• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

, ak, ocuk... ya endielerim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi anneler_burada
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

anneler_burada

Ziyaretçi
Evlenirsin derler evlilik aşkı öldürür çocuğun olur eyvahh zor günler denir.
ya iş kadınlığı dersin? kopamazsın da çocukla arada derede kalırsın.
Ve işde başlarsın dalmaya bebeğim ne yapıyor demeye?
İşte bu zorluklar hep yaşanır değil mi?

Psikologlar yaptığınız işten asla pişman olmayın der.
Ya siz?

Derya
www.anneolmak.com

Psikologlar der demesine de, asıl bunu başarmanın yolunu gösterseler keşke. Bu psikolojiyi nasıl atarız üzerimizden.

Ben anne olmak istiyorum kim ne derse desin iş güç umrumda değil :(

Evlilik aşkı öldürmez,boyut değiştirir sadece.Eşimle çok sıkıntılarımız oldu ayrılığın eşiğinede geldik hemde severken aşkta bitmemişti ama anlaşamıyorduk.Zaten ayrılamama sebebimizde buydu seviyorduk.Çok şükür aştık eğer gerçekten seviyorsan ve seviliyorsan aşılıyor.Farklı fikirlerde iki insanın bir araya gelip aynı şeyleri yaşaması aynı sorumlulukları paylaşması var evlilikte.Eşimi canım gibi seviyorum.Hani kıyaslanmaz ama ailemsizyapabilirim onsuz yapamam benim gerçek ailem herşeyim o.Bunu sevgi anlamında söylemiyorum birlikte yaşamak istediğim ve ölmek istediğim yer yuvam diyorum.İş ve çocuğa gelince dengeyi kurabilmek önemli ve anneliğinkutsal yanıda bu annelik her şekilde zor ve işe gidince yavrunu unutman elbette mümkün değil.Ama evlatta herşeye değer inan:eyes:

hiçbir zaman evlilik aşkı öldürmez.bunu söyleyenlere sakın inanma.çocuk ise dünyaya gelmiş olan en güzel varlıklar.mutlaka her güzelliği elde etmenin bir zorluğu olduğu gibi çocuk sahibi olmanın da zorlukları var.ben de çalışan bir anneyim.onu anneannesine koyarken bile ilk zamanlar aklım hep onda oluyordu.ama daha sonra bu sıkıntılar bitiyor.anlayacağın iş bakıcısında.

Anne olmak ayrı birşey, kıyaslamalara sokmak yanlış.

Back
X