anda yagsiz tek yumurtali menemen 1 yk yogurt ve marul yiyorum

Burdan tum genc kizlarimiza ve hanimlara tavsiyem :))yapmayin bu yanlisi benim dustugum hataya dusmeyin haslanmis soganlar falan ne yalan soyliim tadi berbattttt :)))))))

Arada turk kahvesi ictim neyse gece ne yedim ne ictim resimleriyle mini bir fotoroman hazirlamayi planliyorum eglenceli oluyo boyle kacamaksiz bitecek bugunnnn

malum asure ayi geldiya bu persembe ve cuma oruc tutuluyomus sevapmis banada az once komsu teyze kahveye ugradiginda soyledi yarin ve cuma oruc tutmayi planliyorum tabiki yine menulerim bu sekilde olacak sadece saatleri farkli su icemiycem o kotu ama kilo veremesem bile harika bir nefis terbiyesi oruc tutmak

öğle yemeeği

1 haşlanmış baget
1 kase yoğurt
1 yk yulaf kepeği 1 yk peynir ve 2 yk süt ile yaptığım ekmek:52:

Canim bi sorum var dukan in bu evresinde ozelliklemi sebze yok ? Senin sayende fikir sahibi oluyumda belki 5li rakamlara dusunce bende alir kitabi yulaf kepegini baslarim :)

Su anda yagsiz tek yumurtali menemen 1 yk yogurt ve marul yiyorum

Burdan tum genc kizlarimiza ve hanimlara tavsiyem :))yapmayin bu yanlisi benim dustugum hataya dusmeyin haslanmis soganlar falan ne yalan soyliim tadi berbattttt :)))))))

Arada turk kahvesi ictim neyse gece ne yedim ne ictim resimleriyle mini bir fotoroman hazirlamayi planliyorum eglenceli oluyo boyle kacamaksiz bitecek bugunnnn

malum asure ayi geldiya bu persembe ve cuma oruc tutuluyomus sevapmis banada az once komsu teyze kahveye ugradiginda soyledi yarin ve cuma oruc tutmayi planliyorum tabiki yine menulerim bu sekilde olacak sadece saatleri farkli su icemiycem o kotu ama kilo veremesem bile harika bir nefis terbiyesi oruc tutmak
iyi yaparsın bende tutmak isterdim ama tutaamam şuan Allah kabul etsin şiödiden
Canim bi sorum var dukan in bu evresinde ozelliklemi sebze yok ? Senin sayende fikir sahibi oluyumda belki 5li rakamlara dusunce bende alir kitabi yulaf kepegini baslarim :)

evet canım atak evresinde sadece protein ile besleniliyor yoğurt süt light olucak yağ olmayacak karbonhidrat olmayacak

boy aynı 169
kilo neredeyse aynı 64.600 (Genelde 62 dirde şu ara abarttım)
hedef aynı 2013 e 58 kilo girmek :))

raslantının bukadarı

henüz başlamadım tam anlamıyla beslenme programıma ama uyku düzenimi ve sporu düzene oturttum sayılır perşembe günü sabah başlıyorum diyete ARALIK 31 de kilo 58 OKADARRRR!!!!

bende 1,65 boyunda 61 kıloyum 2013 e 58 gırmem gerek ama yemek yemeyı cok sevıyorum:D

bende 1,65 boyunda 61 kıloyum 2013 e 58 gırmem gerek ama yemek yemeyı cok sevıyorum:D

Ahhh ah yemek yemeyi bende deli gibi seviyorum daha dogrusu profiterol , cikolatali pasta , hamur isleri mantilar kilom az bile yediklerimi dusununce ama bir ben bir Allah bilir su son 2 haftadir diyete baslama mucadelemi ama basladik sonunda arkasi gelir senin 3 kilo 3 haftada gider baslamakta mesele kolay gelsinnnnn

1.KAHVALTIMo domateslerin ve peynirin birazını yemedim
2.ve 3. ÖĞLE YEMEĞİ hezeyanım:)))
4.AKŞAM YEMEĞİ yoğurdun yarısını yedim

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $2.webp
    $2.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $3.webp
    $3.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $4.webp
    $4.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
eveet 21 Kasım çarşamba diyetimin 3. gününü başarıyla tamamlamış bulunuyorum 31 Aralık sabahına 39 günümüz kaldı

fotoğraflardakiler dışında öğleden sonra 1 fincan tek şekerli türk kahvesi içtim onun dışında asla kaçamaksız sonlandırdım günü
Akşam yemeğimden sonra su dışında hiç bir şey yiyip içmeden kapatıyorum günü yarın orucum oyüzden sahura saat ayarlayıp;
peynir
domates
yoğurt
1 dilim tb ekmek ve 1 kupa yeşil çayla sahur yapmayı planlıyorum ve tabi bol bol su

iftardada
yeşil çay
1 kepçe tarhana çorbası
1 dilim tb ekmek
salata

akşam 20:00 da yoğurt

şimdilik plan bu gözüm korkuyor su içmeden açlığı bastırma konusunda ama başarıcam ;)

Back
X